Life

Nominalizări neașteptate la Survivor România 2023. Patru faimoși sunt propuși pentru eliminare în ediția din 20 martie

Nominalizări Survivor România, episodul de luni, 20 martie 2023. Patru faimoși sunt în pericol de a pleca acasă, toți fiind propuși spre eliminare.
20.03.2023 | 20:42
Nominalizari neasteptate la Survivor Romania 2023 Patru faimosi sunt propusi pentru eliminare in editia din 20 martie
Survivor România, episodul de luni, 20 martie 2023. Discuții și controverse în rândul concurenților din Republica Dominicană. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
20-03-2023
18:50

Cine câștigă jocul pentru imunitate de la Survivor

Războinicii sunt cei care reușesc să se impună la jocul pentru imunitate de la Survivor, cu scorul de 7-2. Astfel, cei care trebuie să facă nominalizări pentru eliminare sunt din echipa Faimoșilor.

Ada și Kamara primesc câte trei voturi de la colegii de echipă. Jocul de imunitate individuală este câștigat de Remus și Bianca, iar fiecare dintre ei are câte o propunere de eliminare.

Remus îl propune pe Ionuț Iftimoaie pentru a pleca acasă, iar Bianca vrea să fie eliminat Mihai Zmărăndescu. Astfel, în pericol de eliminare sunt patru Faimoși.

20-03-2023
18:42

Faimoșii câștigă jocul de captivitate. Alin, capturat

Alin este capturat de Faimoși, după ce aceștia câștigă jocul de captivitate. Vedetele reușesc să se impună în fața adversarilor de la Survivor, cu scorul de 5 la 3.

20-03-2023
18:37

Scandal între Faimoși la Survivor

Este un nou scandal la Faimoși, totul pornit de la plecarea lui Doc. Au fost multe reproșuri și cuvinte grele în Republica Dominica, iar părerile au fost împărțite.

„Nu am venit la Survivor să mă murdăresc în mocirla în care se scaldă ei cu aceeași plăcere”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Remus chiar l-a amenințat pe Ionuț Iftimoaie că următorul care va pleca acasă va fi el. „Fără el, nu putem”, a spus Carmen Grebenișan, deși nu a fost de acord cu vorbele lui Remus.

Mai multe detalii despre scandal, aici.

Competiția sportivă de la Pro TV, moderată de Daniel Pavel, revine pe micile ecrane cu noi provocări în ediția din 20 martie. Ce se întâmplă în junglă cu participanții, după ce a fost eliminat DOC din echipa Faimoșilor.

Survivor România, episodul de luni, 20 martie 2023. Discuții și controverse în rândul concurenților din Republica Dominicană

Survivor România le aduce telespectatorilor un nou episod în cursul serii de luni, 20 martie 2023, începând cu ora 20:30. Cele două mize ale jocului sunt de captivitate și imunitate, candidații trebuind să dea totul pentru a rămâne în continuare în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Faimoșii se gândesc cum îi afectează eliminarea lui DOC, decizia fiind luată de fanii emisiunii de la Pro TV în urma voturilor. Concurenții cu banderolă roșie încearcă să vadă plusurile și minusurile pe care le au în tabără.

„Sunt fericită că lumea vede realitatea”, a spus Carmen Grebenișan, notează protv.ro, în timp ce Kamara susține că cel mai bine era să plece cineva din echipa albastră: „Benefic pentru noi era să plece un Războinic”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie nu este deloc încântat de energia și starea de spirit din camp. Sportivul își dorește să stea cât mai departe de discuțiile din echipa din care face parte și vrea să se concentreze la intrările pe care le are de făcut pe teren.

„Nu am venit la Survivor să mă murdăresc în mocirla în care văd că ei se scaldă…”, spune Faimosul din Republica Dominicană la testimoniale. Nici în echipa Războinicilor de la Survivor România lucrurile nu sunt tocmai pe roze.

ADVERTISEMENT

Survivor România, scandal în echipa Războinicilor

Războinicii au parte la rândul lor de un scandal, chiar dacă au rămas în formula completă în reality show-ul de la Pro TV. Concurenții nu au liniște, mai ales că Alin simte că este trădat de colegii de la Survivor România.

Participantul nu vrea să se mai implice în treburile din trib. De asemenea, Alexandra Porkolab susține că totul face parte din noile strategii ale tânărului. În plus, Remus nu este văzut cu ochi buni de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii susțin că acesta s-a schimbat radical în ultima perioadă. Rămâne de văzut ce îi așteaptă pe candidați la Jocul de Captivitate, cine ajunge să fie luat ostatic, dar și care este miza pe care o are meciul de imunitate.

ADVERTISEMENT