Life

Survivor România 2023, ediția din 30 ianuarie. Cine câștigă jocul pentru recompensă! Update: Faimoșii iau totul

Survivor România 2023, ediția din 30 ianuarie. Cine va câștiga jocul pentru recompensă din această seară, la emisiunea de la Pro TV.
30.01.2023 | 16:12
Survivor Romania 2023 editia din 30 ianuarie Cine castiga jocul pentru recompensa Update Faimosii iau totul
Survivor România 2023, ediția din 30 ianuarie Foto Facebook
ADVERTISEMENT
30-01-2023
14:15

Faimoșii câștigă toate premiile

Ediția de astăzi, 30 ianuarie 2023, este una în care Faimoșii reușesc să se impună în toate jocurile. Astfel, jocul de recompensă de la Survivor România 2023 este câștigat cu scorul de 10 la 5 în favoarea Faimoșilor, iar minigame-ul este, de asemenea, adjudecat de tabăra vedetelor.

Survivor România 2023, ediția din 30 ianuarie. Cine câștigă jocul pentru recompensă în această seară.

Survivor România 2023, ediția din 30 ianuarie

O nouă ediție de la Survivor România are loc în această seară, iar concurenții se luptă pentru a câștiga o recompensă pusă la bătaie.

ADVERTISEMENT

În tabăra Războinicilor este o adevărată tristețe generală după plecarea lui Răzvan Danciu, cel mai tânăr concurent din competiție. Toți îi duc dorul acestuia.

”Mă doare sufletul”, spune Andreea Moromete, cea cu care Răzvan Danciu s-a înțeles cel mai bine în cadrul competiției din Dominicană.

ADVERTISEMENT

”E greu pentru toată lumea”, va spune și Robert Moscalu, afectat și el de plecarea colegului lor.

La Survivor România 2023, ediția din 30 ianuarie, jocul le aduce o recompensă mare echipelor, despre care urmează să aflăm diseară, la anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

De asemenea, concurenții care au fost deja propuși spre eliminare de două ori dar s-au salvat devin tot mai siguri pe strategiile lor din cadrul jocului și pe faptul că nu vor pleca acasă.

”Survivor nu e doar despre puncte”, va spune diseară Neagu.

Codruța ține să le mulțumească celor de acasă pentru faptul că încă mai este în concurs: ”Mă simt onorată că am fost salvată de două ori”. 

ADVERTISEMENT

Răzvan Danciu a plecat de la Survivor

Răzvan Danciu a avut cele mai puține voturi și a plecat acasă de la Survivor. Acesta a ținut un discurs înainte de a pleca și a spus că nu regretă că a luat decizia de a participa la emisiune

„Nu am niciun regret că plec, mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva, simt doar recunoștință și mlțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată.

Am cunoscut prietenia adevărată, am avut șansa să cunosc și să concurez alături de persoane faimoase. Sunt foarte recunoscător, sunt lacrimi de fericire“, a spus Răzvan Danciu la emisiunea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: