Life

Survivor România 2023 live video, 17 ianuarie. Războinicii nu o mai vor pe Maria Lungu în echipă. Codruța Began și Andrei Neagu, nominalizați și ei spre eliminare

Survivor România, ediția de marți, 17 ianuarie 2023, live video. Ce echipă pune mâna pe imunitate? O nouă dispută la Faimoși.
17.01.2023 | 14:39
Survivor Romania 2023 live video 17 ianuarie Razboinicii nu o mai vor pe Maria Lungu in echipa Codruta Began si Andrei Neagu nominalizati si ei spre eliminare
Maria Lungu, Codruța Began și Andrei Neagu au fost nominalizați spre eliminare. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT
17-01-2023
22:09

Maria Lungu a fost pusă la zid de toți concurenții Survivor România 2023

Maria Lungu a fost acuzată din toate părțile după ce a fost nominalizată spre eliminare de la Survivor. Războinicii au susținut că au fost jigniți de nenumărate ori de blondină. 

„A avut grijă să ne ia pe fiecare în parte la jigniri și la înjurături”, a spus Alin Chirilă. 

Întreaga ceartă și intervenția Faimoșilor aici. 

17-01-2023
21:30

Faimoșii primesc unelte

La finalul ediției, domnul Dan le-a dat Faimoșilor o veste bună. Vedetele vor primi trusa de unelte pentru a-și putea amenaja o locuință.

Anunțul a fost primit cu mare bucurie de către concurenți. 

17-01-2023
21:00

Pe cine au nominalizat Războnicii să plece acasă

După ce au pierdut totemul de imunitate, Războinicii au fost nevoiți să nominalizeze trei dintre membri pentru a pleca acasă. Prima decizie a fost cea de grup, iar Alexandra Porkolab și Andrei Krișan, purtătorii colanelor de imunitate, au trebuit, la rândul lor, să numească câte o persoană. 

Războinicii nu o mai vor pe Maria Lungu în echipă. Mulți dintre ei au acuzat-o că pornește conflictele și că încearcă să bage râcă în echipă. Astfel, a adunat cele mai multe voturi din partea colegilor și a fost propusă spre eliminare. 

„Pur și simplu, irită pe toată lumea”, a spus Alin Chirilă. 

La rândul său, a nominalizat-o pe Codruța.

„Mi se pare că locul ei e la școală. O așteptă elevii”, a spus Războinica. 

„Votul meu pentru această seară, pentru motive strict sportive, este Codruța”, a spus Andrei Krișan. 

„Nominalizarea pe care eu o voi face…o voi face strict pe criterii sportive. Persoana pe care eu o voi nominaliza este un om extraordinar, pot să-l numesc prieten, dar din păcate sunt nevoită să-l nominalizez pe Andrei Neagu”, a afirmat și Alexandra Porkolab. 

17-01-2023
20:34

Războinicii se luptă pentru colanul de imunitate

După ce totemul de imunitate a fost câștigat de Faimoși și înmânat lui Carmen Grebenișan, la Războinici se duc lupte interne.

Băieții și fetele se luptă pentru colanul de imunitate. Alexandra Porkolab a câștigat, asigurându-și un consiliu liniștit.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

În cazul echipei masculine, imunitatea a fost câștigată de Andrei Krișan.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

17-01-2023
20:09

Bucurie mare pentru Faimoși. Au câștigat totemul de imunitate

Pentru prima dată de când a început Survivor România 2023, Faimoșii au câștigat totemul de imunitate. Punctul decisiv a fost adus de Carmen Grebenișan și i-au dedicat victoria lui Sebastian Dobrincu, care momentan este accidentat și se află la spital. 

„Un singur trib și-a adjudecat această victorie. Și acesta este, în premieră, tribul Faimoșilor. Fetele primesc aplauzele mele pentru efortul pe care l-au depus”, a spus domnul Dan. 

17-01-2023
20:05

Panică în echipa Războinicilor

Andrei Neagu a avut nevoie de îngrijiri medicale, spre panica Războinicilor. Cel mai probabil, actorului i s-a făcut rău de la căldură și efort.

Războinicul a primit ajutor și s-a întins pentru a se odihni. 

17-01-2023
19:59

9-5 pentru Faimoși

Faimoșii sunt aproape să câștige totemul de imunitate. Ștefania a adus punctul cu numărul nouă pentru echipa sa. 

„Ca la gimnastică, acolo te simți tu bine”, au încurajat-o colegii de echipă. 

17-01-2023
19:43

Conflict puternic între Faimoși și Războinici

Kamara a mers lângă Războinici pentru a-l susține pe DOC în timp ce acesta era pe traseu. Artistul a adus punctul, dar între tabere a izbucnit un conflict.

Maria Lungu a răbufnit, iar spiritele s-au încins. Întreaga scenă și detalii, aici. 

17-01-2023
19:28

Scorul este acum 4-4

După ce Ionuț Iftimoaie a greșit traseul și a pierdut punctul în fața lui Dan Ursa, Ada Dumitru a restabilit egalitatea pentru Faimoși. 

„Ada știe! Ada știe!”, au aclamat-o Faimoșii. 

17-01-2023
19:12

Scorul a ajuns la 3-3

Codruța a fost mai rapidă decât Vica Blochina și a adjudecat încă un punct pentru echipa Războinicilor, spre bucuria echipei.

Astfel, a fost marcată prima egalitate a jocului pentru imunitate din a șasea ediție Survivor România 2023. 

17-01-2023
19:07

Doc s-a accidentat pe teren

Robert a adus al doilea punct, spre bucuria Războinicilor. În tabăra Faimoșilor, însă, situația nu e la fel de fericită.

Doc s-a accidentat pe teren și a avut nevoie de ajutorul medicului. Totuși, nu a fost nimic grav.

17-01-2023
19:05

Alexandra Ciomag a adus primul punct pentru Războinici

Alexandra Ciomag a intrat pe teren împotriva Biancăi Patrichi de la Faimoși. 

Războinica a adus un punct, dar echipa roșie conduce cu 3-1.

17-01-2023
18:51

1-0 pentru Faimoși

Jorge de la Faimoși și Răzvan de la Războinici au fost primii care au intrat pe teren. Scorul a fost deschis de echipa vedetelor. 

„1 la 0 pentru Faimoși”, a anunțat domnul Dan. 

17-01-2023
18:42

Concurenții se luptă pentru totemul de imunitate

În ediția de astăzi, Faimoșii și Războinicii se luptă pentru totemul de imunitate. Concurenții sunt entuziasmați și se simt pregătiți să intre pe traseul la sol. 

„Vă aduce în primul rând prestigiul, dar mai ales un consiliu liniștit”, a spus Daniel Pavel. 

17-01-2023
18:37

Carmen Grebenișan, concurentă de temut pentru Războinici

Discuții în cadrul echipei de Războinici. Concurenții își fac strategiile și aleg cu cine vor să intre pe teren. Iar Maria Lungu „nu renunță” la Carmen Grebenișan.

Inflencerița este considerată concurentă de temut pentru echipa adversă. Din punctul de vedere al Mariei, Carmen are tot ce-i trebuie. 

17-01-2023
18:33

Jorge, Vica și Ionuț Iftimoaie, în conflict

Ionuț Iftimoaie l-a confruntat pe Jorge cu privire la discuțiile pe care le-a avut cu Vica Blochina. Artistul susține că este la mijloc și nu vrea să se bage. Mai multe detalii aici. 

„Încearcă să mă influențeze și unul și altul”, a spus Jorge.

Competiția sportivă moderată de Daniel Pavel le-a pregătit telespectatorilor un nou episod. Vezi live video ce se întâmplă pe 17 ianuarie 2023, de la ora 20:30 și cine câștigă imunitatea. Un nou scandal în echipa faimoșilor.

Survivor România, ediția de marți, 17 ianuarie 2023, live video. Ce echipă pune mâna pe imunitate? O nouă dispută în rândul Faimoșilor

Faimoșii de la Survivor România 2023
Survivor România, ediția de marți, 17 ianuarie 2023, live video. Ce echipă pune mâna pe imunitate? O nouă dispută în rândul Faimoșilor. Sursa foto: Instagram.com

Survivor România revine live video pe Pro TV și pe voyo.ro. Fanii reality show-ului pot viziona cu o zi înainte emisiunea în care de la ora 20:30 se va difuza jocul de imunitate. Este o bătălie crucială la capătul căruia se află totemul.

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii se luptă pe un traseu care se desfășoară pe nisip, sub soarele torid din Republica Dominicană. Concurenții din junglă sunt nevoiți să dea totul dacă vor să nu piardă pe nimeni la finalul jocului.

„Au nevoie de un extra efort. Tribul care ajunge primul la 10 câștigă imunitatea pusă la bătaie, totemul și un Consiliu liniștit”, spune prezentatorul Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce echipă va pune mâna pe imunitate și cine sunt nevoiți să facă o nominalizare pentru plecarea acasă. Până acum de la Faimoși au plecat doi candidați: Maria Constantin și Gheboasă, iar de la Războinici, Daria Chiper.

Survivor România, certuri în echipa Faimoșilor

De la ora 20:30, numai pe Pro TV, telespectatorii pot viziona ce se întâmplă în competiția sportivă, dar și ce scandal izbucnește în rândul concurenților cu banderolă roșie. Se pare că în centrul atenției se află Vica Blochina, Jorge și Ionuț Iftimoaie.

ADVERTISEMENT

„Nu te lăsa influențat de niciun fel de șerpărie, de niciun fel de poveste. Sunt vorbele Vicăi pe care ți le-a zis ție și dacă tu le duci mai departe este și problema ta”, îi spune Ionuț Iftimoaie lui Jorge.

„Dacă are ceva de spus să vină, să îmi spună în față”, completează sportivul la testimonialele de la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

În teaser-ul postat pe pagina de Facebook a emisiunii mai putem afla că fosta balerină și amantă a lui Victor Pițurcă dezvăluie că Maria Lungu a jignit-o pe Codruța. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu stă cu mâinile în sân și se apără.

„Pe bune, deci îmi vine să râd”, este reacția pe care o are profesoara de educație fizică, care face parte din rândul Războinicilor.

ADVERTISEMENT