Life

Survivor România 2023, ediția din 9 ianuarie. Unde ar fi fost duși, de fapt, Jorge și Răzvan Danciu după ce au fost scoși din echipele lor

Survivor România, ediția de luni, 9 ianuarie 2023. Unde ar fi fost duși Jorge și Răzvan Danciu de la Războinici după ce au părăsit ceremonia?
09.01.2023 | 23:35
Survivor Romania 2023 editia din 9 ianuarie Unde ar fi fost dusi de fapt Jorge si Razvan Danciu dupa ce au fost scosi din echipele lor
Unde ar fi fost duși Jorge și Răzvan Danciu de la Războinici după ce au părăsit ceremonia la Survivor România 2023. Sursa foto: Captura Video Pro TV
ADVERTISEMENT
09-01-2023
21:23

Unde e Jorge de la Faimoși?

„Am fost luați prin surprindere. Unde e Jorge al nostru, spuneți noi?”, a mărturisit Vica Blochina la testimoniale. Blondina nu a primit niciun răspuns, fanii fiind contrariați de această ”surpriză”. 

Internauții au lăsat numeroase mesaje pe social media. Unii spun că Jorge și Răzvan Danciu de la Războinici au fost duși în exil. Alții sunt de părere că își vor petrece noaptea la hotel. 

09-01-2023
21:10

Curiozitate mare în tabăra Războinicilor

Războinicii se întreabă ce se întâmplă cu Răzvan Danciu după ce a fost scos în afara tribului. Concurenții credeau că fac o faptă bună numindu-l, mai ales că a adus două puncte echipei albastre. 

09-01-2023
21:00

Cine părăsește ceremonia

„Înainte să încheiem am nevoie de la voi să-mi dați câte un nume din rândurile voastre. Vreau să iasă în față”, a declarat moderatorul de la Survivor România 2023, Daniel Pavel. 

Fiecare echipă a ales câte un concurent. Jorge de la Faimoși și Răzvan Danciu de la Războinici au rămas în afara triburilor din care fac parte și au părăsit ceremonia. 

09-01-2023
20:42

Războinicii au câștigat jocul!

Răzvan Danciu a adus ultimul punct pentru Războinici și automat echipa sa câștigă primul joc de la Survivor România 2023. 

„Ăsta da început de sezon”, spune una dintre concurentele cu banderolă albastră, bucuria fiind la cote maxime. 

„Sunt foarte fericit că am câștigat primul și ultimul punct”, a declarat studentul în vârstă de 20 de ani.

09-01-2023
20:39

9 - 3 pentru Războinici

Războinicii conduc la prima probă de la Survivor România 2023. Concurenții din echipa albastră au în momentul de față 9 puncte, iar Faimoșii numai 3. 

„Marcăm un moment foarte important. Poate fi ultimul punct al acestui joc”, spune Daniel Pavel. 

09-01-2023
20:32

Faimoșii mai adună un punct

Ionuț Iftimoaie reușește să mai aducă un punct echipei sale. Faimoșii au 3 puncte, iar Războinicii 8. Celelalte puncte au fost aduse de cântărețul Jorge și de fosta balerină Vica Blochina. 

09-01-2023
19:45

Algerile concurenților pentru probă

Gheboasă și Robert de la Războinici. Codruța și Vica Blochina de la Faimoși. Alin și Remus Boroiu de la Faimoși. Răzvan și Sebastian Dobrincu de la Faimoși. Carmen și Maria de la Războinici. Andreea și Ștefania de la Războinici.

Maria și Alexandra de la Războinici. Jorge și Andrei de la Războinici. Andrei și DOC de la Faimoși. Bianca și Lucianna de la Războinici. 

09-01-2023
19:41

Jocul de deschidere de la Survivor România 2023

Remus Boroiu a ajuns pe insulă, unde vrea să-și depășească limitele. Faimoșii și Războinicii se pregătesc pentru jocul de deschidere de la Survivor România 2023 care are drept o recompensă vitală pentru supraviețuire. 

Concurenții primesc unelte (macetă, fierăstrău, ciocan) și cuie pentru a-și amenaja tribul. În plus, vor primi un kilogram de orez și un litru de ulei de floarea soarelui. Cei care pierd primesc doar jumătate.

Traseul este unul mixt: pe apă și pe sol. Două pontoane, concurenții intră la bordul unei bărci, parchează apoi și după ajung în apă, la un port de unde trebuie să recupereze 4 saci cu nisip. Pe țărm este un balansoar. 

Proba de final îi aduce în fața a trei structuri piramidale care trebuie să fie doborâte cu ajutorul sacilor cu nisip. 5 fete și 5 băieți intră pe traseu la prima probă. 

09-01-2023
19:22

Războinicii, mai buni decât Faimoșii?

Războinicii consideră că sunt mai buni decât concurenții din echipa Faimoșilor. Cei cu banderolă albastră nu se gândesc la strategii, însă au un singur obiectiv și vor să rămână focusați pentru a câștiga prima probă. 

„Vreau să-mi păstrez energia pentru joc… hrana e foarte puțină. A fost ok, m-am trezit de mai multe ori. Ascultam orice mișcare, Ionuț a avut un repertoriu foarte lung până spre dimineață”, a declarat Maria Constantin. 

Sebastian Dobrincu susține că nu este deloc interesat de miza primei probe și este ferm convins că echipa sa va aduna foarte multe puncte. DOC crede că Războinicii nu sunt pregătiți pentru acest concurs. 

09-01-2023
19:16

Prima noapte în tabăra din Dominicană

„Știi care e frumusețea, că alții și-ar dori să fie aici”, a mărturisit Jorge când noaptea s-a lăsat peste concurenții de la Survivor România 2023, care au adormit sub cerul liber. 

Participanții au recunoscut că au întâmpinat ceva „probleme” în prima noapte pe nisipul din Republica Dominicană. Alin de la Războinici a sforăit, însă ceilalți au acceptat și s-au adaptat la condițiile respective. 

09-01-2023
19:11

Maria Lungu și Codruța, în conflict

Maria Lungu și Codruța de la Războinici au avut la rândul lor primul conflict. Niciuna dintre cele două concurente de la Survivor România 2023 nu a vrut să lase de la sine, Robert fiind cel care a intervenit. 

„E prea din topor, i-am și explicat. E și spre binele meu să fim o echipă”, a spus tânărul în prima ediție a emisiunii de la Pro TV. Nimeni nu se impune în echipa Faimoșilor este de părere Carmen Grebenișan. 

09-01-2023
19:08

Primele reacții în camp. Dispute la Faimoși

Războinicii au descoperit ”lumina” și au aprins focul. În același timp s-au bucurat de primul cocos din acest sezon. La polul opus, cei din echipa Faimoșilor au mărturisit că sunt dornici să înceapă aventura. 

„Ce boierie!”, a exclamat Sebastian Dobrincu. „Cum să ne dea numai podea…N-o să fim de acord toți niciodată în sezonul acesta”, a completat Jorge, care a venit cu ideea să strângă crengi pentru a face focul. 

Primele „dispute” din tabăra Faimoșilor au început, lucru remarcat de fostul prezentator de la Masked Singer România. Concurenții s-au împărțit în două tabere: unii au făcut focul, alții au căutat lemne. 

 

09-01-2023
19:02

Concurenții, în camp

„În acest moment veți merge în spațiul vital, în spațiul de locuit, pe insulele voastre. Ne revedem la primul joc al acestui sezon”, a declarat prezentatorul Daniel Pavel. 

Faimoșii și Războinicii au ajuns în camp, unde trebuie să se familiarizeze cu natura și cu condițiile vitrege. Unii s-au descălțat, alții au rămas uimiți că trebuie să doarmă sub cerul liber în prima noapte din Republica Dominicană. 

„Ne așteptam să avem mai multe lucruri. Am ajuns în Survivor, deci nu avem nimic”, a spus Războinicul Răzvan Danciu la testimoniale. Dan Ursa a mărturisit că nu-i place frigul, asta fiind una dintre fricile sale. 

09-01-2023
18:57

Andreea Moromete și-a dat demisia din Poliție

„Am venit la Survivor să arăt că forța unei femei poate să se transforme. Vreau să văd cât de mult pot să duc”, a spus Alexandra Porkolab. 

„Vreau să-mi încerc limitele și să mă regăsesc. Sunt foarte imprevizibilă. Dețin puterea în suflet și o eman. N-am venit să mă joc. Am venit să câștig”, a declarat Maria Lungu. 

„Toată viața mea am tocit, dar a venit rândul să-mi demonstrez că pot face față”, a spus Răzvan Danciu, în timp ce Daria susține că ceilalți colegi au ce învăța de la ea chiar dacă are doar 21 de ani. 

„Până acum două luni am fost ofițer de poliție, mi-am dat demisia pentru că trăgeam hârtii la xerox. Nu e niciodată prea târziu să o iei de la capăt”, a mărturisit Andreea Moromete. 

09-01-2023
18:50

Emoții mari în prima ediție de la Survivor

„Vreau să mă autodepășesc, de asta mă aflu aici”, a spus cântăreața de muzică populară Maria Constantin. 

„Am lăsat un copil acasă și sper să arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun pe traseu”, a declarat Vica Blochina, care a izbucnit în lacrimi. 

„Tot timpul am tras să îmi demonstrez mie mai mult”, a spus Carmen Grebenișan.

„Sper din suflet să ne bucurăm de chestia asta pentru că nu mai avem șansa să trăim asta niciodată, o să fie o provocare”, a mărturisit la rândul său actrița Ada Dumitru. 

„Am venit la Survivor pentru că și noi cei la 40 de ani contăm. Vreau să dau pe fiecare traseu 100%. Experiența asta e unică”, a spus Jorge. 

09-01-2023
18:44

Remus Boroiu lipsește de la Survivor România 2023

„Este o depășire de limită, fără doar și poate. Ăsta este Survivor România 2023… V-ați îmbarcat la propriu și la figurat în cea mai frumoasă expediție a vieții voastre. De acum înainte aveți de depășit limită după limită”, mai adaugă Daniel Pavel. 

Fiecare dintre concurenții este motivat de un singur lucru. Participanții fac parte din acest fenomen în care au ajuns în urma unui casting foarte greu. Remus Boroiu nu se află pe covorul roșu pentru că a întâmpinat câteva probleme cu documentele. 

09-01-2023
18:39

Concurenții ajung în Republica Dominicană

Concurenții de la Survivor România 2023 au ajuns în Republica Dominicană cu ajutorul a două elicoptere și apoi cu bărcile. Acum e momentul să arate ce pot cu adevărat și dacă vor face față unor provocări noi. 

„Povestea are la bază un motivator crucial, asta vom face ediție cu ediție. Sunt primele momente de acțiune în acest sezon de Survivor. Faimoșii au venit pe calea apei, iar Războinicii pe calea aerului”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului. 

Cei cu banderolă albastră au sărit din elicopter unul cât unul, tot în apă. În felul acesta au ajuns la moderatorul competiției de la Pro TV. 

 

09-01-2023
18:31

A început Survivor România 2023

Prima ediție a competiției sportive Survivor România 2023 a început! Concurenții sunt pregătiți să dea totul la probele din Republica Dominicană. Fiecare consideră că are atuurile necesare pentru a face față cu brio. 

„Nu ați văzut nimic. E timpul ca România să primească pachetul complet”, spune Gheboasă care face parte din echipa Faimoșilor. 

Survivor România 2023 live video online, 9 ianuarie. Surpriză uriașă, nu s-a mai întâmplat până acum. Competiția sportivă de la Pro TV le promite telespectatorilor momente speciale pe parcursul a trei zile pe săptămână.

Survivor România, 9 ianuarie 2023. Ce se întâmplă cu Jorge și Răzvan Danciu după părăsirea ceremoniei?

Emisiunea moderată de Daniel Pavel debutează luni, 9 ianuarie 2023, de la ora 20:30. Concurenții sunt gata să-și înfrunte cele mai mari temeri de la dormitul în jungla din Republica Dominicană până la probele de pe traseu.

ADVERTISEMENT

Cea mai spectaculoasă aventură de la Pro TV aduce 12 Faimoși și 12 Războinici în condiții extreme, departe de condițiile și confortul de acasă. În plus, participanții vor trăi la intensitate maxime foarte multe momente.

Prima zi din competiție îi găsește pe cei 24 de concurenți în fața unei surprize uriașe și anume că participanții au rămas în afara triburilor din care fac parte. În plus, prima ediție aduce un traseu dificil care se desfășoară pe apă și pe sol.

ADVERTISEMENT

Mai exact, se vor deplasa cu bărcile spre plajă, în timp ce pe nisip vor trebui să adune cât mai multe puncte. Din fericire, recompensa va fi pe măsura eforturilor depuse. Cu siguranță, vor da totul pentru a ajunge la victorie.

Cine credeți că va reuși să câștige prima provocare de pe nisipul torid din Republica Dominicană? Vezi live video online numai pe protv.ro și voyo.ro! Cine se va resimți după primele intrări pe traseul de la Survivor România 2023!

ADVERTISEMENT

„Începe cel mai puternic și așteptat reality show: Survivor România! Aventura timpurilor noastre începe. Provocări extreme, pentru caractere puternice. 24 de concurenți, unul și unul, sunt gata să pornează în expediția vieții lor.

Două triburi… Faimoșii… Războinicii… sunt gata de a se îmbarca în aventura vieții lor”, a declarat prezentatorul Daniel Pavel pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT

Survivor România debutează de la ora 20:30

Survivor România 2023 se va difuza pe micile ecrane de trei ori pe săptămână: în fiecare luni, marți și miercuri. Show-ul moderat de Daniel Pavel va putea fi vizionat de telespectatori și fani începând cu ora 20:30.

În numai câteva ore cei din fața micilor ecrane vor vedea cum au ajuns concurenții în Republica Dominicană și ce așteptări au de la competiția sportivă unde au plecat cu foarte mare încredere și cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT