Life

Survivor România, ediția din 23 ianuarie 2022, live pe PRO TV și Voyo. Prima victorie a Faimoșilor din acest sezon!

Noul episod Survivor România, difuzat astăzi, 23 ianuarie 2022, de la ora 20:00, vine cu un joc de recompensă în premieră, care va pune în dificultate mai mulți concurenți.
23.01.2022 | 22:56
Survivor Romania editia din 23 ianuarie 2022 live pe PRO TV si Voyo Prima victorie a Faimosilor din acest sezon
Captură PRO TV
ADVERTISEMENT
23-01-2022
21:00

Și Războinicii au câștigat

Captură PRO TV

 

Războinicii marchează și ei o victorie. Aceștia au câștigat un joc în care au trebuit să ghicească anumite cuvinte, fără să folosească termenii-cheie. Fiecare membru al echipei s-a ales cu câte două quesadilla.

23-01-2022
20:21

Elena Matei, la cuțite cu Ana Dobrovie

Elena Matei și Ana Dobrovie de la Războinici au avut un schimb de replici în camp. Vezi aici de la ce a pornit totul.

23-01-2022
20:03

Andreea Tonciu a revenit în echipă

Captură PRO TV

 

Andreea Tonciu s-a întors în camp. Concurenta se simte mai bine după ce a fost evaluată de medici.

23-01-2022
19:43

CRBL aduce punctul decisiv! Faimoșii câștigă cu 10 la 5

CRBL l-a învins pe Alex Delea. Este primul joc câștigat de Faimoși în acest sezon. 

23-01-2022
19:38

Faimoșii par de neoprit. Au deja 8 puncte!

Captură PRO TV

 

Rengle aduce încă un punct pentru Faimoși. Scorul este 8 la 5.

23-01-2022
19:34

7-4 pentru Faimoși

Captură PRO TV

Emil Rengle l-a bătut pe Ionuț Popa la proba popicelor. Faimoșii conduc cu 7 la 4.

23-01-2022
19:28

5-4 pentru Faimoși

Captură PRO TV

 

Blaze a pierdut punctul în fața lui Radu Itu. Faimoșii au 5, Războinicii 4 puncte.

23-01-2022
19:16

Andreea Tonciu, la spital. Angela Ferero, accidentată

Captură PRO TV

Alte două concurente au ieșit din jocul de azi. Andreei Tonciu i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Angela Ferero s-a accidentat și ea și a trecut pe bară.

23-01-2022
18:50

Relu Pănescu, accidentare serioasă, iese de pe traseu

Captură PRO TV

Relu Pănescu de la Războinici s-a accidentat serios la picior, în timpul probei. Medicul a fost nevoit să îl ia din echipă pentru îngrijiri. Scorul este 2-1 pentru Faimoși în acest moment.

23-01-2022
18:42

Războinicii egalează datorită Elenei Matei

Captură PRO TV

 

Elena Matei a învins-o la jocul popicelor pe Elena Chiriac de la Faimoși. Este 1-1.

23-01-2022
18:39

CRBL și Laura Giurcanu, primul punct pentru Echipa Faimoșilor

Captură PRO TV

 

Giurcanu și CRBL au adus primul punct pentru Faimoși. Războinicii au pornit cu stângul.

23-01-2022
18:33

Pentru ce se luptă concurenții în episodul 4

Captură PRO TV

 

Concurenții se luptă pentru un kit pentru pescuit, oferite de sponsorul show-ului. „Pentru a câștiga recompensa, o să intrați pe un traseu spectaculos, unul al roaller-coasterelor. Concurenții intră pe perechi cu o mașinuță care coboară pe o rampă la 45 de grade. La momentul deplasării, trebuie să aveți atenție sporită la poziția voastră. Ieșiți cum puteți din mașină, continuați în alergare. Urmează o plasă și declanșați o poartă”, sunt câteva dintre sfaturile prețioase date de Daniel Pavel pentru proba dificilă. La proba de final, concurenții trebuie să doboare 6 popice cu ajutorul unui disc.

 

 

23-01-2022
18:23

Laura Giurcanu și TJ Miles, suspect de apropiați

laura giurcanu tj miles
Laura Giurcanu și TJ Miles, suspect de apropiați la Survivor România. Foto: PRO TV

Cei doi Faimoși petrec tot mai mult timp împreună. Ce au observat Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Au dispărut în pădure”. Vezi aici toate detaliile.

23-01-2022
18:06

Andreea Tonciu, la cuțite cu CRBL

Andreea Tonciu este la cuțite cu CRBL. Bruneta i-a reproșat cântărețului că o pune mereu la zid, după ce aceasta s-a luat de Laura Giurcanu pentru că a petrecut prea mult timp în apă cu TJ Miles. „Poate mă sui pe tine, ia vezi. Stai în banca ta!”, i-a zis CRBL lui Tonciu.

„Suie-te pe mine, să văd, poți?”, i-a răspuns Andreea.

23-01-2022
17:58

Cel mai dur joc de recompensă

Faimoșii și Războinicii se vor lupta în această seară într-un nou joc de recompensă, cel mai dur de până acum. 

Ediția din 23 ianuarie 2022 a show-ului Survivor România, difuzat de PRO TV, le va arăta telespectatorilor cum a fost prima săptămână pentru Faimoși și Războinici în Republica Dominicană.

Acomodarea cu condițiile extreme a fost una dificilă încă din prima zi, iar într-o săptămână de când aceștia au ajuns în junglă, relațiile dintre concurenți au început să se contureze cât se poate de clar.

ADVERTISEMENT

În tabăra Faimoșilor exista deja câteva bisericuțe. Neînțelegerile din trupa vedetelor au început să își pună serios amprenta și asupra probelor pe care acestea le-au avut de trecut.

Survivor România: ce se întâmplă în ediția din 23 ianuarie 2022

Primele trei meciuri au fost câștigate de Războinici, Faimoșii pierzând orice speranță la victorie la scurt timp după începerea emisiunii.

ADVERTISEMENT

În ediția din 23 ianuarie, Andreea Tonciu va fi una dintre protagonistele absolute ale show-ului. Fosta asistentă de televiziune îl va ironiza destul de tare pe Emil Rengle, pe care îl numește drept „apărătoul junglei”.

Nu doar Rengle va intra în vizorul brunetei, ci și una dintre concurent. O colegă de la Faimoși se pare că este extrem de atrasă de unul dintre băieți, iar Tonciu îi reproșează această apropiere, lăsând să se înțeleagă că i-ar fi infidelă iubitului ei de acasă.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au făcut deja pariuri și cred că Tonciu s-a referit la Laura Giurcanu, care ar fi petrecut în apă vreo trei ore cu unul dintre faimoși. Rămâne de văzut, de la ora 20:00, despre ce concurent este vorba.

Andreea Tonciu, luată cu targa

Lucrurile se vor complica pentru Tonciu nu doar în legătură cu relațiile sale de prietenie ori de dușmănie de pe insulă. Conform imaginilor difuzate în teaser-ul episodului 4 Survivor România, Tonciu s-a accidentat destul de rău pe traseul dificil din jocul pentru recompensă.

ADVERTISEMENT

În imagini, Andreea apare pe targă, înconjurată de colegii ei. Nu este prima oară când ex-asistenta lui Capatos are probleme medicale în cadrul competiției. S-a întâmplat chiar în a doua emisiune. Atunci, vedeta s-a plâns că nu poate să respire, după ce a înotat.

Reality-show-ul de la PRO TV este difuzat duminica, de la ora 20:00, iar luni și marți de la 20:30. Până acum, din concurs a fost eliminată Xonia, de la Faimoși, din decizia publicului. Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu au câștigat duelul cu artista din cadrul primei eliminări.

Și Războinicii au pierdut deja un concurent, pe Liviu Mihalca. Dansatorul din Maramureș a abandonat competiția declarând că simte că nu mai poate face față.

ADVERTISEMENT