Life

Acuzații explozive pe tema Survivor! Producătorii hrănesc concurenții pe ascuns dacă fac circ? Reacția Pro TV

Survivor România, în mijlocul unor acuzații extrem de grave! Concurenții ar mânca pe ascuns și ar fi ajutați de o parte a echipei de la PRO!
27.04.2023 | 16:29
Acuzatii explozive pe tema Survivor Producatorii hranesc concurentii pe ascuns daca fac circ Reactia Pro TV
Survivor România, în mijlocul unor controverse uriașe. Foto: PRO TV/ Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Survivor România e în mijlocul unor controverse uriașe. Se declanșează un adevărat taifun în urma celor mai recente dezvăluiri făcute de o comunitate extrem de urmărită de pe Instagram!

Survivor România, acuzații uriașe! Concurenții nu ar face foamea, așa cum ni se spune

Se pare că în reality-show-ul de la PRO TV s-ar umbla cu mișmașuri! Și anume, unii concurenți, atenție… ar mânca pe ascuns cu buna știință și complicitatea anumitor persoane implicate în acest proiect!

ADVERTISEMENT

Trebuie să precizăm câteva lucruri, din start! Informațiile pe care le veți citi mai jos sunt cu puternic impact emoțional pentru cei care cred că la Survivor totul este 100% real, că participanții suferă din cauza lipsei alimentației!

Postul de televiziune refuză orice comentariu

De altfel, în urma dezvăluirilor-bombă făcute de Viperele vesele, FANATIK a contactat, așa cum este firesc, dată fiind amploarea pe care o va căpăta acest subiect în spațiul public, PRO TV.

ADVERTISEMENT

Postul de pe Pache Protopopescu a transmis, pentru FANATIK, că nu dorește să comenteze în niciun fel informațiile. Toate dezvăluirile explozive le puteți descoperi în rândurile de mai jos.

Așadar, Viperele vesele susțin că unele fete sunt mai rotunde, în timp ce majoritatea slăbesc din cauza foamei, nu doar din cauza dereglărilor hormonale care apar odată ajunse în jungla din Dominicană. Unele dintre domnișoare și doamne ar mânca pe ascuns.

ADVERTISEMENT

Unii concurenți de la Survivor România ar fi mers cu bani în emisiune. Dezvăluiri din culise

Se pare că unii concurenți s-ar osteni la mese în ”fake camp”. Este vorba despre locul unde se doarme după consilii. Mai mult, paznicii și medicii dominicani ar fi implicați în acest circuit al produselor alimentare care ajung la concurenți!

„Produse alimentare cumpărate, fiindcă unii concurenți au și au avut bani la ei, bani îngropați în diferite locuri de pe insulă, din care își plătesc aceste mese zilnic.

ADVERTISEMENT

Carmen, Ștefania, Remus, Bianca și Ada sunt cele mai bune exemple de concurenți care se răsfățau/ răsfață zilnic cu fast-food, de regulă KFC, și băuturi energizante”, sunt acuzațiile extrem de grave aduse de Viperele vesele.

Iar asta nu e tot! Se pare că Ada Dumitru a fost scoasă din competiție pentru că producătorul Acun Medya, care se ocupă de Survivor, a vrut să stopeze această meteahnă!

Ada, ar fi fost eliminată disciplinar: „A fost a treia oară prinsă mâncând bine la Survivor”

„Motivul pentru care Ada a fost eliminată de la Survivor nu a fost unul de natură medicală, așa cum s-a prezentat publicului! A fost o încercare a lui Guney, producător Acun Medya, de a stopa acest fenomen.

Asta, după ce a fost a treia oară prinsă mâncând bine la Survivor. De asemenea, față de ceea ce vi se prezintă la televizor, toți concurenții primesc zilnic câte o banană și o felie de ananas. Acestea, în mod evident, pălesc în fața meselor îmbelșugate cumpărare”, mai notează Viperele vesele.

Se pare că în excursia din Santo Domingo, concurenții Remus, Ada, Bianca (recent eliminată) și Carmen ar fi fost pozați de un angajat al unui local mâncând pe ascuns, în toaletă. Poza respectivă ar fi ajuns la Ebru, translator la Acun Medya. Ulterior, Ebru i-a arătat-o lui Guney.

Viperele vesele: unii concurenți, răsplătiți cu fast-food pentru fiecare ceartă ce aduce rating

„Acum, poate înțelegeți și de ce Ada s-a întors de la Survivor cu 7 kilograme în plus. Mai mult decât atât, recompensele pentru fiecare ceartă  sunt generoase la Survivor. Vorbim din punct de vedere gastronomic.

Unii concurenți, de regulă faimoși, însă nu doar ei, ci și câțiva războinici, cei preferați de către producători, cum ar fi Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab, sunt recompensați pentru certuri. Aceștia primesc cartofi prăjiți și hamburgeri. Nu lipsește și o gustărică dulce, cum ar fi ciocolata”, se mai arată în textul postat de Vipere.

Viperele vesele mai scriu și cum se îngrijesc concurenții care, în mod oficial, se plâng de lipsa igienei pe insula din Dominicană. Se pare că unii dintre concurenți inventează tot felul de probleme medicale pentru a avea acces la câte un șampon sau săpun cu care să se spele. Conform Viperelor, nici nu se poate pomeni de lipsa de acces la produse de îngrijire corporală și de curățenie.

„Unii dintre ei sunt învățați de către echipa ProTV, înainte de a face deplasarea în Dominicană, să își procure rețete medicale. Rețetele sunt emise pe baza unor diagnostice care mai de care mai închipuite.

Spre exemplu afecțiuni ale scalpului, ale pielii. Toate acestea încât să beneficieze de șampon, creme, vitamine etc. Remus, Vica, Ada, Carmen sunt doar câțiva dintre concurenții care s-au înhămat la aventura Survivor. Aceștia au avut rețeta la purtător”, mai scriu Viperele vesele.

ADVERTISEMENT