Life
notix pixel id

Survivor România 2022. Ce crede fostul concurent, Albert Oprea, despre Andreea Tonciu: ”O mică impresie”

Albert Oprea, fostul concurent de la Survivor România, și-a exprimat părerea despre actuala concurentă, Andreea Tonciu. Albert Oprea nu are o impresie bună despre ”Faimoasă”.
22.01.2022 | 15:55
Survivor Romania 2022 Ce crede fostul concurent Albert Oprea despre Andreea Tonciu O mica impresie
Ce crede Albert Oprea despre Andreea Tonciu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La o săptămână după începerea competiției Survivor România 2022, deja au început să apară primele impresii despre actualii concurenți. Fostul participant la show-ul din Republica Dominicană, Albert Oprea, și-a exprimat părerea despre Andreea Tonciu.

Întrebat în emisiunea ”La Măruță” cine sunt cei mai antipatici ”supraviețuitori”, Albert Oprea le-a nominalizat pe Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu, dar și pe Ana Dobrovie din echipa ”Războinicilor”.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea o consideră pe Andreea Tonciu una dintre cele mai antipatice concurente

”Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu și Ana Dobrovie, de la Războinici. Încă nu-i cunosc, e doar așa o mică impresie. Îmi pare rău.

Nu sunt extrem de antipatici, nu pot să-mi dau cu părerea, că a trecut doar o săptămână, dar după primele trei episoade…”, a declarat Albert Oprea în emisiunea ”La Măruță”, fiind supus la proba cu sosurile iuți.

ADVERTISEMENT

Elena Marin: ”Roxana Ciuhulescu și Elena Chiriac, cele mai antipatice concurente de la Survivor România 2022”

Totodată, la probă a luat parte și Elena Marin, fosta ”Faimoasă” de la Survivor România 2021. Întrebată același lucru ca Albert Oprea, dansatoarea a răspuns:

”Roxana Ciuhulescu și Elena Chiriac. Aș vrea să spun că, săracii, nu îmi sunt antipatici, în niciun caz. Mi s-a părut că au fost, ca fete… au avut mici dispute și m-am gândit să mă ghidez după criteriul ăsta”, a răspuns dansatoarea.

ADVERTISEMENT

Ce mai crede Elena Marin despre Zannidache

De altfel, Elena Marin nu a scăpat nici de o întrebare referitoare la Zanni, cel cu care a avut conflicte în repetate rânduri în emisiunea din Republica Dominicană. Elena Marin își menține părerea negativă despre câștigătorul Survivor România 2021.

”Tot trei lucruri trebuie să spun și am să le spun foarte ușor și foarte asumat: alunecos, dual și omul interesului. În funcție de interesul pe care-l are, tratează oamenii. Își vede propriul interes, chiar dacă nu întotdeauna e bine”, a mai spus Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Reamintim că primul episod din Survivor România 2022 a început pe 16 ianuarie. La fel ca în sezonul trecut, sunt tot două echipe care trebuie să supraviețuiască în junglă: ”Faimoșii” și ”Războinicii”.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, CRBL, Tj Miles, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Radu Itu, Robert Niță, Elena Chiriac, Xonia și Cătălin Zmărăndescu sunt în prezent ”Faimoșii” de la Survivor România 2022.

Echipa ”Războinicilor” este constituită din: Liviu Mihalca-de profesie dansator, Elena Matei-bucătar, Relu Pănescu-antreprenor, Alex Delea-barman, Ionuț Popa-antrenor personal, Angela Forero-medic veterinar, Alexandru Nedelcu-fotbalist, Ana Dobrovie-dansatoare, Blaze-vlogger, Ștefania Ștefan-online streamer, Alexandra Duli-manager, Ramona Crăciunescu-curier.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE