Life

Prietenie neașteptată la Survivor România. Ce surpriză i-a făcut Albert Oprea lui Robert Niță, la aeroport

Prietenie neașteptată în universul Survivor România! Albert Oprea, concurent în sezonul trecut, i-a făcut o surpriză lui Robert Niță, cel de-al treilea faimos eliminat din acest an.
10.02.2022 | 13:30
Prietenie neasteptata la Survivor Romania Ce surpriza ia facut Albert Oprea lui Robert Nita la aeroport
Albert Oprea și Robert Niță, foști concurenți la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Albert Oprea a publicat câteva videoclipuri pe Instastory, în care îl aștepta la aeroport pe Robert Niță, unul din faimoșii eliminați de la Survivor România.

Gestul pe care l-a făcut tânărul afacerist care a ajuns în sezonul trecut aproape până în finală i-a luat prin surprindere pe internauți.

ADVERTISEMENT

Robert a ajuns în țară ieri, iar Albert l-a așteptat în aeroport cu shaorma, știind cât i-a fost de greu prietenului său să îndure foamea în Dominicană.

Albert Oprea l-a așteptat cu shaorma pe Robert Niță de la Survivor România, pe aeroport

Niță a spus despre Oprea că este ca un frate pentru el și s-a bucurat foarte tare de primirea pe care i-a făcut-o.

ADVERTISEMENT

„Hai, Robert!”, spune Albert Oprea așteptând ca Niță să iasă pe poartă.

„Vă salut! Sper să ajung și eu la nivelul fratelui meu mai mic. Suntem adoptați unul de altul. M-a așteptat cu șampanie în aeroport, cu shaorma, cu Ayran. Îi mulțumesc frumos pentru că omul știe ce înseamnă foamea”, a declarat Robert Niță pe Instastory.

Robert Niță a fost cel de-al treilea concurent eliminat de la Survivor România, prin decizia publicului. Acesta a ieșit din joc după Xonia și Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist a întâmpinat câteva probleme medicale și, chiar dacă ar mai fi rămas în competiție, nu ar fi putut garanta că făcea față în primul rând probelor fizice.

Albert Oprea și Robert Niță de la Survivor România se au ca frații. Foto: Instagram

Concurentul a ieșit după Andreea Tonciu

În urma eliminării sale, Robert a mărturisit că această experiență l-a învățat foarte multe lucruri. Nu se aștepta să fie atât de greu, dar dincolo de rezistența fizică de care trebuia să dea dovadă, acesta a învățat să fie un om mai bun, să aprecieze mai mult lucrurile pe care le are.

ADVERTISEMENT

„Am ieșit cu fruntea sus – trist, supărat, cu durere în suflet, fizică –, dar am ieșit mândru.

Mi-am schimbat anumite principii. Poate o să ziceți că sunt un om slab și m-am sucit după 20 de zile petrecute acolo, dar e foarte intensă experiența. Să știți. E foarte greu. E dureros de greu câteodată, dar asta e.

Eu cred că mă va ajuta să fiu un pic mai om sau să devin om, dacă nu am fost până acum. Nu regret nicio secundă. O să fie grea recuperarea”, a spus Niță după ce a ieșit de la Survivor România.

ADVERTISEMENT