Life

Survivor România, câmp de luptă la propriu! Moroșanu, comportament agresiv cu Roxana Nemeș

21.01.2021 | 11:40
Survivor Romania camp de lupta la propriu Morosanu comportament agresiv cu Roxana Nemes
ADVERTISEMENT

Survivor România devine la propriu un câmp de bătălie și nu vorbim de data aceasta despre lupta dintre Faimoși și Războinici, ci despre conflictul dintre fetele și băieții din echipa vedetelor.

Cătălin Moroșanu își iese din minți în ediția din 21 ianuarie și sare la gâtul Roxanei Nemeș, gest care îi șochează pe toți.

ADVERTISEMENT

În imaginile de promovare ale noului episod al reality-show-ului de la Kanal D, ”Moartea din Carpați” nu își mai poate stăpâni furia, deranjat fiind că echipa lui pierde puncte din cauza fetelor, și se îndreaptă către Roxana Nemeș pe care o prinde de gât.

Survivor România 2021: Cătălin Moroșanu o prinde de gât pe Roxana Nemeș

Roxana nu este singura victimă a băieților, Moroșanu legându-se și de Alexandra Stan, care se confruntă cu noi probleme fizice ce nu îi permit să participe la probe.

ADVERTISEMENT

Mai mult, și Simona Hapciuc remarcă o supremație a băieților în echipa ei, pe care îi acuză că ar fi extrem de misogini, spunând că situația a devenit insuportabilă.

Zannidache o ironizează pe Roxana Nemeș după ce fata a spus că ar dori să câștige la concurs un șampon pentru că îi este murdar părul, iar Alexandra Stan și celelalte fete se coalizează împotriva băieților, pe care îi acuză că ar fi extrem de nerespectuoși cu ele.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc: „Am o echipă formată din bărbați foarte misogini”

„Nu știu, mi se pare că nu suntem luate în serios”, spune Alexandra Stan cu nervii la pământ.

„Am o echipă formată din bărbați foarte misogini”, susține Simona Hapciuc luându-le apărarea colegelor sale după comentariile intolerabile pe care le fac mai mulți faimoși.

ADVERTISEMENT

„Au ieșit la suprafață șerpii. (…) Chiar sunt un om super-puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii, deci nu credeam că o să fie așa greu”, spune Alexandra Stan cu lacrimi în ochi.

Nu este prima oară când Alexandra Stan e în centrul atenției, mulți dintre concurenți, mai ales băieți, acuzând-o că își găsește tot felul de scuze pentru a nu participa pe trasee. Noua victimă a băieților se pare că devine, în schimb, Roxana Nemeș, a cărei atitudine îi scoate din minți cel puțin pe Zanni și Moroșanu.

 

ADVERTISEMENT