Life

Survivor România, ediția de duminică, 1 mai 2022. Se dispută jocul de recompensă. Update

Survivor România revine pe micile ecrane cu primul joc din această săptămână. Vulturii și Tigrii dispută duminică, 1 mai 2022, jocul de recompensă începând cu ora 20:00.
01.05.2022 | 15:05
Survivor Romania editia de duminica 1 mai 2022 Se disputa jocul de recompensa Update
Survivor România, episodul de duminică, 1 mai 2022. Cine câștigă jocul de recompensă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
01-05-2022
19:57

11 concurenți rămași în competiție

5 Vulturi și 6 Tigrii au rămas în competiția Survivor România. Cele două echipe urmează să lupte pentru jocul de imunitate, care se desfășoară luni, 2 mai 2022. Totodată, au loc propuneri pentru eliminarea din joc. 

01-05-2022
19:37

1 Mai sărbătorit în Republica Dominicană

Vulturii au sărbătorit ziua de 1 Mai în Republica Dominicană ca și cum ar fi fost pe litoralul românesc. Grătarul și atmosfera de festival au fost pe placul concurenților, la fel dulciurile și pozele la minut. 

„Mamă, nu cred”, a reacționat Elena când a văzut masa organizată numai pentru ei cinci. 

„Cea mai tare recompensă de până acum”, a spus Marian Drăgulescu când a văzut standul cu popcorn, nachos și alune. 

01-05-2022
19:29

Scandal în echipa Tigrilor

Ionuț Popa este considerat individualist de colegii de echipă. Tigrul nu s-a gândit la binele echipei când a vrut să intre la ștafetă cu Blaze, în ciuda faptului că pierduse de două ori în fața lui. 

„El are atitudinea asta mereu când pierde el”, este de părere Alexandru Nedelcu. 

01-05-2022
19:24

Elena, mândră de evoluția sa

Elena a rămas singura fată din echipa Vulturilor. Tânăra este mândră de evoluția de la Survivor România prin prisma faptul că reușește să aducă puncte importante de când a acceptat provocarea de la Pro TV. 

01-05-2022
19:11

Vulturii, masă specială de 1 mai

Concurenții din echipa Vulturilor se bucură de o masă copioasă de 1 Mai. Participanții au primit o recompensă cu mici și bere care să le amintească de România. 

01-05-2022
19:09

Tigrii, supărați după meci

„Erau puncte care puteau fi câștigate. Ce pot să zic, mergem mai departe, chiar am dat totul. Nu a fost o zi proastă, am dat totul”, a declarat Ștefania. 

„Le spunem poftă bună. E prima oară când sunt supărat că nu am intrat la ștafetă”, a spus Alexandru Nedelcu. 

01-05-2022
19:06

7 ștafete numai în jocul de azi

Daniel Pavel a anunțat că Vulturii și Tigrii au ajuns de 7 ori la ștafetă în jocul de recompensă din episodul de astăzi. 

01-05-2022
19:05

Ionuț Popa, luat la rost după meci

Ionuț Popa acceptă că a pierdut jocul de recompensă, însă este luat la rost. Replica sa, deja celebră „asta-i viața”, nu este pe placul colegilor de echipă. 

01-05-2022
19:01

Jocul de recompensă, câștigat de Vulturi

Blaze și Ionuț Popa luptă pentru punctul final din jocul de recompensă de duminică, 1 mai 2022. Meciul de la Survivor România este câștigat de Vulturi. 

01-05-2022
18:50

Bătălia pentru ultimul punct

Concurenții aleg pe cine trimit în ring la ștafetă. Câștigă persoana care rezistă cel mai mult și pierde cel căruia îi cade de trei ori totemul. Se joacă până la 3 cu Blaze de la Vulturi și Ionuț Popa de la Tigrii. 

01-05-2022
18:49

Tigrii, fericiți că au ajuns la ștafetă

Tigrii sunt foarte fericiți că au primit șansa de a ajunge la ștafetă. Este vorba de a 7-a de acest fel în competiția sportivă Survivor România 2022. 

01-05-2022
18:47

9 la 9, ștafetă

Marian Drăgulescu și Ionuț Popa au asupra lor presiunea ultimului punct din jocul de recompensă, după ce concurenții din Republica Dominicană au egalat de 6 ori. Scorul este 9 la 9, participanții sunt la ștafetă. 

01-05-2022
18:39

Vulturii, în avantaj

Elena și Mari s-au luptat pentru a doua oară în seara aceasta, după ce primul meci a fost câștigat de fosta concurentă de la Ferma. Sporitiva aduce încă un punct pentru Vulturi. Scorul este 9 la 8. 

Reality show-ul din Republica Dominicană le aduce fanilor din fața micilor ecrane un nou traseu, dar și noi dispute între concurenții din junglă. Candidații rămași în joc sunt mai hotărâți ca niciodată să câștige.

Survivor România, episodul de duminică, 1 mai 2022. Cine câștigă jocul de recompensă

Survivor România îi aduce din nou față în față pe Tigrii și pe Vulturi. Participanții sunt pregătiți pentru un nou duel de foc, care se desfășoară pe nisipul fierbinte din Republica Dominicană, în atenția concurenților fiind Ștefania.

ADVERTISEMENT

Tânăra din echipa cu banderolă albastră a cedat nervos în timpul jocului de comunicare. Concurenta s-a arătat supărată și nu a digerat prea ușor faptul că nu a mai adus punct pentru echipa din care face parte.

„Ștefania face chestia aia: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, este părerea unui participant de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„De fiecare dată când pierde ea este supărăcioasă și se ofică”, adaugă un alt concurent legat de comportamentul Ștefaniei, care este o persoană foarte competitivă.

„Dacă dă cumva greșit este vina bățului”, completează un alt tânăr din competiția filmată în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Primul joc al săptămânii îi găsește pe concurenți cu o energie colosală, fiind gata să intre din nou pe traseele din junglă. De această dată misiunea lor nu va fi una ușoară și le pune la mare încercare îndemânarea.

Survivor România, jocul pentru recompensă

De asemenea, răbdarea este testată enorm în jocul de recompensă de duminică, 1 mai 2022. Participanții trebuie să aibă mare grijă cu un totem, care nu trebuie să le cadă în timp ce se luptă cu adversarul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Daniel Pavel le spune Vulturilor și Tigrilor să se concentreze pe misiunea pe care o au de îndeplinit, joc care le poate aduce un premiu pe măsură. Hrana este foarte importantă pentru cei din junglă.

Rămâne de văzut care dintre cele două echipă câștigă, mai ales că au avut ocazia să se relaxeze și să-și încarce bateriile de Paște.

ADVERTISEMENT