Life

Survivor România, ediția de marți, 16 mai 2023. Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Update

Ce se întâmplă la Survivor România 2023, ediția de marți, 16 mai 2023. Cine este câștigătorul ultimei probe pentru imunitate. Trei concurenți propuși pentru eliminare.
16.05.2023 | 23:08
Survivor Romania editia de marti 16 mai 2023 Trei concurenti au fost propusi spre eliminare Update
Șase concurenți au mai rămas la Survivor România 2023. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT
16-05-2023
20:12

Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare și pe cine a nominalizat Dan Ursa

Andrei Krișan și Alexandra Ciomag au avut cele mai multe voturi din partea colegilor lor pentru a fi eliminați. Ulterior, Dan Ursa, posesorului coloanului de imunitate, a nominalizat-o pe Ștefania Stănilă. Așadar, trei concurenți riscă să plece acasă în consiliul de miercuri, 17 mai.

16-05-2023
20:08

Ce face Alexandra Porkolab cu simbolul imunității

Alexandra Porkolab a spus cum va proceda cu simbolul imunității primit de la Andreea Moromete. Concurenta a decis să-l păstreze pentru ea, ceea ce înseamnă că nu poate fi nominalizată de către colegi pentru a pleca acasă, în România.

”Mi l-am dorit foarte mult. Imi este destul de greu sa iau o decizie. Ultima lectie pe care am invatat-o inainte sa vin in acest concurs, am invatat ca trebuie sa fiu bine cu mine. Decid să folosesc acest simbol pentru mine si sa ma protejez”, a declarat Alexandra Porkolab în consiliu.

16-05-2023
19:43

Cine a câștigat jocul pentru imunitate

Jocul pentru imunitate s-a terminat. Concurenții au purtat o luptă aprigă, iar ultimii care s-au duelat au fost Andrei Krișan și Dan Ursa. Acesta din urmă l-a învins pe Andrei Krișan, ceea ce înseamnă că a câștigat imunitatea și are dreptul să numească un participant pentru eliminare. Rămâne de văzut cum va proceda și Alexandra Porkolab cu simbolul imunității primit săptămâna trecută de la Andreea Moromete.

16-05-2023
19:11

Cum se descurcă participanții la jocul pentru imunitate. Ștefania a început să plângă

Jocul pentru imunitate continuă. Până acum, doar Andrei Krișan a reușit să acumuleze cele mai multe ”vieți”, adică 3. Ștefania Stănilă a mai intrat pe traseu cu Dan Ursa și a pierdut o ”viață”, ceea ce a înfuriat-o și a început să plângă. ”Vreau să fiu singură”, le-a spus aceasta lui Carmen Grebenișan și lui Andrei Krișan când s-au apropiat de ea să o încurajeze.

16-05-2023
18:49

A început jocul pentru imunitate

A început ultimul joc pentru imunitate din sezonul 4 al competiției Survivor România 2023. Duelul se dă între: Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan, Alexandra Porkolab și Ștefania Stănilă și între Dan Ursa și Andrei Krișan.

Primele care au intrat pe teren au fost Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan. Fetele au trebuit să treacă de un traseu dificil după care să arunce saci cu nisip în coșuri de plasă. Prima care a reușit să le completeze fost Alexandra Ciomag.

16-05-2023
18:38

Alexandra Porkolab vrea să îl ”scoată din schemă” pe Andrei Krișan

Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag și Dan Ursa au vorbit despre jocul pentru imunitate, dar și despre ce s-ar putea întâmpla cu simbolul pe care Porkolab îl deține. 

”O să fie cam dificilă treaba asta pentru mine, că strategii, strategii, dar asta nu știu ce să zic cu simbolul ăsta. O să fie cam greu”, a spus aceasta. 

”După discuția asta, eu am înțeles că dintre noi trei, până acum, singura persoană care este în siguranță este Alexandra Porkolab, având simbolul de la Moromete”, a completat Dan Ursa.

Mai apoi, Alexandra Porkolab spune că și-a făcut deja o strategie și că speră în primul rând să îl scoată din schemă pe Andrei Krișan. 

”Eu sunt curioasă în primul rând cine va câștiga colanul de imunitate. În funcție de asta o să mă gândesc ce o să fac și cu simbolul imunității. Am doar două variante, să îl folosesc pentru mine, sau să îl folosesc pentru a salva un alt membru al tribului Taino. 

Ținând cont că Andrei a fost cel care a tot câștigat colanul de imunitate, mi-am făcut o strategie. Până nu am niște lucruri clare nu vreau să mă gândesc. (…) Să-l scoatem din schemă pe Krișan cumva”, a spus Alexandra Porkolab.

O nouă ediție Survivor România 2023 va avea loc în seara de marți, 16 mai 2023. Se va desfășura ultima probă pentru imunitate a competiției din Republica Dominicană, chiar înainte de săptămâna finalei, când se va afla câștigătorul trofeului și al cecului de 100.000 de euro.

Jocul pentru imunitate la Survivor România 2023, ediția de marți, 16 mai. Cine îl va câștiga

Tot marți, 16 mai, va fi un nou victorios al imunității, ceea ce înseamnă că va scăpa de emoțiile nominalizării pentru a pleca acasă, în consiliu. Acesta va avea posibilitatea și să numească un alt concurent care să intre la consiliul de eliminare, de miercuri seară, 17 mai.

ADVERTISEMENT

Doar 6 supraviețuitori mai sunt în junglă, după ce săptămâna trecută a părăsit emisiunea Andreea Moromete, fostă ”războinică” și care se afla de aproape cinci luni plecată din țară. Aceasta a făcut un gest uimitor în consiliu, și-a cedat simbolul imunității Alexandrei Porkolab, deoarece a considerat că are mai multă nevoie de acest obiect, care îi putea garanta și ei posibilitatea de a rămâne în continuare în Dominicană.

”Cu simbolul, mi-am schimbat deciziile non-stop. La început, când l-am găsit, eram ferm hotărâtă să îl folosesc. Mi se părea că merit, că am muncit pentru el. După aceea, când a plecat Robert, mi-a părut rău și m-am gândit că poate trebuia să o gândesc altfel.

ADVERTISEMENT

Când a luat Krișan a doua oară colanul, deja eram… Fie ce-o fi. Am jucat la risc. Mă gândeam că șansele să mă pună pe mine sunt mai mici decât pe alte persoane, dar oricum nu eram sigură”, a spus Andreea Moromete despre fapta ei, pe un Instastory, când a revenit în România.

Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă s-au bucurat de o nouă recompensă datorită lui Andrei Krișan

În ediția de luni, 15 mai, Andrei Krișan a fost iar câștigătorul probei pentru recompensă. Miza a fost din nou una uriașă, o călătorie în Columbia. Săptămâna trecută, acesta a beneficiat și de recompensa în urma căreia a putut să doarmă la hotel și să se bucure de o masă copioasă.

ADVERTISEMENT

La fel ca data trecută, le-a ales tot pe Carmen Grebenișan și pe Ștefania Stănilă se bucure alături de el, de premiu. Astfel, toți trei au mers direct la aeroport după joc, au luat bilete de avion către Columbia, iar acolo au zburat cu elicopterul, au văzut destinații la care oricine visează, au dormit din nou la hotel și, desigur, nu au lipsit meniurile aparte.

Andrei Krișan a iscat noi controverse în tribul Taino prin selectarea lui Carmen Grebenișan și a Ștefaniei Stănilă. Dan Ursa nu se aștepta ca participantul să nu-l ia cu el, având în vedere că și-a exprimat foarte mult dorința de a vizita celebrul oraș columbian, Medellin.

ADVERTISEMENT

Când va avea loc, mai exact, marea finală la Survivor România 2023

Survivor România 2023 va începe de la 21:30, pe Protv. Pe data de 24 mai va avea loc marea finală, când vom afla cine va fi învingătorul sezonului cu numărul 4. Anul trecut, Survivor România a fost câștigat de Alex Delea, care a rămas în ultima fază a competiției cu Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT