Life

Survivor România, ediția din 17 aprilie 2023. Ce se întâmplă în Republica Dominicană. Update

Ediția din 17 aprilie 2023 a emisiunii Survivor România aduce o mulțime de surprize, atât pentru concurenți, dar și pentru telespectatori.
17.04.2023 | 21:56
Survivor Romania editia din 17 aprilie 2023 Ce se intampla in Republica Dominicana Update
Concurenții Survivor România vor avea parte de mai multe surprize de Paște. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT
17-04-2023
20:21

Ionuț Iftimoaie a ales să plece de la Survivor România 2023

În Consiliul de Urgență, Daniel Pavel a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta. Prezentatorul Survivor România a dezvăluit că un concurent va pleca acasă, dar nu pentru că a încălcat regulamentul sau din motive medicale.

Ionuț Iftimoaie a fost anunțat că familia sa se confruntă cu probleme și au nevoie de el. Fostul campion a avut de ales dacă vrea să rămână în Republica Dominicană sau să plece la cei care depind de el. Concurentul a considerat că nimic nu are prioritate în fața soției și a copiilor săi. 

17-04-2023
19:31

Echipa lui Robert a câștigat

Echipa condusă de Robert Moscalu a câștigat cu 10-2 jocul pentru recompensă. Fiecare membru care a jucat alături de el va primi câte 1500 de pesos pe care să-i folosească la licitație. În același timp, cei din echipa lui Alin Chirilă se vor bucura doar de câte 1000 de pesos. 

17-04-2023
18:56

Echipa lui Robert conduce

După ce a câștigat jocul vânătorii de ouă, Robert a primit titlul de căpitan. El a avut de ales un adversar și, în mod surprinzător, a decis ca acesta să fie Alin Chirilă. Traseul de noapte s-a dovedit a fi unul dificil, dar, până acum, concurenții aleși de Moscalu se descurcă exemplar. Echipa lui „Sonic” conduce cu 5 la 0. 

17-04-2023
18:09

Ionuț Iftimoaie, în lacrimi la Survivor

Masa de Paște a venit ca o binecuvântare pentru concurenții de la Sutrvivor România. După vânătoarea de ouă, s-au bucurat de bucatele gătite special pentru ei, dar nu au putut să nu-și amintească cei de acasă. Ionuț Iftimoaie a izbucnit în lacrimi, gândidu-se la familia lui. 

17-04-2023
17:46

Războinicele revoltate pe Alin Chirilă și pe Andrei Krișan

În fosta echipă a Războinicilor apar din ce în ce mai multe rupturi. După ce Alin Chirilă i-a trădat și l-a votat pe Dan Ursa, Alexandra Porkolab recunoaște că „s-au cășunat” pe el și vor cu orice preț să-l scoată de la Survivor. În consecință, sportivul încearcă să se alieze cu foștii Faimoși.

În același timp, Războinicele Porkolab și Ciomag au o problemă și cu Andrei Krișan. Cele două s-au revoltat că fostul lor prieten s-a distanțat după momentul unificării și petrec mai mult timp cu Faimoasele. L-au chemat la o discuție, dar lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit.

Andrei nu le-a dat dreptate.  „Așa e, cum spuneți voi. Sunt rău, neasumat și arunc săgeți otrăvitoare. De fiecare dată când eu vorbesc, voi două vă întoarceți una la alta. Șușotelile astea…Băi, dar de ce nu-mi spui? Hai și spune-mi, să vorbim despre lucruri. Așa cum v-ați simțit voi că v-ați distanțat, e o chestie reciprocă. Îmi pare foarte rău, dar asta îi”.

Alexandra Porkolab a preferat să plece, deoarece ochii i s-au umplut de lacrimi și a cedat. „Eu asta cred, că ceea ce e între mine și Andrei trebuie discutat. Chiar dacă nu mai am încredere, undeva, acolo, în sufletul meu, Andrei este un Războinic cu care am început această competiție”.

Luni, 17 aprilie 2023, telespectatorii Pro TV vor avea parte de ediție specială a emisiunii Survivor România. Concurenții vor sărbători, atât cât este posibil, Paștele în Republica Dominicană, iar un Consiliu de Urgență anunță vești neașteptate.

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția difuzată luni, 17 aprilie 2023

Ediția Survivor România difuzată luni, 17 aprilie 2023 va fi una plină de momente neașteptate. Concurenții trag concluziile după ultimul Consiliu de Eliminare. Kamara a fost eliminat, iar planul lui Alin Chirilă de a-l scoate din concurs pe Dan Ursa a eșuat, ceea ce o bucură pe Alexandra Porkolab. Din punctul său vederea, înfrângerea vine „ca o palmă” pentru sportiv.

ADVERTISEMENT

Cu toții vor fi distrași repede de o veste îmbucurătoare. Pentru a nu lăsa Paștele să treacă neobservat în Republica Dominicană, pe insulă au fost ascunse mai multe ouă. Membri tribului Taino trebuie să le caute, apoi le pot vopsi după bunul plac.

„Iepurașul există și ne aduce o surpriză”, va spune Carmen Grebenișan în ediția Survivor România de pe 17 aprilie. Iar Daniel Pavel plusează, conform Pro TV: „Bucuria aduce bucurie. Concurenții sunt invitați la masa de Paște”.

ADVERTISEMENT

Deși fericiți că pot simți sărbătoarea, gândurile celor de la Survivor zboară inevitabil spre oamenii pe care i-au lăsat acasă și cărora le duc lipsa. „Mi-e dor de ai mei, de căldură, de adunare de familie”, va spune cineva.

Joc pentru recompensă și Consiliu de Urgență la Survivor România

După toată relaxarea, urmează și jocul pentru recompensă. Concurenții Survivior România se vor lupta pe 17 aprilie 2023 pentru titlurile de căpitan, apoi vor intra pe un traseu nocturn și vor da tot ce au mai bun, deoarece la final va avea loc o nouă licitație.

ADVERTISEMENT

Seara se încheie, însă, cu un Consiliu de Urgență la care domnul Dan îi cheamă pe toți cei care au mai rămas la Survivor. După cum s-a aflat deja, li se va comunica faptul că Ionuț Iftimoaie a ales să abandoneze jocul din motive personale.

„Poate că sunt multe de spus. Consider că am greșit și eu, la rândul meu față de destul de mulți. Să zicem că ăsta e jocul și te duc lucrurile într-o anumită direcție. Dacă ar fi să extrag din experiența asta, la părți bune aș pune să prețuim tot ce avem acasă, tot ce am câștigat deja.

ADVERTISEMENT

E singurul lucru cert. Oamenii pe care îi ai lângă tine merită mai multă atenție, să alergăm mai puțin după lucrurile materiale. Nu avem nevoie de atât de multe lucruri decât ne imaginăm”, este o parte din discursul ținut de fostul campion. 

ADVERTISEMENT