Life

Survivor România: ediția din 21 februarie 2022. Oana Ciocan, Doru și Elena Matei, nominalizați spre eliminare

Ediția din 21 februarie 2022 a competiției Survivor România vine cu noi drame și reproșuri în ambele echipe. Faimoșii și Războinicii dispută un nou joc de imunitate.
21.02.2022 | 23:20
Survivor Romania editia din 21 februarie 2022 Oana Ciocan Doru si Elena Matei nominalizati spre eliminare
Elena, Oana și Doru, nominalizați spre eliminare la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT
21-02-2022
21:11

Oana Ciocan, Doru Răduță și Elena Matei, nominalizați

Doru Răduță a fost propunerea grupului spre eliminare. Oana a fost nominalizată de Ștefania Ștefan, iar Elena de către Blaze.

21-02-2022
20:51

Otilia, arătată cu degetul de echipă, din nou

Captură PRO TV

 

Otilia susține că nu mai poate face față competiției, căci se simte extrem de slăbită. Asta după ce colegii ei au criticat-o pentru că nu dă totul pe traseu.

21-02-2022
20:34

Blaze și Ștefania câștigă imunitatea personală

Blaze și Ștefania și-au câștigat imunitatea personală și vor face nominalizări la finalul serii, pe lângă cele de grup.

21-02-2022
20:32

Jigniri între Laura Giurcanu și Alex Nedelcu

Nedelcu i-a spus Laurei că are „gură de capră”, iar Laura i-a spus acestuia că este grăsuț și are frustrări. Și Elena Matei a intervenit în acest conflict, amintindu-i că ea le-a jignit pe mai multe concurente. Apoi, Nede a făcut o remarcă urâtă la adresa Laurei, spunându-i că e rușinos să aibă vergeturi la 25 de ani.

21-02-2022
20:29

10 la 7. Victorie clară pentru Faimoși

Faimoșii au câștigat jocul de imunitate. Războinicii se vor nominaliza.

21-02-2022
20:24

Meci de infarct între Natalia Duminică și Elena Matei

Captură PRO TV

 

Elena Matei și Natalia Duminică au avut cel mai tensionat meci din această ediție. Discurile pe care le-au introdus au ieșit de mai multe ori afară, iar Naty a trecut de mai multe ori de linia de unde trebuia să arunce, anulându-se punctele. Scorul e 9 la 7 pentru Faimoși.

21-02-2022
20:15

La un pas de triumf

Captură PRO TV

 

Laura Giurcanu a învins-o pe Alexandra Duli. Faimoșii se îndreaptă spre victorie. Se vor nominaliza azi Războinicii între ei?

21-02-2022
20:04

Neregulă la Survivor

Captură PRO TV

Mașinuța cu cuburile lui Cătălin Zmărăndescu nu a trecut de linie, ba chiar piesele au picat imediat, au observat internauții. Cu toate acestea, Zmărăndescu a pierdut punctul în fața lui Blaze. Scorul e 8 la 5.

21-02-2022
19:55

Războinicii recuperează timid

Captură PRO TV

 

Ramona Crăciunescu a marcat punctul cu numărul trei pentru echipa ei, în duelul cu Elena Chiriac.

21-02-2022
19:49

Duli, primul punct pentru Războinici

Captură PRO TV

 

Primul punct pentru Războinici, adus de Alexandra Duli. Faimoșii sunt în continuare în avantaj.

21-02-2022
19:42

6 la 0 pentru Faimoși

Captură PRO TV

 

Natalia Duminică, încă o victorie pentru echipa roșie! Faimoșii se apropie de câștigarea jocului pentru imunitate.

21-02-2022
19:38

Faimoșii, de neoprit!

Captură PRO TV

 

Zmărăndescu aduce al 5-lea punct pentru Faimoși, învingându-l pe Alex Nedelcu.

21-02-2022
19:19

2 la 0 pentru Faimoși

Captură PRO TV

 

Laura Giurcanu a învins-o pe Oana Ciocan de la Războinici. Faimoșii conduc cu 2 la 0.

21-02-2022
19:14

Faimoșii marchează primul punct

Captură PRO TV

 

Concurenții au început jocul pentru imunitate. Primul punct a fost câștigat de Marian Drăgulescu.

21-02-2022
18:52

CRBL a primit mâncare de la Faimoși, spre deosebire de Relu

Captură PRO TV

 

CRBL a primit mâncare de la Faimoși, spre deosebire de Relu Pănescu, la care Războinicii nu s-au gândit deloc. Vezi aici detaliile.

21-02-2022
18:32

Natalia Duminică, taxată dur de concurenți

Captură PRO TV

Natalia Duminică a fost criticată de CRBL, dar și de Războinici pentru decizia de a-l trimite pe cântăreț în exil. Vezi aici ce s-a discutat în Dominicană.

21-02-2022
18:10

În ce constă jocul de imunitate de azi

Traseul începe de pe niște tobogane uriașe. Concurenții trebuie să coboare de pe tobogane în apă, iar apoi se întâlnesc cu niște cadre din lemn prevăzute cu niște coșuri în care trebuie să depoziteze niște săculeți. Când se ridică panourile, trebuie să treacă mai departe, de data asta prin nisip. Concurenții trebuie să sape nisipul pentru a se strecura sub barele respective. La final, trebuie să arunce niște inele în cutii de plasă.

Un nou element a apărut în reality-show-ul Survivor România, difuzat de PRO TV. Doi dintre concurenți, unul de la Faimoși și unul de la Războinici, au fost trimiși în exil, pedepsiți de restul coechipierilor.

Deciziile luate de concurenți nu le-au picat deloc bine lui CRBL și lui Relu Pănescu. Cei doi au fost sacrificați și îndepărtați de grupurile lor. Unul dintre ei nu a primit nici măcar mâncare.

ADVERTISEMENT

Eduard CRBL nu a înțeles de ce colegii săi l-au nominalizat pentru a petrece timp în exil. Acesta aproape că izbucnește în plâns la consiliul de azi, mai ales că una dintre nominalizările spre a pleca în exil a venit de la Natalia Duminică. Cu ea,  artistul susține că nu a avut nimic de împărțit până acum.

Survivor România: ediția din 21 februarie 2022. Relu și CRBL, în exil

„Îmi vine să plâng când mă gândesc că am fost trimis la pușcărie fără motiv”, este declarația lui CRBL.

ADVERTISEMENT

„Sunt extrem de supărat pe colegii din echipa mea”, spune și Relu Pănescu, care a fost lăsat fără porția lui de nucă de cocos, lucru criticat de Faimoși, dar și de telespectatori.

Cântărețul susține că este din ce în ce mai depășit de ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană. Nu poate înțelege de ce este cel mai hulit dintre colegii săi, în condițiile în care în ultima perioadă a încercat să lase garda jos tocmai pentru a nu se isca alte conflicte.

ADVERTISEMENT

„Nu înțeleg. Nu greșesc cu nimic. Cred că sunt cel mai pregătit să rezist, dintre toți colegii mei”, a spus Eduard CRBL, aflat pe insula exilului.

Rengle a spus că în momentul în care au aflat la consiliul din 20 februarie că unul dintre Faimoși va merge în exil, toți și-au îndreptat privirea către CRBL.

ADVERTISEMENT

Rengle, ironii la adresa lui CRBL

„Exilul sună a fi un loc unde îl mai deranjază nimeni. E lumea lui CRBL”, a spus ironic și cu satisfacție în glas dansatorul.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Relu Pănescu și CRBL. Vom afla cum va schimba exilul întregul mecanism al concursului.

Show-ul Survivor România este difuzat de PRO TV, în fiecare zi de duminică, luni și marți, de la ora 20:00, respectiv 20:30, imediat după știri.

Competiția a ajuns la cel de-al treilea sezon. De la început până acum, show-ul a fost pe primul loc în topul audiențelor, acesta fiind cel mai urmărit sezon, de departe.

 

ADVERTISEMENT