Life

Survivor România, ediția din 23 ianuarie 2023. Faimoșii au câștigat Jocul pentru Provizii

Survivor România, ediția din 23 ianuarie 2023. Cele două triburi s-au luptat cât au putut, iar în final Jocul pentru Provizii a fost câștigat de Faimoși.
23.01.2023 | 22:31
Survivor Romania editia din 23 ianuarie 2023 Faimosii au castigat Jocul pentru Provizii
Survivor România, ediția din 23 ianuarie 2023. Sursa foto: Instagram, Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
23-01-2023
21:25

Faimoșii au câștigat și Jocul de Mimă la Survivor România

Mai departe, Războinicii și Faimoșii au început să joace faimosul joc Mima. Fiecare concurent s-a luptat pentru a primi două ouă. 

Prima oară au condus, Faimoșii, mai apoi Războinicii, însă în final, o singură echipă a câștigat. 

La jocul de Mimă, se pare că norocul a fost tot de partea Faimoșilor, la fel ca și la Jocul pentru Provizii. 

”Vreau să vă felicit pentru toată creativitatea de care ați dat dovadă”, a spus Daniel Pavel la finalul competiției. 

23-01-2023
20:31

Daniel Pavel anunță un nou joc la Survivor România

După victoria Faimoșilor, Daniel Pavel a invitat-o pe Carmen Grebenișan înapoi la colegii săi.

Faimoasa pare că se simte mai bine, însă are nevoie de puțin timp pentru a se recupera. 

”Aș vrea să mă simt mai bine. Nu mai am forță nici în brațe și nici în picioare. A fost prea mult cocos. Eu nu sunt așa de obicei. (…) Mă bucură că au reușit să câștige astăzi.

O să îmi revin cu forțe proaspete și cu siguranță nu o să mai fiu așa. Eu așa mi-am propus”, a spus Carmen Grebenișan. 

Mai apoi, Daniel Pavel a anunțat un nou joc distractiv la Survivor România. 

23-01-2023
20:25

Faimoșii au câștigat jocul pentru Provizii

Faimoșii au câștigat jocul pentru provizii cu un scor de 10-6.

Bianca a adus ultimul punct pentru echipa Faimoșilor, iar Andreea Moromete a pierdut în fața ei. 

23-01-2023
20:07

8-6 pentru echipa Faimoșilor

Dan Ursa și Kamara au intrat și ei pe traseu, pentru Războinic fiind prima dată în această ediție. Următorul punct a mers către echipa Faimoșilor, scorul fiind de 8-5. 

Mai departe, Ada Dumitru și Codruța Began au revenit pe traseu. Codruța Began a adus al doilea punct astăzi pentru Războinici, scorul fiind acum de 8-6. 

23-01-2023
19:57

7-5 pentru echipa Faimoșilor

DOC și Andrei Krișan au intrat din nou pe traseu. Faimosul s-a mișcat extrem de bine și a reușit să mai aducă un punct echipei sale, acesta fiind al doilea pe ziua de azi din partea sa.

Scorul a ajuns deci la 7-4 pentru Faimoși. 

Următorii pe traseu au fost Ștefania și Alexandra Porkolab. Următorul punct a mers la echipa Războinicilor, scorul fiind de 7-5. 

23-01-2023
19:52

Carmen Grebenișan s-a prăbușit la pământ

Pentru Carmen Grebenișan, traseul de la Survivor România nu a fost atât de ușor. Faimoasa s-a prăbușit la pământ după probă.

Mai apoi, aceasta a primit ajutorul medicilor, iar Daniel Pavel a făcut câteva precizări. 

”Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat Daniel Pavel. 

23-01-2023
19:40

6-4 pentru echipa Faimoșilor

6-3 pentru echipa Faimoșilor, după ce Remus a reușit să mai aducă un punct echipei sale pe traseu.

Andreea Moromete și Carmen Grebenișan au intrat și ele pe traseu. De această dată, următorul punct a mers către echipa Războinicilor, scorul fiind de 6-4. 

23-01-2023
19:34

5-3 pentru echipa Faimoșilor

Jorge și Robert au intrat pe traseu. Lupta dintre cei doi a fost una extrem de intensă însă la final, un nou punct a mers tot către echipa Faimoșilor. Scorul a ajuns deci la 5-2. 

Mai departe, Vica Blochina și Alexandra Porkoloab au intrat în cursa pentru provizii. De această dată, norocul le-a surâs Războinicilor, care au dus scorul la 5-3. 

23-01-2023
19:25

4-2 pentru Faimoși la Survivor România

Alin și Kamara au intrat și ei pe traseu. Alin Chirilă a reușit să aducă al doilea punct Războinicilor, scorul fiind de 3-2 de această dată. 

Alexandra Ciomag și Ștefan au intrat pe traseu. Următorul punct a mers de această dată către Faimoși, ducând astfel scorul la 4-2. 

23-01-2023
19:09

3-1 pentru Faimoși

Andrei Neagu și DOC au intrat și ei pe traseu. De această dată, norocul le-a surâs Faimoșilor, care au obținut cel de-al doilea punct din această seară, ducând scorul la 2-1.

Mai departe, pe traseu au intrat Remus și Ada, alături de Lucianna și Andrei Krișan. Norocul a fost din nou de partea Faimoșilor, care au dus scorul la 3-1. 

23-01-2023
19:02

1-1 la Survivor România 2023

Faimoșii au obținut primul punct în lupta pentru provizii.

Mai departe, pe traseu au intrat Jorge și Bianca, alături de Codruța și de Alin. Faimoșii s-au mișcat destul de greu, iar Codruța a ajuns prima la ultimă probă.

Cel de-al doilea punct din această seară a mers către echipa Războinicilor, scorul fiind de 1-1. 

23-01-2023
18:55

Începe lupta pentru provizii la Survivor România

A început lupta pentru provizii la Survivor România 2023. 

Războinicii și Faimoșii se luptă pentru 500 de grame de linte, 500 de grame de fasole și alte 500 de grame de orez în ediția de luni, 23 ianuarie, de la Survivor România. 

”Intrați pe traseu 5 fete și 5 băieți”, a transmis Daniel Pavel. 

Andrei Neagu l-a ales pe DOC, iar Remus l-a ales pe Răzvan de la Războinici. Mai departe, Alin l-a ales pe Kamara, iar Vica Blochina pe Alexandra Porkolab.

Andrei Krișan l-a ales pe Ionuț Iftimoaie, iar Ada pe Lucianna. Robert Moscalu l-a ales pe Jorge, iar Bianca pe Codruța Began. 

Mai departe, Andreea Moromete a ales-o pe Carmen Grebenișan, iar Ștefania pe Alexandra. 

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară, 23 ianuarie 2023. Faimoșii și Războinicii vor disputa Jocul pentru Provizii.

Survivor România, ediția din 23 ianuarie 2023. Ce se întâmplă în cele două triburi

În ediția de miercurea trecută, războinica Maria Lungu a fost eliminată din competiție. Blondina a strâns cele mai puține voturi din partea publicului.

ADVERTISEMENT

“Poate ar trebui să mai las de la mine. O să mă uit când ajung acasă și o să mă uit la parcursul meu de aici și o să analizez. Evident, din orice trebuie să învățăm ceva.”, a transmis aceasta după ce Daniel Pavel i-a rostit numele.

În echipa albastră este mai multă liniște, iar concurenții sunt conștienți de acest lucru și cei mai mulți se bucură de plecarea fostei lor coechipiere.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte fericit! Ați văzut reacția mea și la Consiliu.”, spune Robert Moscalu în ediția care va fi difuzată în această seară.

Și Dan Ursa consideră că eliminarea Mariei Lungu este benefică pentru tribul Războinicilor. În același timp, concurentul este de părere că “strategic, pentru Faimoși era mai bine să rămână Maria”, însă și tribul advers s-a bucurat de această eliminare.

ADVERTISEMENT

În tribul Faimoșilor au loc tensiuni, iar Vica Blochina ajunge la concluzia că “Survivor e cum ești și cu jucătorii din echipă”.

Cine câștigă Jocul pentru Provizii

În ediția din această seară, Faimoșii și Războinicii se vor lupta în Jocul pentru Provizii, după care cele două triburi se vor confrunta la primul Quiz Game din acest sezon, unde concurenții vor râde și se vor distra.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut care va fi recompensa din această ediție a reality show-ului de la Pro TV. Noua ediție Survivor România 2023 poate fi urmărită live video pe voyo.ro, dar și la Pro TV, pe micile ecrane, începând cu ora 20:30.

Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, jocul pentru Provizii va fi câștigat de echipa Faimoșilor.

Tot în ediția de miercurea trecută, Faimoșii au pierdut și ei un concurent. Este vorba despre Sebastian Dobrincu, care a fost nevoit să părăsească emisiunea în urma accidentării suferite pe traseu.

Fostului faimos i-a părut foarte rău că nu a putut continua și că totul s-a terminat atât de repede.

ADVERTISEMENT