Life

Survivor România: ediţia din 24 aprilie 2022. Tigrii au câștigat Jocul pentru Recompensă

Survivor România: ediţia din 24 aprilie 2022 vine cu o surpriză uriașă pentru concurenți. Aceștia se vor bucura de masa de Paște pregătită de unul dintre cei mai apreciați chefi din România.
24.04.2022 | 22:51
Survivor Romania editia din 24 aprilie 2022 Tigrii au castigat Jocul pentru Recompensa
Tigrii au câștigat Jocul pentru Recompensă la Survivor. Sursa foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT
24-04-2022
19:49

Tigrii se vor bucura de o recompensă inedită

Tigrii au aflat care este recompensa după ce au câștigat jocul de astăzi. Cei șanse concurenți din echipă vor dormi o noapte la o vilă cu piscină. 

“În această noapte, tribul câștigător va dormi în această vilă. Vă veți putea bucura de experiența unui duș adevărat, dar și de experiența unui somn odihnitor!”, este recompensa tribului câștigător.

24-04-2022
19:38

Concurenții se bucură de masa de Paște

Tigrii și Vulturii mănâncă împreună masa de Paște, alături de prezentatorul Daniel Pavel și Chef Foa. 

Juratul de la Masterchef le-a gătit concurenților preparate tradiționale de Paște. De la masă nu au lipsit ciorba de miel și ouăle roșii. 

Survivor România 2022
Cele două triburi iau masa de Paște la Survivor România 2022. Sursa foto: Captură Pro TV
24-04-2022
19:30

Tigrii au câștigat Jocul pentru Recompensă!

Tigrii Ștefania Ștefan și Ionuț Popa și Vulturii Elena Chiriac și Blaze s-au duelat în jocul de Ștafetă mixtă, adusă de Mari Fica în meciul precedent. 

Victoria le aparține Tigrilor, cu scorul de 10 – 9, care se vor bucura de recompensa despre care vor afla la masa festivă de Paște.

Tigrii Survivor
Tigrii au câștigat Ștafeta Jocului pentru Recompensă. Sursa foto: Captură Pro TV
24-04-2022
18:30

A patra egalitate între Tigri și Vulturi

Mari Fica a adus primul ei punct pentru Tigri, fiind cea de-a patra egalitate a jocului de astăzi. Scorul este acum 6 – 6.

Sportiva de performanță a fost cea care a câștigat duelul cu Elena Chiriac. 

24-04-2022
17:40

Primul punct le revine Tigrilor

Ionuț Popa și Alex Delea au deschis jocul pentru recompensă. Ionuț este cel care a adus primul punct pentru echipa Tigrilor. 

Miza este mare, mai ales că cele două triburi așteaptă cu nerăbdare să afle care este premiul acestui joc.

24-04-2022
17:29

Surpriză de proporții pentru Tigri și Vulturi

Vulturii și Tigrii dispută jocul pentru recompensă. Daniel Pavel a anunțat surprize pentru cei 12 concurenți rămași în competiție. 

“Veți avea astăzi o selecție de surprize, de momente inedite, de premiere, pentru că în această zi specială meritați asta și pentru că aveți de oferit, la rândul vostru, multă bucurie și multe surprize plăcute. 

Surpriza următoare, care este prima surpriză de mare proporție și de mare magnitudine, vIne chiar acum. (…) Veți petrece împreună Paștele în Dominicană,la aceeași masă. (…)

Ceea ce urmează să aveți pe masă este pregătit special pentru voi de către cineva care vine de departe, de peste mări și țări, ca să facă asta. Este pregătită masa pascală din acest sezon de către un chef autentic de la noi din țară. Să intre Chef Foa!”, a spus Daniel Pavel la Pro TV.

Chef Foa la Survivor
Chef Foa le gătește concurenților masa de Paște. Sursa foto: Captură Pro TV

Surprizele nu se opresc aici. Daniel Pavel anunță că premiul jocului de recompensă este scris pe răvașul pe care îl are în mână, însă concurenții vor afla la masa de Paște despre ce e vorba. Răvașul va fi deschis de tribul câștigător. 

“Tribul câștigător astăzi se va bucura de ce scrie pe acest răvaș. Iar ce scrie pe acest răvaș veți afla la masa pascală de mai târziu. Nu deschidem răvașul înainte. Îl va deschide doar tribul care câștigă bătălia zilei de astăzi.”, a mai anunțat prezentatorul TV.

24-04-2022
17:08

Concurenții au vopsit ouă de Paște

Deși se află departe de casă și de familie, concurenții sărbătoresc Învierea Domnului pe insula din Republica Dominicană. Cele două echipe au lăsat deoparte conflictele și își testează creativitatea vopsind ouă de Paște.

“Trebuie să pictăm aceste ouă. Mi-am dat seama că ouăle sunt fierte deja, le-am și încercat. Abia ne-am abținut să nu le degustăm.”, spune Marian Drăgulescu. 

“Vorbeam acum două luni de Paște și uite-ne aici. Continui să mă mențin tare, pentru că este o sărbătoare pe care mereu am petrecut-o cu familia mea.”, a spus Ștefania Ștefan.

Concurenții au depănat amintiri din copilărie despre Paște. Deși nu au familiile alături de ei, Tigrii și Vulturii încearcă să se bucure de această sărbătoare atât de importantă pentru credincioși.

Survivor România 24 aprilie 2022
Concurenții Survivor pictează ouă de Paște. Sursa foto: Captură Pro TV
24-04-2022
17:01

A început o nouă ediție Survivor România

A început o nouă ediție Survivor România 2022. Paștele din acest an va fi diferit pentru concurenții rămași în competiție, care petrec sărbătoarea Învierii Domnului în jungla din Republica Dominicană. 

Tigrii și Vulturii încearcă să facă față dorului de casă și să se bucure împreună de aceste sărbători.

Pe 24 aprilie 2022 este difuzată o nouă ediție Survivor România, iar concurenții rămași se vor bucura de surprize de Paște. Tigrii și Vulturii dispută jocul pentru recompensă.

Survivor România: ediţia din 24 aprilie 2022

Chef Foa este invitatul special al ediției difuzate duminică. Juratul de la Masterchef România le pregătește concurenților preparate tradiționale de Paște pentru ca aceștia să se simtă ca acasă, chiar dacă sunt departe de România și de familiile lor.

ADVERTISEMENT

Concurenților le este dor de casă, dar încearcă să-și păstreze optimismul și să se bucure împreună de sărbătoarea Învierii Domnului.

“O să fie un Paște foarte diferit.”, spune Oana Ciocan în ediția din această seară Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan spune că acesta “va fi primul, unicul Paște pe care-l voi petrece așa”, iar Ionuț Popa face tot posibilul să-și păstreze atitudinea optimistă. “Voi face Paștele cu o altă familie, cea de la Survivor”, spune acesta.

Concurenții vor lua împreună masa de Paște, după cum anunță Daniel Pavel. “Veți petrece împreună Paștele, în Dominicană, la aceeași masă.”, este anunțul prezentatorului, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe au parte de o surpriză și mai mare atunci când Daniel Pavel anunță că masa va fi gătită de Chef Foa.

“Sunt ferm convins că masa de Paște o să le pice atât de bine, o să îi trimită în amintiri, o să le meargă la suflet.”, spune juratul de la Masterchef România.

ADVERTISEMENT

Ce surprize vor mai avea concurenții, dar și cum vor petrece împreună de Paște putem vedea în această seară, de la ora 20:00, la Pro TV.

Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România

În ediția precedentă a reality show-ului, Relu Pănescu a fost concurentul eliminat. Fostul concurent a declarat, la plecare, că a ajuns să aprecieze și mai mult mâncarea și că a învățat foarte multe lecții pe parcursul celor trei luni petrecute în Republica Dominicană.

“Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea. Am ajuns să apreciez că în viața de zi cu zi sunt persoane care trăiesc în aceste condiții. În toată viața mea nici măcar o zi n-am trăit în așa condiții.

Sunt multe lecții cu care plec acasă. E fantastic, e incredibil ce am putut să trăiesc aici.”, a transmis Relu Pănescu înainte de a-și lua rămas-bun de la ceilalți concurenți.

În competiție au mai rămas 12 concurenți. Din echipa Tigrilor fac parte Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu, TJ Miles și Mari Fica.

De asemenea, Alex Delea, Marian Drăgulescu, Elena Chiriac, Alexandra Duli, Blaze și Doru Răduță dac parte din echipa Vulturilor.

ADVERTISEMENT