Life

Survivor România: ediția din 26 aprilie 2022. Alexandra Duli a părăsit competiția

În ediția din 26 aprilie 2022, Vulturii au câștigat jocul pentru comunicare. Alexandra Duli este concurenta care a părăsit competiția Survivor România 2022.
26.04.2022 | 23:30
Survivor Romania editia din 26 aprilie 2022 Alexandra Duli a parasit competitia
Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor România 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT
26-04-2022
20:36

Alexandra Duli a fost eliminată

Concurenta care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului și a părăsit competiția Survivor România a fost Alexandra Duli. 

Aceasta le-a mulțumit colegilor săi pentru experiență, i-a rugat pe Vulturi să lupte în continuare și le-a transmis tuturor că îi iubește.

26-04-2022
20:13

Vulturii au vorbit cu cei mai buni prieteni

După ce au câștigat jocul pentru comunicare, Vulturii au avut ocazia să vorbească la telefon cu cei mai buni prieteni ai lor.

Elena Chiriac a izbucnit în lacrimi. Vezi aici cum au decurs convorbirile concurenților.

26-04-2022
19:25

Reacția Ștefaniei după ce a pierdut în fața Elenei Chiriac

Chiar dacă au fost supărați că nu au câștigat comunicarea, Tigrii sunt bucuroși că încă au provizii și niciunul dintre ei nu pleacă acasă. 

„Pierdem, sunt împăcată. Știu că dau totul când intru pe traseu. Sunt fericită că Tigrii rămân aici. Nu plecăm acasă. De prieteni ne vom bucura când ajungem acasă”, a declarat Ștefania.

26-04-2022
19:16

Vulturii au câștigat jocul pentru comunicare

Elena Chiriac a intrat pe traseu împotriva Ștefaniei și a marcat punctul decisiv pentru echipa din care face parte. 

Vulturii au câștigat jocul pentru comunicare și au ocazia să-și sune prietenii de acasă. 

26-04-2022
19:04

Vulturii conduc cu 8-9

Alexandra Duli a intrat pentru a doua oară pe traseu și a adus primul ei punct. Vulturii sunt foarte aproape de victorie.

„Jur că am dat tot ce am putut. Știi ce m-a enervat? Nu știu cine a spus că este mai rapidă decât mine”, a spus concurenta.

26-04-2022
19:00

Marian Drăgulescu a căzut de pe plută

Marian Drăgulescu a căzut de pe plută și a pierdut câteva secunde prețioase. În acest timp, Alex Nedelcu a ajuns la trambulină.

Concurentul a marcat încă un punct, astfel încât echipele au ajuns la a cincea egalitate. Scorul este 7-7. 

26-04-2022
18:54

7-6 pentru Vulturi

După cea de-a treia egalitate, Doru a marcat din nou pentru Vulturi, aproape fără a observa.

Echipa se bucură că este mai aproape să câștige comunicarea. Marian îi dezvăluie lui Doru că echipa adversă l-a subestimat.

survivor românia 2022
Doru a marcat încă un punct pentru Vulturi. Foto: captură Pro TV
26-04-2022
18:36

A doua egalitate a jocului de astăzi

Ionuț Popa a reușit să-și ducă echipa spre a doua egalitate a jocului de astăzi. Scorul a ajuns la 5-5.

Concurenții își fac acum strategii și încearcă să obțină victoria. 

26-04-2022
18:30

Scorul a ajuns la 5-3 în favoarea Vulturilor

Blaze a intrat din nou pe traseu, împotriva lui Alex Nedelcu și a reușit să marcheze. Colegii îl admiră pentru viteză. 

Elena a reușit să-și aducă echipa mai aproape de victorie. A fost mai rapidă decât Oana și a adus un punct pentru Vulturi. 

 

26-04-2022
18:24

Vulturii și Tigrii la egalitate

Vulturii și Tigrii au ajuns la egalitate. Alex Delea a marcat primul punct din această ediție.

Până acum, Oana a marcat pentru Tigrii. Marian a adus un punct Vulturilor. Totuși, colegii i-au reproșat gimnastului că a stat mult prea în față.

26-04-2022
18:18

Vulturii au marcat primul punct

Blaze a jucat împotriva lui Tj Miles și a marcat primul punct pentru Vulturi. Tensiunile s-au intensificat.

Blaze a dezvăluit la rândul lui că încălțămintea l-a încurcat și a fost aproape să piardă.

26-04-2022
18:14

Scorul jocului pentru comunicare, 2-0 pentru Tigrii

Elena Chriac și Mari Fica luptă acum una împotrivă celeilalte după ce câteva săptămâni au făcut parte din aceeași echipă. 

Mari a adus al doilea punct pentru Tigrii. După traseu, ea a mărturisit că i-a fost greu, mai ales că i-au alunecat adidașii. 

 

26-04-2022
18:07

Alex Nedelcu a deschis jocul pentru comunicare

În prima rundă a jocului pentru comunicare au intrat pe traseu Alex Nedelcu, de la echipa Tigrilor, și Doru, de la Vulturi.

Alex Nedelcu a marcat primul punct pentru tribul său, iar colegii l-au aplaudat și susținut de pe margine. 

26-04-2022
17:57

Miza jocului pentru comunicare

Prezentatorul Dan Pavel a anunțat care este miza jocului pentru comunicare. Vulturii și Tigrii se luptă pentru un apel vocal pe WhatsApp cu un prieten. Concurenții au dezvăluit cât de important este pentru ei acest joc.

„Chiar dacă sunt 70% spre plecare, așa mă simt, sunt bine, sunt pozitivă. Vreau să dau absolut totul pe traseu. Sper să nu fie ultimul meu traseu, vreau să mă bucur de tot”, a spus Alexandra Duli. 

„Suntem foarte sus cu energia astăzi. Comunicarea asta înseamnă foarte mult pentru mine, nu pot să exprim”, a declarat TJ Miles.

În ediția din 26 aprilie 2022 a competiției Survivor România are loc un nou joc pentru comunicare. Marian Drăgulescu, Alexandra Duli și Elena Chiriac au fost nominalizați, astfel că unul din ei va părăsi concursul în această seară.

Survivor România: ediția din 26 aprilie 2022

survivor românia 2022 26 aprilie
Survivor România, ediția din 26 aprilie 2022. Un concurent va pleca acasă.
Foto: Instagram

Tigrii și Vulturii se luptă în această ediție într-un joc spectaculos de comunicare. Concurenții dau tot ce au mai bun pe traseu și speră ca echipele din care fac parte să câștige.

ADVERTISEMENT

Stresul competiției își pune amprenta asupra lor, iar presiunea îi face pe unii dintre ei să cedeze. Emoțiile sunt cu atât mai mari cu cât în această seară unul dintre concurenți va pleca acasă. În urmă cu două săptămâni, echipa Vulturilor a mai pierdut un membru. Atunci, CRBL a fost nevoit să părăsească insula din motive medicale.

Marian Drăgulescu, Alexandru Duli și Elena Chiriac au fost nominalizați în ediția din 25 aprilie, astfel că, pentru unul dintre ei, aventura Survivor România se va încheia.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac, propusă spre eliminare de grup, a mărturisit că își dorește ca telespectatorii sa vadă ce simte și să o voteze pentru a rămâne în competiție.

De aceeași părere este și Duli care își dorește să facă parte în continuare din concurs. La rândul lui, Marian Drăgulescu a mărturisit că nu este supărat pe Doru Răduță pentru că l-a nominalizat.

ADVERTISEMENT

Cum au petrecut Paștele concurenții de la Survivor România?

De Paște, Tigrii au petrecut o noapte relaxantă în vila de lux pusă la dispoziție în emisiune. Aceștia s-au bucurat de o masă copioasă pregătită de chef Foa.

După ce au câștigat jocul pentru recompensă, Tigrii au fost încântați pentru că au avut ocazia să se odihnească într-un pat adevărat după multe luni în care au dormit în condiții dificile.

ADVERTISEMENT

De când au intrat în casă, concurenții au fost uimiți de felul în care aceasta este amenajată. Mai mult, ei au fost recunoscători chiar și pentru periuțele și pasta de dinți primite.

ADVERTISEMENT