Life

Survivor România: ediția din 8 februarie 2022. Ana Dobrovie, prima războinică eliminată

Ediția din 8 februarie 2022 a show-ului Survivor România aduce prima eliminare din echipa Războinicilor. Albaștrii au pierdut luni, 7 februarie, pentru prima oară imunitatea.
08.02.2022 | 23:19
Survivor Romania editia din 8 februarie 2022 Ana Dobrovie prima razboinica eliminata
Ana Dobrovie, prima războinică eliminată de la Survivor România. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT
08-02-2022
21:23

Ana Dobrovie, eliminată

„Este inutil să zic că pot să dau timpul înapoi. Îmi pare rău”, a spus Ana Dobrovie, regretând comportamentul pe care l-a avut la Survivor.

08-02-2022
21:10

Războinicii, extrem de emoționați

Vezi aici fotografiile pe care cei din echipa albastră le-au primit de acasă.

08-02-2022
20:26

Ramona Crăciunescu a adus punctul decisiv

Meciul pentru comunicare este câștigat de Războinici, cu scorul 10 la 5.

08-02-2022
20:23

La un pas de victorie

Captură PRO TV

 

Războinicii sunt la un punct distanță de victorie. Alex Delea l-a înfrânt pe TJ Miles.

08-02-2022
20:12

7 la 5 pentru Războinici

Captură PRO TV

 

Ramona Crăciunescu aduce punctul cu nr. 7 pentru echipa albastră. Otilia Bilionera a întâmpinat dificultăți în timpul înotului.

08-02-2022
20:05

O nouă egalitate

Captură PRO TV

 

Ionuț Popa îl învinge pe Rengle. Scorul e 5 la 5.

08-02-2022
19:47

Elena Chiriac nu se simte deloc bine. Ștefania Ștefan a egalat scorul

Captură PRO TV

Elena Chiriac: „Nu mă simt bine. Tremur toată”. Faimoasa a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a terminat jocul cu Ștefania. Războinica a adus punctul cu numărul trei, echipa albastră egalând.

08-02-2022
19:39

Faimoșii iau avânt

Captură PRO TV

 

Faimoșii se distanțează de Războinici cu fiecare intrare pe traseu. Laura Giurcanu a învins-o pe Elena Matei.

08-02-2022
19:33

2 la 1 pentru Faimoși

Captură PRO TV

 

Cătălin Zmărăndescu a adus al doilea punct pentru echipa vedetelor, în meciul pe care l-a avut cu Blaze.

08-02-2022
19:27

TJ Miles deschide scorul

Captură PRO TV

 

TJ Miles aduce primul punct pentru Faimoși, în duelul cu Ionuț Popa.

08-02-2022
19:10

Relu Pănescu: „Tatăl meu a făcut un AVC înainte să vin”

Relu Pănescu vrea să câștige jocul de comunicare pentru a afla în ce stare este tatăl lui, care a suferit un accident vascular cerebral înainte ca el să ajungă în Dominicană: „Tatăl meu a făcut un AVC înainte să vin și nu știu în ce stare l-am lăsat”.

08-02-2022
19:07

Concurenții care câștigă jocul primesc poze cu familia

Captură PRO TV

Recompensa jocului de comunicare constă în fotografii cu familia și prietenii. Cei care câștigă vor păstra pozele timp de o săptămână.

08-02-2022
18:34

Alexandra Duli + Ionuț Popa = Love?

Ana Dobrovie a declarat că Ionuț Popa și Alexandra Duli ar fi destul de apropiați. Vezi aici toate detaliile.

08-02-2022
18:13

În ce constă jocul pentru comunicare. Radu Itu nu intră azi pe traseu

Captură PRO TV

Traseul de azi este unul pe apă. Concurenții vor fi pe Marea Caraibilor, lansându-se de pe câte o platformă, înotând sub anumite obstacole. Vor ieși apoi la suprafață pe un ponton, unde îi așteaptă o poartă rotativă, Vor face un zig-zag și vor trece unul pe lângă celălalt printr-o plasă, pe un panou mobil, pentru a ajunge la proba de final. La final, trebuie să introducă două mingi într-un coș aflat la rădăcina unui jgheab. Radu Itu este scutit medical și nu intră pe traseu.

Ediția din 8 februarie 2022 a emisiunii Survivor România vine cu noi surprize pentru telespectatori. Fanii show-ului vor asista la prima eliminare de la Războinici.

Luni, în urma înfrângerii suferite de echipa albastră la jocul de imunitate, Ana Dobrovie, Ramona Crăciunescu și Relu Pănescu au fost nominalizați.

ADVERTISEMENT

Ana a fost propusă spre eliminare de către coechipierii ei, care i-au reproșat că nu s-a integrat în camp, având o atitudine destul de recalcitrantă de cele mai multe ori.

Survivor România: ediția din 8 februarie 2022

Blaze l-a nominalizat direct pe Relu. Alexandra Duli, cealaltă concurentă care și-a câștigat imunitatea personală, a scos-o în față pe Ramona Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

În ediția de marți, care începe de la ora 20:30 pe PRO TV, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru primul joc de comunicare. Echipa care va câștiga meciul va primi mesaje de la cei dragi.

În promo-ul ediției de marți, mai mulți concurenți izbucnesc în lacrimi gândindu-se la familiile și prietenii pe care i-au lăsat în România.

ADVERTISEMENT

Nu lipsesc nici de data asta conflictele. Tensiunile au început să apară și la Războinici. Ana Dobrovie a fost transformată în oaia neagră a echipei. Mai toți concurenții i-au reproșat lipsa de diplomație și individualismul de care dă dovadă. Aceștia au acuzat-o că trage doar pentru ea, nu și pentru echipa din care face parte.

Nici la Faimoși apele nu sunt liniștite. Otilia Bilionera, în ciuda faptului că a adus imunitatea pentru echipa sa, câștigând ieri două puncte dintre care unul decisiv la jocul de ștafetă, se simte în continuare marginalizată de restul vedetelor.

ADVERTISEMENT

Otilia se simte singură, Rengle se compară cu Dumnezeu

Cântăreața plânge neconsolată la testimoniale, spunând că nu are pe nimeni lângă ea și că toți se poarte foarte urât. Un alt concurent care este în vizor e Emil Rengle.

Dansatorul care a câștigat un sezon Românii au talent a făcut câteva remarci destul de dure la adresa Elenei Chiriac și a lui Cătălin Zmărăndescu.

Despre luptător a spus că este un vulpoi bătrân extrem de pervers. De Elena a zis că se victimizează cam des.

Vorbind despre Elena și Otilia, o altă concurentă pe care Rengle nu o are la suflet, coregraful s-a comparat cu Dumnezeu.

„Dumnezeu nu coboară niciodată la păcătoși. Păcătoșii trebuie să urce la Dumnezeu”, este comentariul stupefiant făcut de Rengle.

 

ADVERTISEMENT