Life

Survivor România i-a sucit mințile lui Alin! Adevărul despre relația sa cu Alexandra Stan: „O iubesc”

23.02.2021 | 12:40
Survivor Romania ia sucit mintile lui Alin Adevarul despre relatia sa cu Alexandra Stan O iubesc
ADVERTISEMENT

Survivor România l-a pus pe cel mai recent eliminat, Alin Sălăjean, în câteva ipostaze în care nu s-ar fi văzut niciodată. Fostul concurent din echipa Războinicilor a vorbit despre parcursul său în emisiune dezvăluind de ce a spus la un moment dat că o iubește pe Alexandra Stan.

Alin Sălăjean a trecut prin revistă câteva lucruri legate de culisele nominalizărilor și a spus că el a stat foarte bine psihic, numărându-se printre puținii care au reușit să păcălească foamea în emisiune.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent a vorbit despre strategiile pe care le avea împreună cu echipa înainte de consiliul din fiecare gală, dar și despre recentele eliminări, cea care i-a uimit pe toți fiind a Marilenei, locul 1 în clasament.

Alin de la Survivor România, despre strategii și eliminări

„La primele nominalizări, noi am făcut strategii în echipă și ne-au mers acele strategii. Ce am vorbit înainte de consiliu, cam așa s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

A plecat Marilena pentru că nu a mai putut, nu s-a mai regăsit psihic. Eu am plecat din cauza medicale, eu psihic eram bine, am fost printre puținii care nu s-a plâns de foame”, a declarat Alin în cadrul emisiunii Ștafeta mixtă de pe Youtube.

Clujeanul nu a putut evita nici subiectul Alexandra Stan, despre care a spus că o iubește pentru ceea ce a făcut ca artistă, căci doar pe ea o consideră adevărată vedetă din echipa faimoșilor, restul fiind niște simple persoane publice.

ADVERTISEMENT

„Aveam o afinitate pentru Alexandra Stan”

„Alexandra Stan e o vedetă. O cunoaște o lume întreagă. Aveam o afinitate pentru ea și la un moment dat i-am spus acest lucru, ceea ce gândesc despre viața ei profesională, că o admir foarte mult și am vrut să o iau în brațe. O iubesc pe Alexandra Stan din punct de vedere profesional.

De claxonat n-aș fi claxonat-o, pentru că sunt un bărbat galant și finuț. Gesturi din acestea grosolane nu le-aș face. Dacă eram singur, făceam orice să o cuceresc. Nu sunt Andrei de la Războinici, eu sunt simpatic, am puțină carismă, nu sunt chiar frumos”, a mărturisit Alin.

ADVERTISEMENT