Life

Survivor România Live Stream Online, 5 martie. Momentul dureros al accidentării lui Jador

05.03.2021 | 22:59
Survivor Romania Live Stream Online 5 martie Momentul dureros al accidentarii lui Jador
ADVERTISEMENT

În această seară, 5 martie, telespectatorii pot vedea un nou episod al show-ului „Survivor România”, iar Jador suferă o accidentare destul de gravă, lucru care le produce emoții concurenților, dar și fanilor artistului. 

Update ora 22:55. Jador a fost scos de pe teren după ce s-a accidentat destul de serios în duelul avut cu Marius Crăciun. Proba de imunitate a fost câștigată de Războinici cu scorul de 10 la 6, manelistul văzând negru în fața ochilor din cauza durerii.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere s-a lovit grav la genunchi, după o aterizare greșită în apă. Faimosul a fost imediat consultat de medici, în ciuda faptului că de pe margine Musty strica că joacă teatru și nu are absolut nicio problemă.

„Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(…) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă”, i-a spus Jador doctorului.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)


Update ora 21.18. Războinicii și Faimoșii au început jocul de imunitate, echipa pierzătoare fiind nevoită să facă o nouă propunere de eliminare în Consiliul. Probele din teren nu sunt deloc ușoare, însă prezentatorul anunță o surpriză mare pentru concurenți. 

„Pe lângă totemul de imunitate, echipa câștigătoare mai primește ceva. Echipa câștigătoare astăzi primește 1,5 kg de linte, de bulgur, orez și roșii și 1,5 l de ulei. Și echipa care pierde astăzi primește ceva, trebuie să vă spun asta, jumătate din această cantitate. 

ADVERTISEMENT

Pentru a câștiga totemul de imunitate, dar și premiul suplimentar reprezentant de provizii, concurenții intră pe următorul traseu. Este un traseu compus două treimi din mersul pe apă, e vorba de Marea Caraibilor, cum spuneam.

Concurenții pleacă de la start, îi așteaptă o tiroliană, se lansează pe tiroliană, apoi intră în apă, înoată sau merg, intră pe o punte mobilă și apoi au un slalom de făcut acolo pe un ansamblu de punți, după care, înainte de a ajunge pe țărm, trebuie să treacă printr-o spirală de parâmă de vapor.

ADVERTISEMENT

E parâmă adevărată, ei trebuie să treacă prin ea. Este foarte important să o parcurgă în viteză. La proba de îndemânare, pe concurenți îi așteaptă câte o ancoră cu care trebuie să prindă câte două inele care au atașate câte două cuburi.

Concurentul care prinde unul dintre inele și cubul îl depune într-o cutie aflată lângă el. Pentru ca aruncarea să fie corectă, concurentul trebuie să arunce gheara ancorei prin inel. Concurentul care reușește să aducă cele două cuburi la el primul este concurentul care aduce punctul echipei sale.

Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa care va câștiga primul joc de imunitate al săptămânii și premiul suplimentar pus în joc reprezentat de provizii”, a anunțat prezentatorul competiție sportive Survivor România, Daniel Pavel.


Faimoșii și Războinicii luptă în jocul pentru imunitate și nu sunt scutiți de noi certuri și tensiuni, dar nici de pericole. Mulți simt că nu mai sunt în stare să participe, însă fac tot ce pot pentru ca echipa lor să nu dea greș.

Episodul de astăzi poate fi urmărit Live Video Stream Online pe kanald.ro de la ora 20:00. Ca de obicei, problemele din tabăra Faimoșilor nu par să se mai termine. 

Survivor România Live Stream Online, 5 martie. Jador suferă o accidentare gravă

Faimoșii sunt din nou puși pe ceartă, însă o situație periculoasă îi face să uite de tensiunile dintre ei, măcar pentru câteva momente Jador suferă o accidentare gravă și are dureri groaznice, iar colegii lui de echipă sunt îngrijorați de starea acestuia.

Din fericire, manelistul primește de îndată ajutorul medicului, care intervine imediat. Jador a fost scos din apă de colegii săi, iar durerile la picior sunt insuportabile.

Tot în această seară are loc și primul Consiliu de nominalizare al săptămânii, unde echipa care pierde proba va numi un coechipier care să fie eliminat din competiție.

Noi certuri în tabăra Faimoșilor în episodul de astăzi, 5 martie

Faimoșii au parte de noi tensiuni, iar jocul de imunitate parcă pune și mai mult paie pe foc. Andreea Antonescu ia atitudine și spune că fiecare are dreptul la o părere: „Avem posibilitatea și bărbăția de a ne spune lucrurilor pe nume.”

Roxana Nemeș consideră că cineva din competiție exagerează de fiecare dată. „Părerea mea este că dramatizează și exagerează întotdeauna. Fără să știe exact cu cine luptă sau poate simțea el de la început care-i mai periculos pe acolo”, a spus vedeta.

Războinicul Starlin susține că băieții din echipa Faimoșilor nu au deloc încredere în fete și nu le dau nicio șansă: „Ei acolo nu dau încredere în niciuna dintre fetele lor.”

Episodul din această seară va fi plin de tensiuni, conflicte și situații limită pentru concurenți, care se vor duela în jocul pentru imunitate. Poți urmări „Survivor România” pe Kanal D sau Live Stream Online pe kanald.ro începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT