Life

Survivor România Live Stream Online, ediția din 11 martie. Elena Marin și Zanni, în război. Cine a câștigat jocul pentru recompensă

11.03.2021 | 22:31
Survivor Romania Live Stream Online editia din 11 martie Elena Marin si Zanni in razboi Cine a castigat jocul pentru recompensa
Survivor România Live Stream Online, ediția din 11 martie. Elena Marin și Zanni, în război. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 revine pe micile ecrane în seara aceasta, joi, 11 martie, începând cu ora 20:00. Războinicii și Faimoșii au parte de o nouă confruntare, Elena Marin declarându-i război lui Zanni, cu care a fost în conflict de nenumărate ori. 

Update ora 22.31. Faimoii și Războinicii s-au luptat din greu în jocul pentru recompensă, iar traseul pe care l-au făcut a fost unul extrem de dificil, cu multe obtsacole. Toți concurenții au de înfruntat condiții grele în Republica Dominicană, însă doar o echipă poate ieși învingătoare din acest duel.

ADVERTISEMENT

După ce au trecut prin bazine cu apă și nămol, Războinicii au fost cei care s-au bucurat de premiul din această seară cu scorul de 4-10. Fiecare membru al echipei a primit câte doi hot dogi, premiu ales de publicul de acasă.


Aleasă persoana favorită săptămâna aceasta, fosta dansatoare a Andreei Bălan este nevoită să facă o nominalizare pentru ieșirea din competiția sportivă. Dacă nu ați ghicit despre cine este vorba, vă spunem noi, este chiar fostul concurent de la „Chefi la cuțite”. Vezi Live Stream Online pe kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Faimoasa nu a lăsat nicio secundă garda jos și se pare că nu a trecut cu vederea jignirile venite din partea colegului ei de echipă. În clipa de față războiul dintre Elena Marin și Zanni este unul deschis și atinge cote alarmante în jocul de la Kanal D.

Survivor România Live Stream Online. Ce se întâmplă în ediția din 11 martie 2021

„Aici se joacă o carte pe care n-aș putea să o joc. Și am văzut că mi-a aruncat o privire din aia de duel, de «te credeai deștept Zannidache»”, spune Faimosul după ce află că este nominalizat în Consiliu de rivala sa, Elena Marin.

ADVERTISEMENT

„Dacă rămân aici declar oficial război. Ce nu te omoară te face mai puternic”, mai adaugă fostul concurent de la Antena 1 înainte de începerea jocului de recompensă.

„Ne împiedicăm în lucruri mici care ne consumă din toate punctele de vedere”, spune la rândul ei Andreea Antonescu despre strategiile din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul competiției sportive Daniel Pavel le spune participanților din Republica Dominicană care este premiul ales de public pentru care joacă, dar și în ce constă traseul pe care trebuie să-l ducă la bun sfârșit pentru a intra în posesia acestuia.

Concurenții trebuie să treacă de un deal cu nisip, să intre într-un bazin cu apă, să arunce cu niște mingi, iar la final să ridice un steag. Proba nu este una deloc ușoară, nervii și tensiunea fiind la ordinea zilei atât în echipa Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor.

La finalul serii cele două echipe uită puțin de foame și au parte de un nou quiz, unde se amuză copios pe seama răspunsurilor oferite. De asemenea, desenele Faimoșilor fac deliciul competiției spre amuzamentul telespectatorilor de acasă.

ADVERTISEMENT