Life

Survivor România Live Stream Online, ediția din 11 martie. Elena Marin și Zanni, în război. Cine a câștigat jocul pentru recompensă

11.03.2021 | 22:31
Survivor Romania Live Stream Online editia din 11 martie Elena Marin si Zanni in razboi Cine a castigat jocul pentru recompensa
Survivor România Live Stream Online, ediția din 11 martie. Elena Marin și Zanni, în război. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 revine pe micile ecrane în seara aceasta, joi, 11 martie, începând cu ora 20:00. Războinicii și Faimoșii au parte de o nouă confruntare, Elena Marin declarându-i război lui Zanni, cu care a fost în conflict de nenumărate ori. 

Update ora 22.31. Faimoii și Războinicii s-au luptat din greu în jocul pentru recompensă, iar traseul pe care l-au făcut a fost unul extrem de dificil, cu multe obtsacole. Toți concurenții au de înfruntat condiții grele în Republica Dominicană, însă doar o echipă poate ieși învingătoare din acest duel.

ADVERTISEMENT

După ce au trecut prin bazine cu apă și nămol, Războinicii au fost cei care s-au bucurat de premiul din această seară cu scorul de 4-10. Fiecare membru al echipei a primit câte doi hot dogi, premiu ales de publicul de acasă.


Aleasă persoana favorită săptămâna aceasta, fosta dansatoare a Andreei Bălan este nevoită să facă o nominalizare pentru ieșirea din competiția sportivă. Dacă nu ați ghicit despre cine este vorba, vă spunem noi, este chiar fostul concurent de la „Chefi la cuțite”. Vezi Live Stream Online pe kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Faimoasa nu a lăsat nicio secundă garda jos și se pare că nu a trecut cu vederea jignirile venite din partea colegului ei de echipă. În clipa de față războiul dintre Elena Marin și Zanni este unul deschis și atinge cote alarmante în jocul de la Kanal D.

Survivor România Live Stream Online. Ce se întâmplă în ediția din 11 martie 2021

„Aici se joacă o carte pe care n-aș putea să o joc. Și am văzut că mi-a aruncat o privire din aia de duel, de «te credeai deștept Zannidache»”, spune Faimosul după ce află că este nominalizat în Consiliu de rivala sa, Elena Marin.

ADVERTISEMENT

„Dacă rămân aici declar oficial război. Ce nu te omoară te face mai puternic”, mai adaugă fostul concurent de la Antena 1 înainte de începerea jocului de recompensă.

„Ne împiedicăm în lucruri mici care ne consumă din toate punctele de vedere”, spune la rândul ei Andreea Antonescu despre strategiile din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul competiției sportive Daniel Pavel le spune participanților din Republica Dominicană care este premiul ales de public pentru care joacă, dar și în ce constă traseul pe care trebuie să-l ducă la bun sfârșit pentru a intra în posesia acestuia.

Concurenții trebuie să treacă de un deal cu nisip, să intre într-un bazin cu apă, să arunce cu niște mingi, iar la final să ridice un steag. Proba nu este una deloc ușoară, nervii și tensiunea fiind la ordinea zilei atât în echipa Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor.

La finalul serii cele două echipe uită puțin de foame și au parte de un nou quiz, unde se amuză copios pe seama răspunsurilor oferite. De asemenea, desenele Faimoșilor fac deliciul competiției spre amuzamentul telespectatorilor de acasă.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde