Life

Survivor România Live Video, ediția de vineri, 7 mai 2021. Cine a fost nominalizat de la Faimoși

08.05.2021 | 00:03
Survivor Romania Live Video editia de vineri 7 mai 2021 Cine a fost nominalizat de la Faimosi
Survivor România Live Video, ediția de vineri, 7 mai 2021. Cine a fost nominalizat de la Faimoși. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 revine vineri, 7 mai, pe micile ecrane cu o nouă ediție incendiară. Competiția sportivă moderată de Daniel Pavel aduce un nou joc de imunitate, dar și un Consiliu de nominalizare. 

UPDATE ORA 24:00. Irisha este prima persoană nominalizată în această săptămână. Faimoasa a fost aleasă din punct de vedere sportiv pentru că nu a reușit să aducă foarte multe puncte echipei sale în ultimele zile. Ea a fost propusă și pe partea socială pentru că se implică în toate discuțiile din camp.

ADVERTISEMENT

„M-am așteptat, nu sunt șocată, sunt chiar ok. Sper să mă salveze publicul. Sunt pentru a doua oară nominalizată”, a declarat Irisha.


UPDATE ORA 23:12. Faimoșii au ajuns în Consiliul de nominalizare, unde trebuie să aleagă o persoană pentru plecarea acasă. Culiță Sterp este de părere că Zanni și Cucu au pus la cale o strategie. Să se simtă cumva ținta lor?

ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 22:08. Războinicii au câștigat primul joc de imunitate din această săptămână în condițiile în care au intrat în teren doar 6 concurenți de la ei, în timp ce Faimoșii au jucat toți. 10-8 este scorul din această seară!


UPDATE ORA 20:39. A început primul joc de imunitate al săptămânii. Echipa care câștigă primește 3 kilograme de făină, 3 de cartofi, 3 de orez și de asemenea 3 litri de ulei, în timp ce pierzătorii doar jumătate.

ADVERTISEMENT

4 băieți și 2 fete vor intra pe traseu de la fiecare echipă, strategiile de luptă de la Survivor România fiind deja făcute în rândul concurenților. Ultimii patru participanți intrați în competiția de la Kanal D nu mai au imunitate!


Tensiunile ating cote alarmante în echipa Faimoșilor, unde concurenții încep să-și facă tot felul de bisericuțe. Fosta prezentatoare de la Antena Stars, Raluca Dumitru, este convinsă că echipa sa nu mai este deloc unită și fiecare participant face numai ce-l taie capul.

ADVERTISEMENT

Reality show-ul se poate urmări Live Video pe kanald.ro/live. Nu rata cele mai importante momente de la Survivor România 2021, dar și cine câștigă lupta din ediția aceasta!

Survivor România, ediția de vineri, 7 mai 2021. Live Video

„Sunt tensiuni foarte mari și vor fi și mai mari pentru că deja s-au făcut bisericuțe”, este de părere Raluca Dumitru.

„Ne certăm din nimic, persoanele astea pe mine mă dezgustă”, spune Ștefan.

„Din câte am văzut… Cucu este un băiat inteligent”, crede Irisha de la Faimoși.

„Ștefan a încercat niște chestii… m-am uitat așa la el, îl cam ia la capace pe Cucu, îl ia de fraier”, declară Zanni.

„Cred că ai greșit emisiunea!”, îi spune Sebi rivalei sale, Adelina, în timpul meciului din seara aceasta.

„Aoleu, tu vorbești?”, este replica dură adresată de Războinică.

Traseul este și el unul dificil, Faimoșii și Războinicii având nevoie de foarte multă forță pentru a duce la capăt lupta pentru premiul cel mare. Viteza și puterea concurenților vor fi puse la mare încercare, într-un meci pe nisip, cât și pe apă.

„Legile războiului spun că trebuie să te bucuri cu demnitate și să câștigi cu decență. Este un traseu foarte interesant pentru că folosește la maxim atât viteza, cât și forța concurenților noștri de la Survivor România”, spune Daniel Pavel despre duelul dintre concurenții de la Kanal D.

Tot în seara aceasta are loc și primul Consiliu de nominalizare, echipa care pierde fiind nevoită să propună o persoană pentru plecarea acasă.

ADVERTISEMENT