ADVERTISEMENT
Life

Survivor România Live Video, ediția de joi, 6 mai. Sebi și Albert, protagoniștii unui scandal uriaș

Autor: Alexa Serdan | 06.05.2021 | 22:29
Survivor România Live Video, ediția de joi, 6 mai. Sebi și Albert, protagoniștii unui scandal uriaș
Survivor România Live Video, ediția de joi, 6 mai. Sebi și Albert, protagoniștii unui scandal uriaș. Sursa foto: captură video Youtube

Survivor România continuă cu o nouă ediție incendiară joi, 6 mai 2021. Competiția sportivă de la Kanal D ajunge într-un punct culminant, Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea fiind la un pas de bătaie. 

ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 22.30. Irisha aduce punctul decisiv pentru Faimoși! Echipa roșie câștigă meciul de recompensă din această seară.


UPDATE ORA 21:00. Faimoșii și Războinicii au început o nouă bătălie la Survivor România. Concurenții din Republica Dominicană sunt gata să dea totul pentru jocul de comunicare din această săptămână, traseul fiind unul exclusiv pe apă, pe Marea Caraibilor.

Echipa câștigătoare din seara aceasta, joi, 6 mai 2021, primește o masă la restaurant și momente de relaxare prin intermediul unor sporturi nautice, este anunțul făcut de prezentatorul de la Kanal D, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Elena Marin din echipa Faimoșilor și Sorin de la Războinici nu iau parte la meci și vor sta pe bancă, ei neprimind acordul medicului de la Survivor România.


Cei doi concurenți sar la bătaie chiar în timpul jocului de recompensă, după ce Războinicul îl înjură pe rivalul său. Faimosul nu se poate abține și ajunge din nou la cuțite cu participantul din tabăra adversă. Vezi tot episodul Live Live pe kanald.ro!

„De ce înjuri, bă?”, este replica lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România la adresa lui Albert Oprea. „Hai, băi, să te văd!”, spune la rândul său Războinicul care este gata să-l lovească pe Faimos.

ADVERTISEMENT

Survivor România, episodul de joi, 6 mai 2021. Live Video

„Băi, te mai iau o dată”, adaugă Sebastian Chitoșcă care îi pune mâna în gât concurentului din echipa albastră, fiind pe punctul de a-l lovi, fără să-i pese de consecințe.

Din fericire, Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea sunt despărțiți de cântărețul de muzică de petrecere, Culiță Sterp, singurul participant care nu poate fi pasibil la ce se întâmplă în fața sa, la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Primul joc de recompensă din această săptămână nu este trecut cu vederea nici de ceilalți concurenți de la Survivor România. Conflictele sunt la ordinea zilei atât în timpul probei, cât și în afara terenului, în tabăra roșie fiind iscat un nou conflict.

Elena Marin și Raluca Dumitru se ceartă, deși ele se cunosc de ani buni și chiar au fost colege la același post de televiziune. Frumoasa brunetă răbufnește și o amenință pe dansatoare, care este ironizată de Zanni, cu care a fost mereu în conflict.

ADVERTISEMENT

„Iubita mea, vezi cum vorbești cu mine! Cred că te iau de cozile alea… nu aici, când ieșim din emisiune, Elena!”, spune Raluca Dumitru.

„Serios, ce amenințare!”, adaugă Elena Marin. „Da!”, completează fosta prezentatoare de la Antena Stars.

„Să-mi fie frică să merg prin București, că să nu mă bată Raluca!”, precizează dansatoarea.

ADVERTISEMENT

„Cred că joacă rolul foarte bine și pentru mine a luat premiul Oscar!”, mai spune frumoasa brunetă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT