Life

Survivor România 2021. Surpriză mare pentru Războinici. Ce veste le-a dat Daniel Pavel

08.04.2021 | 23:19
Survivor Romania 2021 Surpriza mare pentru Razboinici Ce veste lea dat Daniel Pavel
Survivor România 2021. Surpriză mare pentru Războinici. Ce veste le-a dat Daniel Pavel. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Survivor România rămâne în atenția telespectatorilor, care după eliminarea fostei gimnaste Ana Porgras, au parte de surprize neașteptate. Concurenții din Republica Dominicană sunt luați prin surprindere de o veste venită din partea prezentatorului. 


UPDATE, ora 23:00. Jocul pentru recompensă s-a terminat. A fost o luptă strânsă și s-a ajuns la ștafetă. Jador și Elena Marin s-au duelat cu Starlin și Sindy. Câștigătorii au fost războinicii, iar scorul final a fost 10-9 pentru echipa albastră.

ADVERTISEMENT

Războinicii au mai primit o veste bună. Ei sunt câștigătorii excursiei în Punta Cana, după ce fanii de pe Instagram au votat pictura acestora. Procentajul a fost de 75% în favoarea lor.


Patru noi concurente au intrat în competiție

UPDATE, ora 21:15. Patru noi concutente s-au alăturat competiției Survivor România 2021. Irina Ceban, cunoscută drept Irisha, și Raluca Dumitru au intrat în ehipa faimoșilor. Maria Chițu, în vârstă de doar 20 de ani, și Vera Miron sunt noile războinice.

ADVERTISEMENT

A început jocul de recompensă. Cele două echipe se vor lupta pentru un premiu special, posibilitatea de a părăsi tabăra, să meargă la un restaurant, unde vor avea ocazia de a mânca un hamburger.


Știre inițială. Zanni este dărâmat de plecarea bunei sale prietene, care a fost eliminată pe nedrept din joc. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” nu se mai poate stăpâni și își găsește cu greu puterea pentru a merge mai departe în competiția sportivă.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare foarte rău că a ieșit Ana din competiție. Mă simt ca pe câmpul de luptă… a plecat un om foarte bun, un luptător”, este declarația Faimosului de la Survivor România 2021. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, de la ora 20:oo!

Survivor România 2021, ediția din 8 aprilie 2021. Live Video

De aceeași părere sunt și Războinicii, care consideră că Faimoșii au riscat enorm când au nominalizat-o pe Ana Porgras pentru eliminarea din joc. Tensiunile sunt mari între Zanni, Culiță Sterp și Jador, care par că au un conflict destul de serios.

ADVERTISEMENT

Jocul de comunicare din seara de joi, 8 aprilie 2021, se anunță a fi unul extrem de interesant nu numai în teren, ci și în afara lui. Conflictul dintre Jador și Sorin continuă, Războinicul spunându-i manelistului că este „bolnav cu capul” pentru felul în care se comportă.

Cântărețul de muzică de petrecere are același comportament ieșit din comun la adresa rivalilor de la Survivor România, însă asta nu înseamnă că este tolerat de toți colegii.

Daniel Pavel anunță venirea a patru concurente în competiția sportivă de la Kanal D. Este vorba de patru fete, în momentul de față în concurs mai fiind numai 3 concurente de sex masculin: Elena Marin de la Faimoși, Mellina și Sindy de la Războinici.

Așadar, începând cu ediția de joi, 8 aprilie 2021, echipele devin mai mari și mai solide. Totodată, în felul acesta cresc șansele de câștig pentru participantele sexului frumos.

Raluca Dumitru este una dintre concurentele care se alătură competiției sportive Survivor România. Fosta prezentatoare TV se bucură de susținerea multor persoane, printre care și vedete, Răzvan Botezatu fiind una dintre acestea.

O altă tânără care ajunge în jungla dominicană este Raluca Munte, care a fost concurentă în primul sezon al emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”, difuzată tot la Kanal D. Irina Ceban a spus „Da” producătorilor, ea fiind cunoscută prin prisma show-ului de modă „Bravo, ai stil!”.

Cea de-a patra concurentă care ajunge în Republica Dominicană este Eva, antrenor de fitness, locuiește în Brașov. Ea se va alătură echipei Războinicilor. Tânăra iubește sporturile extreme și a ales să vină la Survivor România pentru că este fană a emisiunii.

ADVERTISEMENT