Life

Survivor România Live Video, ediția din 1 aprilie. Elena Marin și Sebastian Chitoșcă, înțelegere tacită în Republica Dominicană?

01.04.2021 | 22:33
Survivor Romania Live Video editia din 1 aprilie Elena Marin si Sebastian Chitosca intelegere tacita in Republica Dominicana
ADVERTISEMENT

„Survivor România” revine în această seară, 1 aprilie 2021, cu o nouă ediție plină de suspans, dar și cu un nou scandal în echipa Faimoșilor. De data aceasta, Culiță Sterp este cel care face acuze dure la adresa colegului său, Sebastian Chitoșcă. 

Update ora 22:33. Elena Marin sare în apărarea lui Sebastian Chitoșca, după ce Faimosul ajunge la cuțite cu manelistul Culiță Sterp. Dansatoarea și-a consolat colegul și chiar i-a dat câteva sfaturi, lăsând deoparte conflictul avut cu acesta în trecut.

ADVERTISEMENT

„Vrei să-ți spun două cuvinte acum că a plecat toată lumea? Cuvintele sunt de prisos, sincer, noi n-am avut o interacțiune prea bună, doar că… Milă e prea mult spus, să stârnești milă cuiva nu e bine. Sincer, eu cumva te înțeleg, că nu-i ok să fii pus la colț, te înțeleg cel mai bine.

Ar trebui să rămâi focusat pe tine  și indiferent de ceea ce se întâmplă, ți-o zic din experiență, nu face greșeala, dacă Doamne ferește am pierde jocurile de imunitate să te ceri acasă. Rămâi aici, luptă până la capăt și indiferent de situație, așa cum am mai spus, ai venit singur, pleci singur”, i-a spus Elena Marin lui Sebastian.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal a apreciat gestul Faimoasei, mărturisind că este gata să lase garda jos și să nu se mai certe cu nimeni la Survivor România. Cei doi încep să se înțeleagă mai bine, sportivul subliniind faptul că nu are niciun război cu nimeni din competiție.

„Elena mi-a spus că mă înțelege și apreciez mult că a venit la mine. Războiul ăsta o să-l duc cu capul sus, nu o să răspund la injurii. Cu determinare pe traseu. Eu n-am niciun război cu nimeni, înțeleg dacă voi fi votat, dar nu accept să fiu măturat cu mine pe jos”, a spus Faimosul.

ADVERTISEMENT

Update ora 22.25. Daniel Pavel a venit cu o provocare pentru concurenții rămași în concurs. Prezentatorul le-a oferit celor două echipe două șevalete, culori și pensule pentru a picta și pentru a se relaxa pe insulele lor. Participanții trebuie să picteze un ananas, cei de acasă alegând pictura câștigătoare.


Update ora 22:10. Zanni aduce punctul decisiv pentru echipa sa. Faimoșii câștigă în fața Războinicilor cu scorul de 10-9. Așadar, picnicul mult așteptat ajunge în posesia concurenților din echipa roșie.

ADVERTISEMENT

„Bravo, e victoria noastră”, „Mulțumim” sunt aprecierile pe care le primește fostul concurent de la „Chefi la cuțite” din partea colegilor de la Survivor România.

Imediat după încheierea jocului din teren cele două echipe au început să se certe pe tema concursurilor câștigate. Faimoșii au câștigat 4 până acum, în timp ce Războinicii au avut parte de 7 victorii, însă în seara asta nu au avut prea mare noroc.


Update ora 20:54. Faimoșii și Războinicii luptă în primul joc de recompensă din această săptămână pentru un picnic inedit, echipa roșie dorind cu ardoare să câștige acest premiu pentru că în ultima perioadă au consumat numai nucă de cocos.


Elena Marin observă tensiunile dintre colegii ei și declară acest lucru la testimoniale. Sebastian este acuzat de colegii lui din cauza unor declarații pe care le-a făcut în cadrul competiției sportive.

Episodul din această seară poate fi văzut Live Video pe kanal.ro începând cu ora 20:00. Faimoșii și Războiniii se vor lupta în jocul pentru recompensă, iar meciul va fi unul strâns.

Survivor România Live Video, ediția din 1 aprilie. Scandal în echipa Faimoșilor. Culiță Sterp, acuze dure la adresa lui Sebastian

Se pare că certurile nu vor înceta vreodată în echipa Faimoșilor, de data aceasta fiind vizat Sebastian. Sportivul este unul dintre cei mai controversați concurenți, însă Culiță Sterp este cel care îi aduce acuze dure în episodul ce poate fi văzut diseară.

Tensiunile din echipa roșie nu trec neobservate de Elena Marin: „A început săptămâna complicat, aș putea spune. Am văzut că s-au certat cei din echipa Fantastică, cum îi numeam eu”. 

Sebastian este revoltat de acuzațiile lui Culiță Sterp și spune că nu se va lăsa călcat în picioare de cineva din colegii lui: „Parcă abia aștepta să fac o greșeală, să-mi spună ceva. Eu nu accept să fiu măturat pe aici.”

Sindy îl pune la punct pe Sorin: „Nu îmi este frică frică de el”

Nici în echipa Războinicilor lucrurile nu sunt tocmai roz. Sindy aude o conversație dintre Marius Crăciun și Sorin, acuzându-l pe cel din urmă că face strategii. În plus, tânăra de 26 de ani îl consideră slab pe traseu, numindu-l chiar „melc” la testimoniale.

Războinica îi face reproșuri colegului ei, spunându-i că el comentează câteva ceva despre fiecare, deși el nu este cel mai strălucit concurent. Sindy a fost a doua în preferințele publicului săptămâna trecută, iar Sorin pe locul trei.

„L-am auzit cum vorbea așa mai încet cu Marius (…) Melcul a venit la Survivor și el comentează de toată lumea. Dar ce contează, că pe mine nu mă interesează, că mie nu mi-e teamă de el”, a mărturisit Sindy. „Nu știu ce ai înțeles tu din discuție, că m-ai acuzat de niște lucruri total aiurea”, a încercat Sorin să se justifice în fața coechipierei sale.

Vinerea trecută, Sorin a nominalizat-o pe Sindy în cadrul Consiliului, spunând despre ea că „este ceva naiv, nu negativ, dar acel haos nu il poate controla, iar acea persoana este Sindy…”

„Ajută-ne să fim învingători și în acest meci, Doamne”, se roagă Faimoșii pentru victorie, sperând să câștige recompensa din această seară. După acest joc, cele două echipe sunt așteptate la quiz, unde se vor amuza pe seama întrebărilor și a răspunsurilor. Toate acestea și multe alte momente pline de suspans pot fi urmărite pe Kanal D sau Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT