Life

Survivor România Live Video, ediția din 20 iunie. Ștefan de la Faimoși a fost eliminat

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară, iar cele două echipe au parte de o surpriză de proporții. Concurenților li se alătură întăriri de la Survivor Grecia!
20.06.2021 | 20:33
Survivor Romania Live Video editia din 20 iunie Stefan de la Faimosi a fost eliminat
Survivor România Live Video, ediția din 20 iunie. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
20-06-2021
20:37

Ștefan de la Faimoși, după eliminarea de la Survivor România: ”Nu îmi pare rau”

”Nu îmi pare rău că am intrat în această competiie. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc aceste 7 persoane, chiar dacă am avut conflicte. Toți cei 7 îmi vor rămâne prieteni. Pot fi doar mândru că am putut să fac parte din cei opt din această emisiune”, a spus Ștefan de la Faimoși în momentul în care a fost eliminat de la Survivor România 2021.

”Elenuș, ce îmi doresc de la tine este să te văd în finală și să vii cu trofeul acasă”, a mai spus Ștefan de la Faimoși către Elena Marin, provocându-i acesteia lacrimi în ochi.

20-06-2021
20:35

Publicul a decis: pleacă acasă Ștefan de la Faimoși

Nominalizați de echipe și de favoriții echipelor din care fac parte, Maria și Albert de la Războinici și Elena Marin și Ștefan de la Faimoși au avut de înfruntat testul votului publicului. Iar cel care părăsește Survivor România 2021 este Ștefan de la Faimoși, spre ușurarea Războinicilor

20-06-2021
20:14

Andrei este favoritul din echipa Războinicilor

Andrei este favoritul din echipa Războinicilor, Albert pierzând surprinzător statutul de preferat al publicului. El trebuie să nominalizeze pe unul dintre colegii de echipă. Alegerea lui Andrei este Maria, ceea ce înseamnă că Războinica și Albert se vor duela cu cei doi Faimoși – Elena Marin și Ștefan – pentru a rămâne în competiția Survivor ROmânia 2021.

20-06-2021
20:04

Concurentul favorit de la Faimoși este Zanni! Pe cine nominalizează pentru eliminare

Concurentul favorit de la Faimoși este Zanni, acesta urmând să nominalizeze un coleg de echipă pentru eliminare. Nominalizarea făcută de Zanni din echipa Faimoșilor este Ștefan, urmând ca publicul să aleagă, când vine vorba de echipa roșie, între fostul fotbalist și Elena Marin.

20-06-2021
19:56

A început Consiliul de Eliminare

A început Consiliul de Eliminare, discuțiile dintre Faimoși fiind în contradicție, ca de obicei. Dacă Zanni credea că elenii ascundeau ceva și că se forțau să fie pozitiv, Elena Marin susținea contrariul.

20-06-2021
19:20

Cina Faimoșilor terminată cu dansuri grecești

Cina Faimoșilor a fost terminată cu dansuri grecești și câteva melodii de petrecere românești, lucru care nu i-a convenit, în prima fază, lui Zanni. Mă simt penibil, a spus Zanni, dar, cu toate acestea, s-a prins și el la dans, alături de restul echipei Faimoșilor și cu grecii alături de care a câștigat jocul de recompensă. ”A fost frumos”, a spus însă Elena Marin, explicând că energia pozitivă a grecilor a făcut-o să se simtă mai bine.

20-06-2021
18:53

Faimosii câștigă recompensa și merg la restaurant

Faimosii câștigă recompensa și merg la restaurant, echipa roșie mixtă de 7 reușind să îi învingă pe cei 7 albaștri. Interesant este că punctele obținute de greci în fața românilor au fost la fel de multe ca și invers, în număr de 6. E adevărat, grecii sunt mai puțini concurenți decât românii.

20-06-2021
18:11

Ștefan de la Faimoși aduce recompensa

Ștefan de la Faimoși aduce recompensa pusă în joc la jumătatea concursului, el asigurând apă cu vitamine pentru colegii săi din echipa Roșie.

20-06-2021
18:07

Sebastian de la Faimoși câștigă chiar dacă se accidentează

Aflat pe traseu, în viteză, Sebastian de la Faimoși a alunecat și s-a lovit suficient de tare pentru a-i lăsa pe toți cu gura căscată. Îngrijorarea crește pe măsură ce Sebastian se vede că schioapătă foarte tare, dar totuși obține punctul.

20-06-2021
17:34

Înfruntarea Survivor dintre România și Grecia a început

Înfruntarea dintre România și Grecia de la Survivor a început cu o victorie pentru echipa Albaștrilor, obținută de Războinicul Marius.
Înainte de a intra pe traseu, românii i-au provocat pe greci la luptă, ironiile celor din echipa Faimoșilor fiind suficient de incisive pentru a lăsa ”urme”. Iar Zanni reușește să se țină de cuvânt și să îl învingă pe cel mai masiv concurent de la eleni, aducând egalitatea.

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară, iar telespectatorii vor urmări un moment istoric al competiției. Concurenții de la Survivor Grecia se alătură celor din România!

Dan Pavel este cel care face anunțul, iar Faimoșii și Războinicii sunt foarte încântați de formula în care vor juca. Ediția de azi, 20 iunie, poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Ediția de astăzi este una cu totul specială atât pentru concurenți, cât și pentru fanii îndrăgitului reality show de la Kanal D.

Survivor România Live Video, ediția din 20 iunie. Concurenții eleni vor fi alături de Faimoși și Războinici! Cine va fi eliminat?

Survivor România aduce o ediție plină de surprize pentru telespectatori. Faimoșilor și Războinicilor li se vor alătura întăriri de la Survivor Grecia! 

ADVERTISEMENT

Deși competiția se apropie de final, iar traseele sunt tot mai grele, concurenților nu le lipsesc surprizele inedite. De data aceasta, echipele vor lupta în jocul pentru recompensă într-un meci internațional.

Lui Daniel Pavel i se alătură Giorgos Lianos, prezentatorul versiunii elene a reality show-ului. Miza jocului de astăzi este foarte mare, judecând după reacțiile concurenților, plini de energie și entuziasm.

ADVERTISEMENT

Chiar și cu astfel de surprize la Survivor România, tensiunile nu lipsesc dintre concurenți. Albert Oprea este nominalizat pentru eliminare în urma Consiliului de sâmbătă seară și se întreabă dacă totul a fost doar o strategie pentru ca echipa albastră să rămână în aceeași formulă.

„Nu știu dacă a fost cu alte direcții votul colegilor mei către mine…”, spune Albert la testimoniale. Din echipa adversă, Elena Marin este propusă pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Colegii lui Albert justifică această nominalizare pe baza faptului că tânărul a ieșit favoritul publicului de foarte multe ori de-a lungul timpului.

„Cumva, ne gândim că ar avea o șansă împotriva Faimoșilor”, spune Maria Chițu despre nominalizarea lui Albert.

Faimoșii au comentat și ei nominalizarea lui Albert, fiind uimiți că războinicul nu este deloc deranjat de acest lucru. „Parcă se cere nominalizat. Nu-l deranjează, nu nimic”, spune Sebastian Chitoșcă.

„Nu se știe care este cel mai bun de la ei”, spune și Zannidache, făcând referire la echipa albastră.

Sebastian se accidentează la jocul pentru recompensă

„Așadar, doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre, concurenții de la Survivor Grecia”, anunță Daniel Pavel înainte de începerea jocului la Survivor România.

„Am un nume grec, Zanidakis. Da așa este. O să vă pocnesc”, le spune Zanni concurenților din echipa albastră. Unul dintre războinicii greci îi dă imediat replica: „O să vă înving!”

„Doamne, ce energie frumoasă ne dau oamenii ăștia!”, spune Elena Marin în timpul jocului despre colegii greci.

Entuziasmați de meciul internațional, Faimoșii și Războinicii dau totul pentru a câștiga recompensa. Din păcate, un moment de neatenție al lui Sebastian îi aduce accidentarea pe traseu.

Însă ziua aceasta specială nu se poate încheia fără un Consiliu de eliminare. Cei nominalizați sunt Elena Marin și Albert Oprea. Rămâne de văzut dacă vor reuși să fie pe primul loc în topul preferințelor publicului pentru a se salva.

ADVERTISEMENT