Life

Survivor România Live Video, ediția din 22 mai. Faimoșii au fost umiliți. Cum s-a terminat jocul pentru imunitate

FANATIK vă transmite Survivor România Live Video, ediția din 22 mai. Scandalul dintre Culiță Sterp și Raluca Dumitru este departe de a se fi terminat și avem parte de un nou episod.
22.05.2021 | 17:54
Survivor Romania Live Video editia din 22 mai Faimosii au fost umiliti Cum sa terminat jocul pentru imunitate
Survivor România Live Video, ediția din 23 mai. Scandalul continuă între Culiță Sterp și Raluca Dumitru Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
22-05-2021
18:48

Umilință totală pentru Faimoși. Războinicii au câștigat jocul pentru imunitate la o diferență considerabilă

10 – 1 a fost scorul la finalul jocului pentru imunitate. Echipa roșie a pierdut categoric și se pare că scandalurile din ultima vreme își spun cuvântul și în timpul competiției. Urmează un consiliu liniștit pentru Războinici.

Faimoșii și Războinicii vor avea parte de al doilea joc de imunitate al săptămânii. Probele sunt unele dificile, iar concurenții celor două echipe vor fi nevoiți să depună eforturi considerabile.

Conflictul dintre cei doi faimoși nu este singurul din competiție. Ștefan Ciuculescu și Cucu par să se fi aliat împotriva lui Sebastian Chitoșcă, lucru remarcat de acesta din urmă.

ADVERTISEMENT

Survivor România Live Video, ediția din 22 mai. Scandalul continuă între Culiță Sterp și Raluca Dumitru

Raluca Dumitru este revoltată de situația creată. Faimoasa susține că a fost umilită și înjosită de doi bărbați și mai are puțin și izbucnește în lacrimi.

„Atunci când doi bărbati vin să înjosească, să umiliească o femeie s-a depășit orice limită de respect,” a explicat aceasta.

ADVERTISEMENT

Tensiunea a ajuns la un moment culminant în timpul jocului pentru imunitate. Între Culiță și Raluca Dumitru s-a iscat o nouă ceartă, martori fiind toți concurenții.

„Mă jignești, mă insulți! Ai spus mai multe, că am 50 de ani…Hai că nu vreau să mai vorbesc cu tine,” i-a reproșat Raluca lui Culiță, părăsind tribuna. Acesta din urmă a continuat atacul: „Dar ai, ai 45 de ani, ce să vorbești cu mine, ești „fake”!”

ADVERTISEMENT

Nu este singurul scandal din tabăra Faimoșilor. Cucu și Ștefan Ciuculescu i-au pus gând rău lui Sebastian Chitoșcă: „Mă simt jenat, prost…”/ „Cucu și Ștefan sunt într-o competiție cu mine. Vor să mă bage într-o umbră…”

Războinicii, uimiți de problemele din tabăra echipei roșii

Războinicii sunt uimiți de problemele pe care le întâmpină competitorii lor. Albert Oprea a explicat că aceste lucruri le dăunează Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

„În echipa lor sunt foarte multe certuri, sunt destabilizați total”, „acolo nu cred că este un război, cred că este un iad,” sunt părerile membrilor echipei albaste.

Cu toate acestea, nici în echipa Războinicilor problemele nu lipsesc. Comporamentul lui Albert și al Mariei i-a adus în vizorul colegilor. Cea care a remarcat unele lucruri a fost Adelina: „Albert dansează și cu alte fete, Maria dansează și cu Marius, dar seara se întâlnesc în pat.”

Replica Mariei a venit fără întârziere. Tânăra este de părere că atitudinea Adelinei este una cam impunătoare, sugerând că aceasta este prea vocală.

ADVERTISEMENT