Life

Survivor Romania 2021, ediția din 3 aprilie. Cine a fost propus pentru eliminare? Surpriză mare la Faimoși

03.04.2021 | 23:40
Survivor Romania 2021 editia din 3 aprilie Cine a fost propus pentru eliminare Surpriza mare la Faimosi
ADVERTISEMENT

Survivor România revine pe micile ecrane sâmbătă, 3 aprilie 2021, cu o nouă ediție. Tensiunile sunt tot mai mari în echipa Faimoșilor, manelistul Jador simțind că este dat la o parte de când a suferit accidentarea la genunchi. 

UPDATE ora XXX. Faimoșii s-ar certat, din nou, la Consiliu înaintea votului. Sebastian, Culiță și Jador au avut mai multe schimburi de replici. În urma voturilor, cu 4 nominalizari, Sebastian Chitoșcă este propunerea pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

UPDATE ora22:03. Războinicii câștigă al doilea joc de imunitate din această săptămână cu scorul de 10 la 6. Echipa albastră poate răsufla liniștită, însă nu același lucru se poate spune despre Faimoși, care trebuie să propună pe cineva pentru eliminare.


Cântărețul a fost de multe ori atacat că face atmosferă proastă în timpul probelor din teren și mai ales, că nu știe că se comporte ca atare în competiția sportivă din Republica Dominicană. Toate acestea îl fac pe fostul concurent de la Puterea Dragostei să-i fie teamă.

ADVERTISEMENT

Jador a câștigat puncte în ultimele ediții, asta pentru că a luptat împotriva unui Războinici catalogați drept slabi. Cu toate acestea manelistul are senzația că i se pregătește ceva de rău, cel mai probabil fiind propus pentru eliminarea din joc. Vezi Live Video pe kanald.ro.

Survivor România 2021. Live Video ediția de sâmbătă, 3 aprilie. Jador, veriga slabă

Jador este văzut ca un concurent slab de când a suferit accidentarea la picior, în ciuda faptului că a adus echipei sale puncte. Faimosul este dezamăgit de situația neplăcută în care se află, fiindu-i tot mai teamă că va pleca din Republica Dominicană în curând.

ADVERTISEMENT

„Eu am bătut oameni pe care ei (Faimoșii) nu i-au bătut ieri și totuși eu sunt ăla slab”, spune Jador de la Survivor România.

În seara aceasta echipa care câștigă are ocazia să propună o persoană în Consiliul pentru eliminare, imediat după încheierea jocului de imunitate. Artistul aduce energii negative Faimoșilor, lucru pe care participanții nu-l ascund absolut deloc.

ADVERTISEMENT

„Ideea este să nu vină Jador la jocul de imunitate”, declară Ana Porgras.

„El are talentul de a te șantaja emoțional. Se bagă în sentimente, te mângâie puțin, dar pe moment. Să vezi un mitocan fără clasă”, adaugă Zanni.

„Poate să vină până la urmă, dar să-și vadă de treabă și să ne vedem și noi de treaba noastră”, spune la rândul său Cosmin de la Survivor România.

Aceștia vor ca Jador să stea pe banca de rezervă, însă lucrurile nu ies deloc așa cum și-ar fi dorit. Cântărețul de muzică de petrecere luptă în jocul pentru imunitate, manelistul intrând bucuros în teren. Faimosul este mai decis ca oricând să dea totul și să nu plece acasă.

„Domnul Dan, mi-am dat seama de încă un lucru, și vreau să le spun copiilor care se uită la această emisiune: Întotdeauna trebuie să zici «Mai pot»”, spune Jador înainte de a intra în teren.

Lucrurile nu stau deloc bine nici în echipa Războinicilor, unde Mellina este pusă la zid de Starlin, care-și spune punctul de vedere despre colega sa. Tot mai mulți participanți sunt de părere că artista trage echipa în jos de când a fost eliminată amica sa Maria Hîngu.

„Noi am votat-o pe Mellina, din punctul meu de vedere, i-am spus-o și ei în față, pentru că este falsă”, mărturisește Starlin în Consiliul de Eliminare.

„Se duce din ce în ce mai rău și face foarte multe gesturi deranjante pentru toți”, spune și Sorin.

„La noi lipsește ceva foarte, foarte important: încrederea”, completează Starlin.

Faimoșii și Războinicii luptă pentru un nou totem de imunitate, iar miza este una extrem de mare. Echipa învingătoare va primi 10 kg de cartofi, două calupuri de brânză și ulei, în timp ce pierzătorii primesc numai jumătate din cantitate.

ADVERTISEMENT