Life

Survivor România Live Video, ediția din 30 mai. Eliminare în lacrimi! Andreea Lodbă pleacă acasă

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară, iar telespectatorii vor vedea cine este concurentul eliminat.
30.05.2021 | 23:45
Survivor Romania Live Video editia din 30 mai Eliminare in lacrimi Andreea Lodba pleaca acasa
Survivor România Live Video, ediția din 30 mai. Cine va fi eliminat? Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT
30-05-2021
20:41

Andrea Lodbă este concurenta eliminată de la Survivor România în această seară. Actrița a fost nominalizată în cadrul Consiliului și a strâns cele mai puține voturi din partea publicului. 

30-05-2021
20:22

Albert este favoritul publicului din echipa Războinicilor. De trei luni, tânărul s-a aflat aproape de fiecare dată pe locul întâi în clasamentul publicului. 

Fiind puțini concurenți în echipa albastră, Albert a votat strategic și l-a nominalizat pe Marius, bazându-se pe faptul că se află printre cei mai votați concurenți de acasă. 

30-05-2021
20:17

Zanni este favoritul publicului și în această săptămână din echipa Faimoșilor. Tânărul le-a promis oamenilor de acasă că va încerca să dea totul pe traseu până la finalul competiției. 

Cântărețul nu poate să nominalizeze o persoană veche, așa că este nevoit să aleagă pe cineva venit recent în competiție.

Dintre Raluca și Ștefan, Zannidache l-a nominalizat pe acesta din urmă, sperând să-l motiveze pe jucătorul de fotbal.

30-05-2021
19:00

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare cu scorul de 10 la 8. Andreea Lodbă a fost cea care a adus punctul decisiv, luptând împotiva Adelinei Damian. 

Membrii echipei roșii au ocazia să poarte o conversație telefonică cu cineva din familie.

30-05-2021
17:28

Începe un nou joc la Survivor România

Începe jocul de comunicare, iar Faimoșii și Războinicii sunt motivați să lupte pentru recompensa pusă în joc. 

Dacă Faimoșii vor câștiga, vor avea o conversație telefonică cu cineva din familie. Dacă Războinicii vor aduce victoria, atunci vor vorbi la telefon cu un prieten. 

Traseul pe care se vor lupta cele două echipe se află lângă Marea Caraibilor, un peisaj de-a dreptul spectaculos. Concurenții se vor lupta la sol. 

Survivor România vine cu o nouă ediție în această seară, 30 mai, iar telespectatorii vor vedea cine va părăsi competiția. Faimoșii și Războinicii se vor lupta în jocul pentru comunicare.

Ediția din această seară poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro de la ora 20:00. Ambele echipe riscă să piardă pe cineva, pentru că Războinicii au câștigat prima imunitate, a doua fiind obținută de Faimoși.

ADVERTISEMENT

Survivor România Live Video, ediția din 30 mai. Cine va fi eliminat?

Survivor România revine cu o nouă ediție plină de suspans în această seară. Cele două echipe se vor duela în jocul pentru comunicare, fiind și ulltimul din această săptămână.

Liniștea și pacea din echipa Faimoșilor au fost de scurtă durată, pentru că apar noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă își acuză colegul de strategii pe traseu și se simte nedreptățit, considerând că amândoi sunt la același nivel, din punct de vedere sportiv.

„Cum s-a întâmplat și la jocul de ieri, au decis să intre Zanni (…) A fost ultima oară când am lăsat de la mine”, a spus Ștefan la testimoniale.

ADVERTISEMENT

„Trage de tine, targe de tine, că ai ce să tragi”, spune Ștefan, în timpul unei conversații cu toată echipa.

„Eu îmi găsesc energia din orice schemă, deci n-am nevoie de discuția asta depresivă”, a spus Zanni, părăsind discuția dintre Ștefan și restul colegilor.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față nu o să mai putem face strategii”, a intervenit Cosmin Stanciu.

Faptul că ceilalți coechipieri l-ai încurajat pe Zanni să intre pe traseu la al doilea joc de imunitate, deși ar fi vrut Ștefan, l-a deranjat pe jucătorul de fotbal.

„Sebastian: Trebuie să iasă Zanni/ Ștefan: Așa pot să ies și eu/ Sebastian: Da, dar a dat mai bine ca tine/ Ștefan Ciuculescu: Hai, mă, am dat amândoi la fel. Eram sigur că o bagi pe asta, lasă vrăjeala”, a fost discuția de la joc.

Ce concurent va părăsi competiția în această seară?

Faimoșii și Războiicii se vor lupta în jocul pentru comunicare și ambele echipe își doresc să câștige.

„Ambele echipe, și Faimoșii, și Războinicii, își doresc cu disperare să câștige jocul de comunicare pentru astăzi.

Se vor confrunta într-o bătălie de proporții epice. Confruntarea atinge cote incandescente. Sunt adevărați Survivor!”, spune Daniel Pavel.

Ambele echipe au emoții în cadrul consiliului, pentru că atât Faimoșii, cât și Războinicii riscă să rămână fără un concurent sau o concurentă.

În timp ce mai sunt doar cinci persoane în echipa albastră, de la Faimoși a plecat unul dintre cei mai buni concurenți.

Culiță Sterp a fost descalificat pentru a fi alături de iubita lui, care va naște în curând, așa că au mai rămas șapte Faimoși.

Andreea Lodbă este nominalizată pentru eliminare din echipa roșie, iar Războinicii au votat-o pe Adelina Damian.

Rămâne de văzut cine va ieși favoritul publicului pentru fiecare echipă și cine se va salva de la eliminare.

ADVERTISEMENT