Life

Survivor România, ediția din 4 iunie. Adelina, nominalizarea Războinicilor spre eliminarea din 6 iunie

Survivor România revine cu o nouă ediție pe micile ecrane în această seară, 4 iunie. Albert Oprea are parte de o accidentare dureroasă pe traseu, în timpul jocului de imunitate.
04.06.2021 | 23:42
Survivor Romania editia din 4 iunie Adelina nominalizarea Razboinicilor spre eliminarea din 6 iunie
ADVERTISEMENT
04-06-2021
20:41

Adelina, nominalizată

Albert a nominalizat-o pe Adelina, Adelina a trecut numele Mariei pe carton, Maria a numit-o pe Adelina, Marius a nominalizat-o pe Adelina, iar Andrei tot pe Adelina. 

04-06-2021
19:55

Echipa Războinicilor e scindată. Maria și Adelina vs. cei trei băieți

Echipa Războinicilor, cea care a pierdut jocul de imunitate, s-a rupt în două. Adelina și Maria spun că băieții din echipa lor sunt ca niște găini. Maria și Albert au avut un schimb dur de replici, iar blondina susține că nu are nicio strategie și că nu are nicio logică să susțină cineva că ar fi în avantajul ei să se apropie de Adelina.

04-06-2021
19:00

S-a rupt lanțul de iubire dintre Adelina și Zanni

Adelina este deranjată de felul în care i se adresează Zanni când este pe traseu. „Tot timpul îmi zice: asta! Păi eu îi zic ăsta?”. Războinica spune că a fost dezamăgită de concurentul de care a simțit nevoia să se apropie. Se pare că prietenia dintre ei nu este ceea ce pare.

04-06-2021
18:24

Faimoșii au câștigat imunitatea cu 10-3

Faimoșii au câștigat jocul de imunitate cu scorul de 10 la 3 în fața Războinicilor. Punctul decisiv a fost adus de Raluca Dumitru în luptă cu Adelina

04-06-2021
17:57

Scandal între Elena Marin și Ștefan

Elena Marin i-a reproșat lui Ștefan că nu suportă țipetele sale în timp ce ea este pe traseu. Ștefan i-a spus dansatoarei cu un ton foarte ridicat că s-a săturat de văicărelile ei.

04-06-2021
17:40

Faimoșii conduc cu 2-1 în fața Războinicilor în jocul pentru imunitate

Scorul dintre cele două echipe este 2-1, în favoarea Faimoșilor. Raluca Dumitru a adus cel de-al doilea punct din ediția din 4 iunie.

04-06-2021
17:37

Albert s-a accidentat pe traseu

Concurentul din Echipa Războinicilor a suferit cel mai probabil o întindere musculară. Albert Oprea a fost îngrijit de unul dintre doctorii emisiunii. „Ești bine, mă, e doar o întindere”, i-a spus doctorul.

Survivor România revine în această seară cu o nouă ediție și pote fi urmărită Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00. Faimoșii și Războinicii se vor duela în primul joc de imunitate al săptămânii.

Miza este una foarte mare pentru cele două echipe, fiecare luptând pentru a avea un Consiliu liniștit. Show-ul se apropie de final, iar concurenții dau totul pe fiecare traseu.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea suferă o accidentare pe traseu, iar medicul intervine de urgență. Războinicul s-a lovit la picior, iar colegii lui sunt îngrijorați pentru el.

Survivor România Live Video, ediția din 4 iunie

Survivor România revine cu o nouă ediție plină de suspans și de tensiuni între concurenți. De data aceasta, conflictul pare a fi între Zanni și Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Zanni a petrecut tot mai mult timp cu Adelina din echipa adversă, iar Sebi pare tot mai singur. Ștefan Ciuculescu a observat schimbarea de atitudine a colegului său.

„Starea lui Sebi s-a schimbat de la unificare. Mă așteptam la asta pentru că Zanni, așa cum a spus-o și el, s-a apropiat puțin mai mult de Adelina”, a declarat Ștefan la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă neagă cele spuse de colegul său: „Ce ai spus, mă? Că eu mă simt singur?”

„În momentul de față, ceea ce transmite Adelina îl gâdilă la timpan (…) Au început să iasă firele, câte un fir, câte un fir…”, a mai spus Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT

„Am o părere și eu, vreau să o exprim”, declară Adelina Damian.

Albert Oprea, accidentare gravă la Survivor România

Faimoșii și Războinicii se vor lupta pe un nou traseu dificil, care le va pune la încercare abilitățile fizice și îndemânarea.

„Energia jocului este la cote înalte! Fracțiuni de secunde vor face diferența. Deplasarea pe traseu este extraordinară! Ce ducel avem aici! Ce spectaculos!”, comentează Daniel Pavel în timpul probelor.

Albert Oprea se lovește la picior chiar în timpul jocului pentru imunitate, iar medicul intervine imediat pentru a-l ajuta. „Am călcat strâmb rău de tot!”, exclamă tânărul.

Colegii sunt îngrijorați pentru starea lui Albert, mai ales că au rămas doar cinci concurenți în echipa albastră.

Faimoșii și Războinicii, scandal în Consiliul de Nominalizare

Faimoșii și Războinicii au parte de un scandal de proporții în cadrul Consiliului de Nominalizare.

„Zanni: Pentru că ești de câteva zile aici nu ai cum să pornești tu un show./ Adelina: Dacă căutam să devin faimoasă erau multe alte…

Sebastian Chitoșcă: Wow…/ Zanni: E game over cu tine”, este doar o parte din dialogul concurenților la Survivor România.

ADVERTISEMENT