Life

Survivor România Live Video, ediția din 8 mai. Albert, nominalizat de Războinici

08.05.2021 | 23:50
Survivor Romania Live Video editia din 8 mai Albert nominalizat de Razboinici
Survivor România Live Video, ediția din 8 mai. Faimoșii s-au împărțit în două tabere. Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Survivor România revine în această seară cu o nouă ediție plină de suspans, mai ales după ce tensiunile din tabăra Faimoșilor au ieșit la iveală în ultimul Consiliu. Telespectatorii vor vedea cine câștigă al doilea joc de imunitate al săptămânii și cine va face nominalizări în Consiliu.

Daniel Pavel le prezintă concurenților un alt traseu dificil și plin de obstacole, exclusiv pe apă, pe râul din Dominicană. Ambele echipe vor da totul pentru a obține cea de-a doua imunitate, dar și un Consiliu liniștit.

ADVERTISEMENT

Ediția de astăzi, 9 mai, poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00. Frustrările și conflictele tulbură, din nou, echipa roșie, care este divizată în două tabere.

UPDATE, 23:43 Albert este nominalizat de echipa Războinicilor. Nominalizări: Sorin pe Albert; Albert pe Sorin; Maria pe Bogdan; Bogdan pe Albert; Andrei pe Albert.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22:27. Războinici pierd acest joc și sunt nevoiți să nominalizeze pe cineva pentru eliminare.

UPDATE 22:18. În aceste momente, Albert se luptă să îi țină pe Războinici în joc. Faimoșii sunt în avantaj.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21:48. Faimoșii conduc cu 4-0, în al doilea joc pentru imunitate al săptămânii.

UPDATE 20:39. În acest moment, cresc tensiunile între cele două tabere. Zanni și Sebi îl acuză pe Culiță că minte și manipulează publicul. De celalaltă parte, Culiță Sterp, Elena, Ștefan și Irisha au discutat și ei, în junglă.

UPDATE 20:16. Raluca, Zanni și Sebi au avut o discuție privată, după Consiliu. Zanni a decis să o avertizeze pe noua lui aliată: “Ai grijă de tine, că e groasă!”.

ADVERTISEMENT

Survivor România Live Video, ediția din 8 mai. Faimoșii, împărțiți în două tabere

În această seară, telespectatorii pot urmări o nouă ediție a emisiunii Survivor România, plină de intrigi și suspans. Atmosfera din echipa Faimoșilor nu este deloc una bună, fiind acum divizați în două tabere, „conduse” de Zanni și Culiță.

Se fac strategii între coechipieri, iar toți au același scop: să plece acasă cu marele premiu, aflat la mai bine de o lună distanță. În timp ce Războinicii par să se fi calmat, Faimoșii au scos la iveală toate tensiunile care există între ei.

„El nu-și dorește niciodată ca echipa asta să fie unită”, va spune Sebastian Chitoșcă despre un coechipier de-al său. La testimoniale, Zanni anunță declanșarea unor noi conflicte majore între concurenți: „Vor începe niște războaie, care e ăla mai corect, care e cel mai drept.”

Fiind unul dintre cei mai vechi concurenți, Culiță Sterp se întreabă cum ar putea rezolva situația în echipa lui. Conștient că ar putea fi liderul echipei, artistul a răbufnit în fața colegilor, la Survivor România: „Dacă o iau pe putere sunt mai tare decât voi toți. Ce să fac să mă apuc să mă bat cu voi?!”

Faimoșii au ajuns în pragul disperării

Cei din echipa albastră au remarcat destrămarea Faimoșilor, după cum a spus Albert Oprea, Războinicul care a fost atacat de foarte multe ori pe parcursul show-ului. „Sunt două tabere: tabăra lui Culiță, tabăra lui Zanni”, spune acesta.

Între timp, Raluca Dumitru a făcut o dezvăluire despre una dintre concurentele care a însoțit-o în avionul către Republica Dominicană: „Mie mi-a spus de pe avion că îi place mai mult de Culiță”. Irisha este de părere că Faimoșii sunt invidioși pe ea și de aceea nu o suportă: „Nu mă halesc, invidie, ceva.”

Războinicii sunt conștienți că nici la ei în camp nu este liniște totală, în comaparație cu echipa adversă, unde conflictele sunt mai mari: „E pistol cu apă ce e la noi în echipă,  pe lângă ce e la ei”, remarcă Adelina Damian.

Echipa care pierde  a doua imunitate a săptămânii va face nominalizări în cadrul celui de-al doilea Consiliu. Urmează o ediție plină de suspans a reality show-ului Survivor România, care poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT