ADVERTISEMENT
Life

Survivor România Live Video, ediția din 9 mai. Irisha, eliminată – Update

Autor: Andreea Stanaringa | 09.05.2021 | 23:42
Survivor România Live Video, ediția din 9 mai. Irisha, eliminată - Update
Survivor România Live Video, ediția din 9 mai. Cine va fi eliminat? Sursa foto: capturi Kanal D

Survivor România revine cu o nouă ediție, ultima din această săptămână, iar concurenții se vor lupta în jocul pentru comunicare. Totodată, vom afla și cine este concurentul care va părăsi competiția. 

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel le prezintă concurenților un nou traseu plin de obstacole, care le va pune rezistența fizică și îndemânarea la încercare. Miza este uriașă, mai ales că premiul constă în mesaje din partea celor apropiați, pe care mulți nu i-au văzut de luni întregi.

Urmărește ediția din această seară, de la ora 20:00, Live Stream pe kanald.ro. Află cine va câștiga jocul de comunicare și cine va fi eliminat, mai ales că au fost nominalizați concurenți din ambele echipe.

UPDATE, 23:58 Concurenta eliminată este Irisha.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 23:31 Pe locul 1 la Războinici este Albert Oprea. Acesta îl nominalizează pe Sorin. Marius Crăciun, concurentul clasat pe al doilea loc l-a nominalizat pe Bogdan.

UPDATE, 23:22 Favoritul publicului la Faimoși este Zannidache. Acesta a nominalizat-o pe Elena Marin. Momentul nominalizării Elenei a fost marcat de un nou conflict, Sebi și Zanni spunându-le fetelor să nu se mai victimizeze. În discuție a intervenit și Ștefan, despre care Sebi a spus că l-a jignit pe Zanni numindu-l „șobolan de junglă” și „câine”.

UPDATE 22:08. Scor umilitor și o înfrângere rușinoasă pentru Războinici. Faimoșii câștigă jocul de comunicare cu scorul 10-4. Vor avea șansa să discute prin mesaje scrise cu persoanele din familie.

ADVERTISEMENT

UPDATE 21:48. În acest moment, Faimoșii conduc cu 6-4 în jocul de comunicare. “Zanni e cel mai fericit”, a remarcat Irisha.

UPDATE 21:18. Momentan, lupta este extrem de strânsă între cele două tabere. În această seară, aflăm cine pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

Survivor România Live Video, ediția din 9 mai. Cine va fi eliminat?

Se anunță suspans și adrenalină în noua ediție Survivor România, care se va difuza în această seară. Jocul de comunicare va pune la încercare toate resursele concurenților, dornici să primească vești din partea celor dragi.

De asemenea, Daniel Pavel va face anunțul de care mulți se tem, și anume cine este concurentul care va pleca acasă, înapoi în România. În timp ce Faimoșii au nominalizat-o pe Irisha, Războinicii l-au propus pe Albert pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Tânărul este deranjat de alegerea coechipierilor săi și susține că nominalizarea lui nu a fost doar o strategie și că oricum ar fi vrut să-l elimine. „Facem o strategie, dar după…de fapt nu mai e o strategie, te votez pe tine cu sufletul, pentru că tot pe tine aș fi vrut să te votez!”, spune Albert Oprea.

În episodul de sâmbătă, Albert a făcut apel către public să-l voteze, ca să nu fie eliminat din competiție. Au mai rămas șapte concurenți în echipa albastră și zece la Faimoși, așa că Războinicii se tem de ceea ce urmează.

Noi tensiuni și în echipa Faimoșilor. Sebi și Raluca, schimb acid de replici

Se pare că Faimoșii nu vor mai avea liniște până la finalul competiției, pentru că certurile și săgețile aruncate sunt la ordinea zilei. „În dimineața asta am avut senzația că s-a dat cu săgeți doar de dragul de a se face caterincă mai mult”, susține Cucu.

ADVERTISEMENT

Între timp, Raluca Dumitru și Sebastian Chitoșcă au un schimb acid de replici, după ce fostul jucător de fotbal a fost deranjat de felul în care vorbește bruneta.

„Așa vorbesc eu! Așa e felul meu de a fi! Mă cunoști tu? Știi tu cum vorbesc eu? Tu ai venit să mă schimbi pe mine la 34 de ani? Nu ai cum!”, spune Raluca, ajunsă pe culmile disperării.

Nu ratați cea mai nouă ediție a reality show-ului Survivor România, care poate fi urmărită pe Kanal D sau Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!