Life

Survivor România Live Video. Surprize pentru Faimoși și Războinici. Vezi aici ediția de azi, 3 iunie

Survivor România revine pe micile ecrane cu o nouă ediție joi, 3 iunie 2021. Competiția sportivă aduce foarte mult suspans, surprize, dar și un nou joc pentru recompensă.
03.06.2021 | 20:07
Survivor Romania Live Video Surprize pentru Faimosi si Razboinici Vezi aici editia de azi 3 iunie
Survivor România Live Video. Surprize pentru Faimoși și Războinici. Vezi aici ediția de azi, 3 iunie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
03-06-2021
19:08

Faimoșii câștigă jocul de recompensă

Update ora 22:07. Primul meci din această săptămână, cel de recompensă, este câștigat de Faimoși. Scorul final este de 10 la 8. 

03-06-2021
18:21

Războinicii conduc jocul de recompensă

Update ora 21:20. Scorul pentru meciul de recompensă din această săptămână este în favoarea Războinicilor care conduc cu 4 puncte, în timp ce Faimoșii au reușit să adune numai 3.  

Elena Marin reușește să aducă al doilea punct pentru echipa sa. 

03-06-2021
17:57

Jocul pentru recompensă a început! Concurenții au miză specială

Update ora 20:56. Atât Faimoșii, cât și Războinicii sunt determinați să câștige jocul de recompensă din această săptămână. Miza jocului este una specială, motiv pentru care câștigătorii din această seară vor fi răsplătiți cu o super petrecere pe plajă. 

03-06-2021
17:16

A început competiția sportivă Survivor România

Update ora 20:15. Reality show-ul de la Kanal D a revenit pe micile ecrane cu o nouă ediție și un nou joc, cel de recompensă. Înainte de a ajunge pe traseu concurenții discută câteva lucruri importante pentru echipă, dar și cum stă situația în camp. 

Faimoșii și Războinicii luptă și fac tot ce le stă în puteri pentru a intra în posesia recompensei pusă la bătaie de producători. Cine va câștiga puteți afla numai Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00!

Fiecare concurent trebuie să țină în mâna dreaptă câte un totem, situație care îi va pune în dificultate în timpul meciului. Calmul și răbdarea trebuie să fie punctele cheie, asta pentru că miza este una specială.

ADVERTISEMENT

Echilibrul și puterea de concentrare sunt și ele cruciale la Survivor România, cel puțin în timpul meciului de recompensă, care este urmat de un joc de quiz, ce are șanse mari să-i facă pe candidați să mai uite de tensiuni.

Survivor România, episodul de joi, 3 iunie 2021. Live Video

Telespectatorii nu scapă de conflictele și certurile dintre concurenții de la Survivor România, care scot la iveală și o posibilă legătură între Zanni și Adelina Damian. Apropierea dintre ei este observată de mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

„Zanni e lipit de Adelina. E clar că s-au apropiat foarte tare”, este de părere Elena Marin, în timp ce Sebastian Chitoșcă nu vede cu ochi buni această legătură dintre amicul său și frumoasa brunetă.

„Mi, completează la rândul său Zanni de la Faimoși.

„Pe noi ne-a ajutat că ai rămas în competiție, că avem șanse mari să vă batem”, spune fostul jucător de fotbal, care o vede pe Războinică ca un avantaj în lupta pentru marele premiu de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Sincer, când a zis Sebi că eu reprezint un dezavantaj, mă așteptam ca ai mei doi care erau acolo, Maria cu Albert să zică ceva…”, adaugă Adelina Damian.

Pe de cealaltă parte, Ștefan Ciuculescu este convins că acum este momentul ca unii concurenți să-și arate adevărata față. Sportivul se referă la relația dintre Zanni și Sebastian, care pare să se destrame ușor-ușor în drumul spre trofeul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

O luptă crâncenă se dă între cele două echipe din Republica Dominicană. Doar 11 concurenți au mai rămas în joc și lupta este tot mai strânsă.

ADVERTISEMENT