Life

Pro TV a anunțat când începe Survivor România 2022: ”24 de concurenți dau testul suprem”

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii competiției sportive Survivor România. Sezonul cu numărul 3 se va difuza anul viitor, la postul de televiziune din Pache Protopopescu.
21.12.2021 | 12:31
Pro TV a anuntat cand incepe Survivor Romania 2022 24 de concurenti dau testul suprem
Survivor România 2022, marele anunț. Când se difuzează emisiunea de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pro TV a anunțat când începe emisiunea moderată de Daniel Pavel. Premiera următorului sezon este foarte aproape, chiar în prima lună a anului următor.

Mai exact, duminică, 16 ianuarie 2022, se difuzează „lupta” dintre Faimoși și Războinici, o misiune care la final aduce unuia dintre concurenți un premiu generos.

ADVERTISEMENT

100.000 de euro este câștigul cu care va pleca acasă unul dintre participanții de la Survivor România, marea finală fiind difuzată undeva la începutul verii, ca și până acum.

Când începe Survivor România 2022, la Pro TV

Noul an aduce pe micile ecrane un reality show plin de aventură, o competiție sportivă care îi va ține cu sufletul la gură pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Din 16 ianuarie, doar pe Pro TV, 24 de concurenți dau startul noului sezon Survivor România, care se va filma tot în Republica Dominicană.

Daniel Pavel, gazda competiției sportive, este nerăbdător să descopere la rândul său probele și traseele de care vor avea parte cei care au răspuns afirmativ acestei provocări.

ADVERTISEMENT

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat.

ADVERTISEMENT

Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro.

La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”, a declarat prezentatorul emisiunii Daniel Pavel.

În ce zile va fi difuzată emisiunea Survivor 2022

Reality show-ul se va difuza la Pro TV în zilele de duminică, luni, marți și miercuri. Așadar, telespectatorii au patru zile la dispoziție pentru a afla amănunte despre competiția din jungla dominicană.

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2022

Pro TV a anuțat, zilele trecute, cine sunt cei 12 Faimoși care vor pleca în Republica Dominicană, pentru a se lupta cu cei 12 concurenți din echipa Războinicilor (care nu au fost anunțați, încă), pentru marele premiu pus în joc de Survivor România, în valoare de 100.000 de euro.

Cei 12 concurenți faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT