Life

Survivor România, primul record de când s-a mutat la Pro TV. Ce s-a întâmplat cu show-ul

Survivor România revine pe sticlă în 2022, doar că la un alt post de televiziune, Pro TV, lucru care a atras atenția asupra sa și i-a adus un loc fruntaș.
10.11.2021 | 10:07
Survivor Romania primul record de cand sa mutat la Pro TV Ce sa intamplat cu showul
Survivor România s-a mutat la Pro TV. Ce record a stabilit competiția sportivă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Competiția sportivă filmată în Republica Dominicană a stabilit un prim record la nici o săptămână de când s-a aflat vestea că emisiunea nu va mai fi produsă de Kanal D.

Show-ul va fi prezentat în continuare de Daniel Pavel, moderatorul sezonului doi, care s-a bucurat din plin de această oportunitate. În plus, oamenii sunt în continuare interesați de proiect.

ADVERTISEMENT

Numărul mare de aplicări din ultimele zile a făcut ca Survivor România să bifeze primul record de la anunțul producerii la Pro TV. Foarte multe persoane s-au înscris, în ciuda probelor complicate.

Survivor România s-a mutat la Pro TV. Ce record a stabilit competiția sportivă

Oamenii sunt gata să facă față provocărilor din Republica Dominicană și să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

„Cel mai puternic reality show, cele mai dure probe. O competiție în care un singur concurent poate câștiga marele premiu.

Ai ceea ce-ți trebuie pentru a fi acela? Nu rata înscrierile”, este anunțul care apare pe pagina de Instagram a emisiunii Survivor România.

ADVERTISEMENT

Cei dornici să-și schimbe complet viața pot completa un formular pe survivor.protv.ro, acolo unde în ultimele 72 de ore oamenii au dat buluc pentru înscriere.

Daniel Pavel, de la Kanal D la Pro TV. Ce spune despre Survivor România

Daniel Pavel se bucură de oportunitatea primită, precizând că are câteva sfaturi utile pentru cei care-și doresc să facă parte din al treilea sezon de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Când am fost acceptat pentru primul meu sezon de «Survivor», pregătindu-mă mental pentru plecarea în Dominicană, îmi tot răsăreau în cap versurile lui Coșbuc pe care le găseam potrivite pentru ceea ce urma să se întâmple acolo.

Ulterior, pe nisipul fierbinte al bătăliilor dintre triburi, mi-am dat seama pe deplin ce anume a vrut să spună poetul. Survivor este un format incredibil de puternic, emoțional, combativ și aspirațional. 

Dintre concurenți doar unul va izbândi în luptele crâncene până la Marea Finală și dincolo de ea dacă, doar dacă, reușește să compună, în beneficiul său, rezultanta acestor două forțe colosale, dragoste și dor de viață.

Tocmai pentru că am trăit toate aceste lucruri și pentru că le-am văzut în toți concurenții, sunt atât de fericit să văd interesul atât de crescut pentru noul sezon.

Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Abia aștept să îi văd pe cei care vor ajunge pe traseu!”, a declarat Daniel Pavel pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT