Life

Survivor România, relații și despărțiri. Un cuplu s-a logodit după competiția sportivă

Survivor România nu este numai locul unde concurenții au luptat pentru marele premiu de 50.000 de euro, ci și unul unde s-au foarte multe legături amoroase.
26.07.2021 | 08:08
Survivor Romania relatii si despartiri Un cuplu sa logodit dupa competitia sportiva
Survivor România, relații și despărțiri. Un cuplu s-a logodit după competiția sportivă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Participanții din Republica Dominicană au petrecut foarte mult timp împreună, departe de cei dragi, așa că nu este de mirare că au apărut mai multe zvonuri legat de relații de dragoste, unele dintre ele confirmându-se în cele din urmă.

Au fost concurenți care au simți fluturi în stomac în timpul competiției sportive și au dat frâu sentimentelor chiar pe plaje sau în tabere, dar au fost și candidați care au așteptat să se termine Survivor România 2021 pentru a începe o relație.

ADVERTISEMENT

Survivor România, legături amoroase. Care sunt cuplurile formare după emisiune

Este cazul finalistului Andrei Dascălu care s-a cuplat cu Roxana Ghiță după terminarea reality show-ului. Atracția a plecat de la fosta Războinică, care a simțit prima fluturi în stomac, doar că a trebuit mai întâi să pună punct legăturii de acasă.

„Credeam că e doar din partea mea și nu voiam să par dubioasă. Eram după atâta timp în junglă, nu mă mai conectasem cu niciunul dintre colegii mei”, a spus Roxana Ghiță, în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă”, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Mi-a spus când a ajuns în Dominicană că a simțit ceva. M-am bucurat că ea a venit acolo. Nu mi-am dorit ceva în competiție, am așteptat să ieșim să vedem dacă se întâmplă ceva și s-a întâmplat. S-a împăcat cu fostul ei când a ajuns acasă. Am înțeles situația.

Dacă nu era cu fostul, ne cuplam mai repede. Eu n-am forțat-o să se despartă de fostul ei, mă bucura când îmi spunea că se gândește la mine”, a adăugat Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu este singura legătură amoroasă din echipa albastră. Marilena Cuciureanu s-a îndrăgostit după competiția Survivor România de un fost participant, de data aceasta din primul sezon al emisiunii, și anume Andrei Ciobanu, fost concurent „X Factor” și „Vocea României”.

Cei doi tineri au recunoscut că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și s-au afișat deja pe rețelele de socializare. Foștii concurenți din Republica Dominicană au plecat și în vacanță împreună, în Grecia, unde s-au distrat de minune.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, s-a logodit

Daniel Pavel și-a luat inima în dinți și i-a cerut mâna partenerei sale de viață, Marina Ghiletchi, după 7 ani de relație și mai bine de 6 luni în care au stat departe unul de celălalt. Inelul de logodnă este unul superb, la fel ca cel primit de Antonia de la Alex Velea.

„Eu dorul ei îl port. Iar ea… a decis să-mi poarte inelul”, a scris prezentatorul de la Kanal D, pe pagina sa de Instagram, alături de o imagine în care apare cu iubita.

Marina Ghiletchi este născută în Basarabia, dar lucrează în Viena de câțiva ani buni. Iubita lui Daniel Pavel are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică.

Cum arată inelul de logodnă
Daniel Pavel și iubita sa, Marina, s-au logodit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Survivor România, despărțiri. Cine sunt concurenții care nu rămas singuri

Ana Porgras și Zanni, una dintre cele mai solide prietenii de la Survivor România, s-a destrămat după competiție. Dacă fanii se așteptau să formeze un cuplu, iată că lucrurile au stat complet diferit. Faimoșii nici măcar nu-și mai vorbesc în prezent.

Câștigătorul de la Kanal D s-a arătat dezamăgit de comportamentul fostei gimnaste, care în marea finală a refuzat chiar să poarte tricoul său, relația lor destrămându-se din cauza unor mesaje citite de artist în telefonul fostei sportive.

Nici Cosmin Stanciu nu stă tocmai bine la capitolul iubire. Fostul Faimos de la Survivor România a mărturisit într-un live de pe Instagram că nu mai este cu Laura, tânăra cu care a format un cuplu timp de câteva luni. Se pare că cea care a pus punct relației a fost chiar ea.

ADVERTISEMENT