Life

Schimbare de ultim moment la Survivor România 2022. Ce se întâmplă cu filmările pentru sezonul 3

O schimbare de ultim moment a intervenit la Survivor România 2022. Echipa de producție și concurenții emisiunii au fost anunțați ce se întâmplă cu filmările pentru noul sezon.
07.01.2022 | 20:56
Schimbare de ultim moment la Survivor Romania 2022 Ce se intampla cu filmarile pentru sezonul 3
Schimbare de ultim moment la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Concurenții și echipa de producție de la Survivor România au fost luați prin surprindere de o schimbare de ultim moment. Zborul spre Republica Dominicană s-a anulat, iar ei au fost anunțați în ultima clipă.

Nu se știe care sunt motivele pentru care zborul a fost amânat, potrivi ciao.ro. Show-ul este programat să înceapă pe 16 ianuarie 2022, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Emisiunea a fost preluată de Pro TV în 2021, după ce primele două sezoane s-au difuzat la Kanal D. și Daniel Pavel, prezentatorul sezonului doi al reality show-ului, rămâne în continuare la cârma emisiunii.

Survivor România, schimbare de ultim moment

Din cauza zborului amânat, filmările pentru sezonul trei Survivor România au fost decalate, potrivit sursei citate anterior. Cel mai probabil, cursa se va relua în weekend, după cum au fost anunțat concurenții.

ADVERTISEMENT

24 de concurenți vor pleca în marea aventură din Republica Dominicană. Show-ul va începe din 16 ianuarie la Pro TV și este așteptat de sute de mii de telespectatori din toată țara.

Din echipa Faimoșilor fac parte vedete cunoscute din showbiz, dar și nume mari din sport.

Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Otilia, Xonia, Emil Rengle și Laura Giurcanu sunt doar câțiva dintre concurenții care vor face parte din echipa roșie.

ADVERTISEMENT

Din echipa Războinicilor va face parte Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite 2021, care a fost și printre cele mai apreciate concurente. Și Blaze de la Mireasa va face parte din echipa albastră în acest sezon.

În urmă cu câteva săptămâni, Daniel Pavel a făcut un anunț despre noul sezon, care se anunță a fi unul cu totul inedit.

ADVERTISEMENT

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unică și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat.

Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției.

Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”, a transmis îndrăgitul prezentator.

ADVERTISEMENT