Life

Survivor România se anunță o ediție explozivă! Jador, îndrăgostit de Alexandra Stan? Cine a aruncat bomba

02.01.2021 | 16:52
Survivor Romania se anunta o editie exploziva Jador indragostit de Alexandra Stan Cine a aruncat bomba
Jador și Alexandra Stan, concurenți la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Survivor România ar putea naște cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc! În echipa Faimoșilor din acest an sunt înscrise o serie de vedete cu nume grele, printre care Jador și Alexandra Stan, iar despre cei doi tocmai s-a aflat ceva interesant.

În cel mai nou vlog realizat pe Youtube, Reea și Tina au făcut o dezvăluire neașteptată despre intențiile lui Jador, iar cele două youtuberițe se întreabă dacă nu cumva vom asista la formarea unui cuplu între manelist și Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor două, Jador ar fi topit după Alexandra Stan și nu de ieri, de azi. Se poate spune că este una din vedetele față de care artistul a făcut de multă vreme o pasiune ascunsă, iar faptul că acum va petrece zile și nopți alături dea la Survivor România ar putea să schimbe multe lucruri în sufletul acestuia.

Survivor România îi va apropia pe Jador și Alexandra Stan?

„Jador o să rămână foarte mult acolo și poate o să câștige Survivor, dar este la bătălie cu Culiță sau… Costi Ioniță câștigă”, au spus Reea și Tina pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„O s-o vedem pe Alexandra Stan într-o altă ipostază, nu cea de cântăreață. Știți care e problema, eu din ce știam din trecut de la Jador, el era foarte îndrăgostit de Alexandra Stan. Acum Jadorică… Credeți că Alexandra Stan și Jador vor avea ceva pe la Survivor? Dacă se combină?”, este bomba lansată de vloggerițe.

Concurenți unul și unul în sezonul doi

Emisiunea Survivor România sezonul 2 va începe la Kanal D din luna aceasta cel mai probabil, iar deja castingul a fost dezvăluit de producătorii emisiunii.

ADVERTISEMENT

Kanal D i-a prezentat recent și pe războinicii care intră în luptă cu faimoșii în concursul care va fi filmat în Republica Dominicană. Pe lângă Jador și Alexandra Stan, în concurs vor mai participa și Costi Ioniță, Zanni, Simona Hapciuc, Culiță Sterp și Cătălin Moroșanu, printre cei mai cunoscuți din showbiz-ul românesc.