Life

Survivor Romania Stream Live Video Online, 26 februarie. Roxana Ghiță a părăsit competiția

26.02.2021 | 23:58
Survivor Romania Stream Live Video Online 26 februarie Roxana Ghita a parasit competitia
ADVERTISEMENT

„Survivor România” revine în această seară, 26 februarie, cu un nou episod și o eliminare neașteptată de către telespectatori. Astăzi va avea loc jocul de imunitate, iar cele două echipe dau tot ce pot pentru a trece cu bine de această probă. 


UPDATE. Daniel Pavel a făcut un anunț șocant în cadrul Consiliului care i-a luat prin surprindere pe toți concurenții. Roxana Ghiță din echipa Războinicilor nu a mai putut continua din motive medicale.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Faimoșii au nominalizat-o pe Roxana Nemeș pentru eliminare. Frumoasa blondă a strâns mai multe voturi decât Majda sau Elena Gheorghe.


UPDATE. Războinicii au profitat de noile veniri din cadrul echipei și au câștigat jocul de imunitate, cu scorul de 10-8. Lupta a fost dramatică, dar din păcate pentru Faimoși, aceștia nu au reușit fie mai puternici și acum sunt obligați să facă prima nominalizare pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Echipa Faimoșilor s-a mărit cu încă o concurentă, Andreea Antonescu, fostă concurentă la „Ferma” 2020, reality show difuzat pe Pro TV. Cântăreața este apropiată de Elena Marin, care este dansatoarea Andreei Bălan, astfel că s-a bucurat să aibă o față cunoscută prin preajmă.

Află cum se vor descurca concurenții la probele de astăzi și ce conflicte noi apar între ei. Episodul din această seară poate fi urmărit Live Video pe kanald.ro de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Survivor Romania Stream Live Video Online, 26 februarie

Telespectatorii pot urmări un nou episod al celui mai dur reality show în această seară. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în jocul pentru imunitate și își vor testa abilitățile fizice și psihice pentru a ieși învingători.

Daniel Pavel a convocat un Consiliu de urgență și i-a anunțat pe concurenți că o altă persoană va părăsi competiția. Tensiunea creată de acest anunț este mare, Jador fiind speriat că el este cel care va pleca din Republia Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Daniel Pavel: În această seară mai am un anunț de făcut. Este un anunț foarte importan și un anunț foarte neplăcut. Pentru unul dintre concurenții Survivor România 2021, drumul se oprește în această seară!

Jador: Să nu-mi zici că-s eu, că înnebunesc!”, este anunțul prezentatorului, urmat de reacția manelistului.

Sosirea Andreei Antonescu în Republica Dominicană a fost o adevărată bucurie pentru Elena Marin, care are o relație foarte bună cu jumătatea trupei Andre. De altfel, faptul că este dansatoarea Andreei Bălan are o legătură directă și cu noua membră a Faimoșilor.

Zanni nu este deloc încântat de apropierea dintre cele două vedete. Tânărul a observat că dansatoarea este mai tot timpul în preajma Andreei Antonescu și că îi bârfesc pe colegii lor. „Zanni: Elena era numai așa cu Andreea Antonescu. (n.r.- șușotește) Și zic ‘băi nene, ce faci, o speli în ureche?!’”, a remarcat Faimosul.

Survivor România 2021
Survivor România 2021, 26 februarie. Zanni este nemulțumit de apropierea dintre Andreea Antonescu și Elena Marin. Sursa foto? captură Kanal D/ Colaj: Fanatik

Războinicii, mai puternici ca niciodată

Războinicii se laudă cu faptul că membrii echipei sunt uniți și că îi vor învinge pe Faimoși în jocul pentru imunitate, dacă fac eforturi mari și dau tot ce au mai bun.

„Sorin: Suntem foarte bine ca și echipă. /Starlin: Și la jocurile astea de imunitate, îi mănânc! Trebuie să câștigăm neapărat. /Marius Crăciun: Niciodată planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg”, sunt doar câteva dintre replicile pe care le vei putea urmări diseară.

Află cine este concurentul care părăsește competiția și ce probleme întâmpină cele două echipe în episodul din această seară, 26 februarie, de la ora 20:00 pe Kanal D sau Live Video pe kanald.ro.

ADVERTISEMENT