Life

Survivor România, ultimele detalii pentru sezonul 2. Cine face parte din echipa Războinicilor

30.12.2020 | 17:27
Survivor Romania ultimele detalii pentru sezonul 2 Cine face parte din echipa Razboinicilor
Survivor România, ultimele detalii pentru sezonul 2. Cine face parte din echipa Războinicilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Producătorii de la „Survivor România” sunt pe cale să înceapă filmările pentru cel de-al doilea sezon al competiției, recent fiind puse la punct ultimele detalii. Așadar, s-a aflat cine sunt cele 12 persoane care vor lupta în echipa Războinicilor împotriva Faimoșilor. 

Este vorba de 12 persoane care s-au înscris în competiția de la Kanal D pentru a-și testa limitele, pentru experiență sau pentru provocările inedite la care vor fi supuse aproximativ 6 luni în jungla din Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat și sezonul anterior.

ADVERTISEMENT

Show-ul urmează să apară în curând pe micile ecrane, așadar haideți să aflăm cine sunt cei care vor concura împotriva Faimoșilor, echipă din care fac parte Jador, Culiță Sterp, Zanni de la Chefi la cuțite, cântăreața Amna și mulți alții.

Survivor România. Cine sunt persoanele care fac parte din echipa Războinicilor

Cei 12 Războinici înscriși în competiția de la Kanal D au meserii și povești de viață diferite, fiecare dintre luptători plecând la drum cu gândul de a câștiga capital de imagine sau chiar marele premiu pus în joc de producătorii de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

1.Marilena Cuciurean (25 de ani) este multiplă campioană la sanie bob, sport pe care l-a practicat 6 ani. Tânăra este instructor de fitness și are propria sală de sport la Vatra Dornei, fiind extrem de încrezătoare în calitățile sale.

„M-am înscris la Survivor România pentru că sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalina. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!”, a declarat concurenta pe pagina oficială de Instagram a concursului.

ADVERTISEMENT

2. Georgiana – Elena Lupu (24 de ani) are o poveste de viață impresionantă venind pe lume chiar în închisoare. Fosta concurentă de la iUmor a crescut într-un centru de plasament și este originară din Bacău. Sportul i-a adus peste 80 de medalii la competiții de bob și atletism.

„M-am înscris pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine, a declarat Georgiana-Elena Lupu.

ADVERTISEMENT

3. Roxana Georgiana Ghiță (22 de ani) a practicat de-a lungul anilor mai multe sporturi, printre care se numără: rugby, înot, tenis, kickboxing, baschet, schi.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportiva, consider că experiență vă fi o a corpului și a spiritului și o meditație incredibila”, a declarat Roxana Ghiță.

Marilena Cuciurean, Georgiana Lupu și Roxana Georgiana Ghiță
Marilena Cuciurean, Georgiana Lupu și Roxana Georgiana Ghiță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

4. Maria Hîngu (25 de ani) este asistent manager al unei cafenele, pasiunea pentru sport fiind descoperită în școala generală când a descoperit că îi place handbalul pe care l-a practicat 4 ani. Ulterior, a făcut baschet, sportul învățând-o ideea de echipă.

„M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul că pot câștiga și îmi doresc să fac asta”, a spus Maria Hîngu.

5. Szidonia Szasz (26 de ani) este de profesie tehnician maseur. A făcut 3 ani atletism, apoi dans modern și latino, dar și street workout. De 5 ani face kickboxing, sport pe care-l practică în Brașov, de unde este de origine.

„Am ales să particip la Survivor pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic, cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, in ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipă”, a declarat aceasta.

6. Andreea Moșneagu (31 de ani) este polițist de frontieră, născută în Suceava. Este pasionată de motociclism, merge regulat la sala de sport și practică kickboxing, dorind să câștige competiția de la Kanal D.

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câștiga!”, a spus la rândul său Andreea Moșneagu.

Maria Hîngu, Szidonia Szasz și Andreea Moșneagu
Maria Hîngu, Szidonia Szasz și Andreea Moșneagu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

7. Alin Sălăjean (35 de ani), prezentator de evenimente. Locuiește în Cluj-Napoca și este căsătorit. S-a înscris la Survivor România pentru că-și dorește să demonstreze că o minte ascuțită poate face adevărate minuni.

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depășirii limitelor și, nu in ultimul rând, un test al supraviețuirii”, a declarat Alin Sălăjean.

8. Albert Oprea (23 de ani), antreprenor din București. Este pasionat de actorie și sport, fiind fascinat de provocările pe care le va întâmpina în sezonul 2 al show-ului de supraviețuire de la Kanal D.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. Mi se pare cea mai mare provocare din viața mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștiga competiția”, a spus tânărul.

9. Sorin Pușcașu (30 de ani), director de marketing în industria fashion-ului. A practicat fotbal 10 ani, însă a renunțat la acest sport după ce a fost diagnosticat cu suflu sistolic. A făcut fotbal timp de 8 ani.

„M-am înscris pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranță este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa”, a precizat Sorin Pușcașu.

Alin Sălăgean, Albert Oprea și Sori Pușcașu
Alin Sălăgean, Albert Oprea și Sori Pușcașu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

10. Lucian Barbu (33 de ani), profesor de înot. A mărturisit că a trecut prin episoade dificile în copilărie, în special după ce a aflat că are hepatită de tip A, lucru care a dus la marginalizarea sa de către ceilalți copii de la școală.

„Consider că această baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapă a vieții mele, un examen de care am nevoie pentru a reuși să ajung la un alt nivel de autocunoaștere și pentru a-mi clădi și mai mult caracterul”, a spus acesta.

11. Mariano Starlin Belen Medina, 37 de ani, originar din Republica Dominicana, are 37 de ani. Este instructor fitness și zumba, dar și percuționist. Este însurat cu o româncă cu care are o fetiță în vârstă de 5 ani.

„Este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut”, a  declarat concurentul.

12. Musty Camara, 39 de ani, inginer de sunet. Are o poveste de viață impresionantă. Tată a 3 copii visează să se întoarcă acasă cu marele premiu din Republica Dominicană.

„Merg pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah și Bryan. Vreau să îmi depășesc condiția fizică și mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranță intru într-o competiție dură, care îmi va forța toate limitele”, a spus acesta.

Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara
Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT