News

Suspectul dublei crime din Iași, dezvăluiri despre noaptea tragediei. Cine ar mai fi fost în casa studenților uciși

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect al dublei crime din Iași, face o serie de dezvăluiri despre noaptea asasinatului. Acesta se declară nevinovat și spune cine ar mai fi fost în casa victimelor.
16.12.2021 | 21:11
Suspectul dublei crime din Iasi dezvaluiri despre noaptea tragediei Cine ar mai fi fost in casa studentilor ucisi
Suspectul dublei crime din Iași se consideră nevinovat. Dezvăluiri despre noaptea tragediei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect al uciderii celor doi studenți din Iași în noaptea de 10 spre 11 decembrie se consideră nevinovat, conform avocatei sale. Acesta face o serie de dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea tragediei.

Tânărul de 20 de ani le-ar fi spus celor din familia sa că a fost într-adevăr în ziua respectivă la cei doi studenți acasă, întrucât și-a uitat hanoracul acolo. El Bourkadi spune că a încercat apoi să-l contacteze pe Jiynah Youssef (n.r. una dintre victime), dar acesta nu a mai răspuns la telefon.

ADVERTISEMENT

Suspectul dublei crime din Iași se consideră nevinovat. Dezvăluiri despre noaptea tragediei

Ahmed Sami El Bourkadi, originar din Maroc și student la UMF Iași, este în acest moment principalul suspect în cazul dublului asasinat. El este acuzat că i-ar fi ucis pe Youssef Ajniyah (25 de ani) şi pe prietena lui Ioana Vanesa Burlacu (23 de ani), ambii studenți la Medinică în Iași.

Conform avocatei sale, suspectul crimei era în drum spre aeroport și se îndrepta spre România marți, în ziua când a fost reținut de autoritățile italiene.

ADVERTISEMENT

”Când autoritățile italiene l-au reținut chiar era în drum spre aeroport, se îndrepta spre România. Nu a dorit să se sustragă niciun moment, iar prietena lui a și făcut dovada rezervărilor”, declară avocata Raluca Andrei, scrie Digi24 care citează Mediafax.

Ahmed Sami El Bourkadi spune că în casa victimelor ar mai fi fost două persoane

Avocata studentului marocan, care a primit informații de la familia acestuia, mai oferă o serie de detalii care se pot dovedi extrem de importante în această anchetă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ahmed Sami El Bourkadi ar fi spus că în locuință a văzut-o și pe iubita victimei, care ”ar fi urcat la etaj”, iar în casă ar mai fi fost două persoane.

”Victima l-a invitat să rămână peste noapte, dar trebuia să se întoarcă acasă. Nu a rămas peste noapte. A fost acolo, și-a uitat un hanorac, ulterior l-a sunat, dar nu a mai răspuns. Iubita ar fi avut o serie de probleme cu un fost iubit”, a adăugat avocata.

ADVERTISEMENT

El Bourkadi ar fi aflat de la televizor că este principalul suspect în acest caz dramatic petrecut în Iași.

Despre rana de la mână, studentul marocan spune că o are după ce ar fi căzut în momentul în care a luat un taxi, dar nu știe dacă înainte de a fi acasă la victimă sau după.

ADVERTISEMENT
Tags: