Fotbal intern

Suspendare record pentru Kuku. Cât va sta pe bară jucătorul lui Sepsi

23.05.2018 | 16:56
Suspendare record pentru Kuku. Cât va sta pe bară jucătorul lui Sepsi
Benjamin Kuku a primit o suspendare record pentru cartonaşul roşu luat în meciul cu Sepsi

Suspendare record dictată de Comisia de Disciplină a FRF pentru Benjamin Kuku, fotbalistul lui Sepsi Gheorghe. Kuku a fost eliminat acum o săptămână după o intrare extrem de dură la Denis Haruț, fundașul lui ACS Poli.

Comisia a decis ca nigerianul lui Sepsi să primească nu mai puţin de şase etape de suspendare. Astfel, Kuku nu va mai evola deloc în acest sezon şi va rata şi debutul campionatului viitor.

Benjamin Kuku l-a rupt pe Haruţ

Accidentarea s-a produs în minutul 36 al meciului dintre Sepsi OSK și Poli Timișoara, cu Benjamin Kuku și tânărul Denis Haruț au fost în prim plan. Cei doi s-au ciocnit violent la un duel la cap la mijlocul terenului și s-au prăbușit inconștienți pe gazon. Kuku şi-a revenit după câteva minute, dar fundaşul celor de la ACS Poli Timișoara nu s-a mai mișcat deloc pe gazon. Haruț a căzut inconștient și, până la apariția ambulanței, colegii de la Timișoara s-au grăbit să-l ajute să nu-și înghită limba. Meciul a fost întrerupt 5 minute, timp în care fotbalistului i-a fost pus guler cervical și apoi a fost dus de urgență la spital.

Acesta a stat mai multe zile internat la spital, dar a anunţat că va încerca să se întoarcă pe gazon cât mai repede: Vă mulțumesc tuturor pentru încurajări și pentru gândurile bune. Investigațiile de azi dimineață au ieșit bine, iar acum sunt în drum spre Timișoara unde voi reintra în programul echipei cât de curând. Multa sănătate tuturor!”, a scris Haruț, pe reţelele de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri