Sport

Suspendarea lui Laurențiu Reghecampf îl îngrijorează pe Sorin Cârțu: „Este un handicap greu de depășit”

Laurențiu Reghecampf este marele absent al oltenilor în partida FC Argeș - Universitatea Craiova, iar Sorin Cârțu consideră ca lipsa sa de pe banca tehnică va fi un handicap greu de depășit pentru olteni.
25.04.2022 | 11:20
Suspendarea lui Laurentiu Reghecampf il ingrijoreaza pe Sorin Cartu Este un handicap greu de depasit
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova o va înfrunta pe FC Argeș fără Laurențiu Reghecampf pe bancă, luni, la 18:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că lipsa acestuia ar putea să îi afecteze pe jucătorii formației din Bănie.

Lipsa lui Laurențiu Reghecampf în FC Argeș – Universitatea Craiova, motiv de îngrijorare pentru Sorin Cârțu: „Este altceva cu el pe margine”

Antrenorul Universității Craiova își va ispăși ultima etapă de suspendare după eliminarea din timpul victoriei cu Farul Constanța, scor 3-0, în partida cu FC Argeș. Fără Laurențiu Reghecampf pe bancă tehnică a oltenilor, formația din Bănie a fost înfrântă de Sepsi Sfântu Gheorghe în Cupa României, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Înlocuitorul său în partida din deplasarea de la Pitești va fi Viorel Dinu, unul dintre cei doi secunzi al lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Pentru președintele „alb-albaștrilor”, absența antrenorului principal poate afecta evoluția echipei.

Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că nu se aștepta ca Laurențiu Reghecampf să fie suspendat și în partida cu FC Argeș. Conducătorul oltenilor a spus că lipsa acestuia ar putea să fie un dezavantaj mare pentru Universitatea Craiova în meciul de la Pitești.

ADVERTISEMENT

„Este altceva cu el pe margine, dar acum dacă s-a întâmplat așa… Eu credeam că o să aibă doar o etapă de suspendare, pentru că erau doar două cartonașe galbene. Întotdeauna lipsa antrenorului este un handicap greu de depășit, dar am încredere în băieți”, a declarat Sorin Cârțu.

FC Argeș – Universitatea Craiova, duelul pierzătoarelor din semifinalele Cupei României: „ Amândouă vor să îndrepte ce s-a întâmplat”

Universitatea Craiova și FC Argeș au pierdut în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Formația din Bănie a fost învinsă pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1, iar trupa antrenată de Andrei Prepeliță a cedat în fața lui FC Voluntari, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu crede că partida cu FC Argeș va fi una dificilă din cauza faptului că ambele echipe își doresc să câștige după înfrângerile din Cupa României. Totuși, președintele Universității Craiova se așteaptă ca „juveții” să se întoarcă în Bănie cu cele trei puncte.

„Va fi un meci disputat, dar noi ne dorim să câștigăm, vedem ce stare de spirit vom avea și ce vom reuși după acest meci din Cupa României. Nu pot să prefațez rezultatul, dar amândouă vor să îndrepte ce s-a întâmplat în Cupă în această partidă de campionat”, a declarat Sorin Cârțu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Partida cu FC Argeș este una cu specific diferit, meciul cu Sepsi a fost în Cupă și avem șanse să întoarcem rezultatul, iar la Pitești vom juca în campionat. Țelul nostru este să ne întoarcem cu cele trei puncte din deplasarea cu FC Argeș. Sunt puncte care pot să creeze o anumită stare de spirit”, a mai spus președintele oltenilor.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în campionat
  • 39 de puncte are formația din Bănie

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 3,55 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT