Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Suspendarea lui Pintilii, o decizie hilară a FRF: „Lucrurile vor fi la fel ca înainte. Gigi face schimbările din sufragerie, Mihai antrenează la Berceni”. Video Exclusiv

Decizia FRF de a-l suspenda patru etape pe Mihai Pintilii, antrenorul fără licență al FCSB, a fost comentată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
28.02.2023 | 11:38
Suspendarea lui Pintilii o decizie hilara a FRF Lucrurile vor fi la fel ca inainte Gigi face schimbarile din sufragerie Mihai antreneaza la Berceni Video Exclusiv
Suependarea lui Mihai Pintilii este o decizie hilară a Comisiei de Disciplină a FRF, în opinia lui Valeriu Răchită. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a dictat luni o suspendare de patru etape pentru Mihai Pintilii, antrenorul fără acte al celor de la FCSB. De asemenea, clubul a primit o amendă de 10.000 de lei. Astfel, Pintilii nu va putea sta pe bancă în ultimele trei etape din sezonul regular, plus primul meci din play-off.

Valeriu Răchită, critic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după decizia de a-l suspenda pe Pintilii: “Mi se pare hilară”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a fost comentată decizia Comisiei de Disciplină. Valeriu Răchită o vede ca pe o măsură hilară, în condițiile în care nu afectează cu nimic mersul lucrurilor la FCSB. Pintilii va face în continuare antrenamentele, iar Gigi Becali continuă să facă echipa și schimbările din sufragerie.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Suspendarea mi se pare hilară. Deci ai suspendat delegatul echipei, nu mai face schimbările. Coboară din nou Mache pe bancă. Cred că s-a perpetuat această stare de fapt. Sunt antrenori, cum a fost Croitoru, cum a fost Poenaru, care antrenează fără licență. Gigi Becali nu are nevoie, că el antrenează din sufragerie.

Dar Croitoru este de 3-4 ani în SuperLiga și antrenează fără licență. I-ai dat patru etape când era la Argeș, dar i-ai dat suspendare pentru că antrenase Craiova înainte. Pe Pintilii l-a suspendat din delegatul echipei. Ce o să facă la antrenamente? Se duce cineva de la Federație la bază la Berceni să-l vadă dacă face antrenamente?

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, mesaj pentru Ilie Dumitrescu la FANATIK SUPERLIGA: “Nu îl mai felicita pe Gigi Becali, că așa îi dai apă la moară!”

Pintilii va face echipa în continuare, Gigi va face echipa și schimbările și lucrurile vor fi ca înainte. Nu va mai sta pe bancă, dar el oricum stătea pe bancă și nu avea voie să dea indicații. De ce să te mai duci la licențe? Trebuie să iei C, B, A, apoi Licența Pro. Trebuie foarte mult timp, să te duci și în străinătate să te perfecționezi. La ce mai contează? 

De asta și au pierdut puncte pe final de meci, pentru că nu au antrenor să dea indicații. Gigi e în sufragerie. Și l-am văzut pe Ilie Dumitrescu, ‘îl felicit pe Mister din sufragerie’. Băi, Ilie, nu îl mai felicita că așa îi dai apă la moară. Din cauza unuia ca Ilie, ca unul care îl mai ridică în slăvi, el se crede acum Mourinho”, a declarat Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu nu vede cu ochi buni decizia Comisiei de Disciplină, în condițiile în care alți antrenori sunt în situații asemănătoare, dar nu sunt pedepsiți. Crede că este o măsură cu dedicație pentru Gigi Becali și FCSB. “Dacă tot s-a luat o asemenea decizie, ar trebui făcută pentru toți, nu doar pentru Pintilii.

Dănuț Lupu și Cristi Coste consideră decizia Comisiei de Disciplină ca fiind discreționară: “Există pericolul ca FCSB să ia titlul, iar pentru cei de la FRF este o mare rușine”

Sunt foarte mulți care nu au dreptul să antreneze. Inclusiv străini, nici Napoli și Bergodi nu au dreptul să antreneze. Fii egal pentru toți! Îl suspenzi pe Pintilii că e de la FCSB? Ar trebui luată o decizie că nu mai are nevoie să antreneze nimeni”, a spus Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristi Coste crede că Școala de Antrenori a FRF ar avea de suferit ca imagine dacă Gigi Becali ia titlul cu FCSB din sufragerie. De asemenea, a dat un exemplu din Ligue 1, cu unul dintre cei mai apreciați antrenori ai momentului, care nu are licență Pro: “Mă gândesc că există pericolul ca FCSB să ia titlul, iar pentru cei de la FRF este o mare rușine. Dacă Gigi Becali ia campionatul cu Gigi Becali din sufragerie, școala de antrenori nu mai are nicio valoare în România.

În prima ligă din Franța, la Reims, e un antrenor fără licență. Are 17 meciuri fără înfrângere și la fiecare meci antrenat, clubul plătește 25.000 de euro. Sunt niște reguli care s-au aplicat în timpul competiției, aia a deranjat. Și sunt reguli care s-au aplicat discreționar”, a punctat Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT