Sport

Suspendarea primită de Cristi Săpunaru stârnește furie la FC U Craiova: ”Este o bătaie de joc. Mă mir că nu a primit doar o repriză”

Cristi Săpunaru a scăpat doar cu un meci de suspendare după ce a fost aproape de bătaie cu Ovidiu Mihăilescu, cunoscut ca ”Poștașu, fan al formației FC U Craiova.
29.09.2022 | 15:50
Suspendarea primita de Cristi Sapunaru starneste furie la FC U Craiova Este o bataie de joc Ma mir ca nu a primit doar o repriza
Cristi Săpunaru a scăpat doar cu un meci de suspendare după ce a fost aproape de bătaie cu Ovidiu Mihăilescu, cunoscut ca ”Poștașu, fan al formației FC U Craiova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Căpitanul Rapidului și-a efectuat pedeapsa la partida cu CS Afumați, din play-off-ul Cupei României Betano, lucru care l-a mulțumit pe antrenorul Adrian Mutu.

FC U Craiova, reacție violentă după suspendarea mică primită de Cristi Săpunaru

După decizia Comisiei de Disciplină, considerată de foarte mulți ca fiind una prea blândă, ”Poștașu”, suporter al echipei FC U Craiova, a izbucnit la adresa lui Cristi Săpunaru și consideră că suspendarea primită de acesta este o bătaie de joc la adresa tuturor celor care iubesc fotbalul.

ADVERTISEMENT

”Sunt șocat. Nu mai am cuvinte. Dacă un recidivist ca Săpunaru primește doar o etapă, atunci să nu ne mai mirăm dacă la partida noastră din Giulești i se va interzice galeriei din Bănie să mai facă deplasarea la București pentru acest meci.

Este o bătaie de joc în toată regula, iar asta este România în care trăim. Săpunaru face ultraj pe stadioane împotriva jandarmilor, scuipă suporterii, se crede luptător K1 pe la vestiare, dar eu primesc un an interdicție pe stadioane și marele jucător-ultras primește doar o singură etapă.

ADVERTISEMENT

Oameni buni, individul ăsta este recidivist! Rândul trecut și-a luat două etape în scandalul ăla cu Paramatti, iar acum primește doar una singură?”, a declarat Ovidiu Mihăilescu, pentru ediție.ro.

”Poștașu”, ironii după sancțiunea blândă a Comisiei de Disciplină

Fanul formației patronate de Adrian Mititelu, care a primit interdicție de a mai intra pe stadioane timp de un an după altercația că jucătorul rapidist, este de părere că această hotărâre crează un precedent periculos.

ADVERTISEMENT

”La Mioveni îi invita pe oficialii Științei să se bată cu el la autocar după meci, acum la Târg Jiu a făcut pe Bruce Lee, chiar vă bateți joc de noi toți? Cum vă duceți acasă la familii știind că ați făcut scăpat un recidivist?

Mă mir că nu a primit doar o repriză. Dar să nu conteste Rapidul decizia! A primit prea mult! Nu se poate așa ceva! Așa că, de acum toți jucătorii să facă ceea ce a făcut Săpunaru. Nu, nu vor păți nimic. Scuipați suporterii și încingeți bătăi pe la vestiare”, a conchis ”Poștașu”.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru Marius Avram este de părere că suspendarea primită de Cristi Săpunaru este mult prea mică în comparație cu incidentele provocate și consideră că în cazul în care vor mai exista conflicte asemănătoare nu se vor putea dicta măsuri mai aspre.

ADVERTISEMENT