Fotbal international

Suspendări și amenzi uriașe după bătaia generală de la meciul Freiburg – Eintracht Frankfurt! David Abraham nu va mai juca în 2019! VIDEO

13.11.2019 | 19:05
Suspendari si amenzi uriase dupa bataia generala de la meciul Freiburg  Eintracht Frankfurt David Abraham nu va mai juca in 2019 VIDEO
ADVERTISEMENT

Suspendări și amenzi uriașe după bătaia generală de la meciul jucat de Freiburg cu Eintracht Frankfurt, scor 1-0, care a avut loc în etapa a 11-a din Bundesliga, duminică, 10 noiembrie. La finalul partidei din Germania, argentinianul oaspeților David Abraham l-a împins pe antrenorul Christian Streich, antrenorul celor de la Freiburg. VIDEO MAI JOS!

Suspendări și amenzi uriașe după bătaia generală de la meciul Freiburg – Eintracht Frankfurt

La trei zile după evenimentul care a avut loc la finalul meciului Freiburg – Eintracht Frankfurt, jucătorii și-au aflat pedepsele. Astfel, David Abraham, fotbalistul care l-a lovit pe antrenorul Christian Streich, nu va mai juca în 2019. Acesta a fost suspendat de Federația de Fotbal din Germania șapte etape și va putea fi folosit, în Bundesliga, cu Hoffenheim, pe 18 ianuarie. Mai mult, suspendarea nu se aplică și în Europa League, dar oficialii lui Eintracht nu au fost nemulțumiți și au depus o contestație.

ADVERTISEMENT

Asta nu e tot! Pe lângă suspendarea de 7 etape primită după incidentele de la meciul cu Freiburg, David Abraham, căpitanul lui Eintracht Frankfurt a fost amendat de propriul club cu 25.000 de euro. De partea cealaltă, Vicenzo Grifo, fotbalistul lui Freiburg care a fost și el implicat în scandal, a fost suspendat trei etape.

De unde a pornit scandalul

Conflictul de la meciul Freiburg – Eintracht Frankfurt, scor 1-0, din etapa a 11-a din Bundesliga, a început exact pe finalul duelului.  David Abraham a urmărit o minge ieșită în tușă și a încercat să repună rapid balonul în joc pentru ca coechipierii săi să reușească egalarea, dar lucrurile au degenerat în momentul în care argentinianul a ajuns în dreptul băncii adverse.

ADVERTISEMENT

Acesta l-a lovit pe antrenorul Christian Streich, iar acesta a picat jos. Tensiunea a crescut și a început o bătaie generală. Imediat după ce lucrurile s-au calmat, arbotrul Felix Brych a arătat două cartonașe roșii: una pentru David Abraham, căpitanul lui Eintracht Frankfurt și alta pentru italianul Grifo.