Sport

Suspiciuni după ce Marius Șumudică l-a exclus din lot pe Alex Chipciu: „Se găsesc motive să te desparți de jucători”

Excluderea lui Alex Chipciu din lotul CFR-ului de către Marius Șumudică a adus un val de suspiciuni.
02.08.2021 | 21:58
Suspiciuni dupa ce Marius Sumudica la exclus din lot pe Alex Chipciu Se gasesc motive sa te desparti de jucatori
ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău este de părere că a fost doar un pretext pentru a se debarasa de Alex Chipciu, deși nu este de acord nici cu gestul făcut de mijlocașul campioanei României.

Nicolae Dică a comentat situația de la CFR Cluj și consideră că Marius Șumudică a fost mult prea dreastic, amintind că și „Șumi” a fost cândva fotbalist și știe cum se detensionează astfel de momente tensionate.

ADVERTISEMENT

Suspiciuni după ce Marius Șumudică l-a exclus din lot pe Alex Chipciu

Ioan Ovidiu Sabău este suspicios în privința excluderii din lotul CFR-ului a lui Alex Chipciu, fiind de părere că s-au căutat motive pentru a-l îndepărta pe mijlocaș de la club: „E mai clar ce am spus eu, că se găsesc motive să te desparți de jucători de care nu mai ai nevoie.

Șumudică cred că a mai întâlnit astfel de situații și nu știu dacă a dat pe cineva la o parte. Nu le fac bine jucătorilor aceste scandaluri”.

ADVERTISEMENT

„Chipciu rămâne un jucător care putea atrăta mult mai mult, mult mai bine. Mi s-a părut mai motivat, mai pregătit… uite, vine această ieșire necontrolată cu nervi”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV LookSport.

„Cred că e prea drastic!”

Eric și Nicolae Dică au comentat și ei scandalul de la CFR Cluj, brazilianul fiind de părere că nu trebuie să se ajungă la bătăi, la antrenamente, în timp ce secundul lui Mirel Rădoi de la naționala României a spus că „Șumi” a fost prea drastic.

ADVERTISEMENT

„Când dai cu pumnul e un caz extrem când nu mai ai ce face, e lipsă de respect. Păcat pentru că începuse să joace chiar bine”, a fost reacția lui Eric de Oliveira.

„Cred că e prea drastic, dacă a renunțat pe bune la el. A fost și el fotbalist, știe cum stă treaba”, a spus și Nicolae Dică, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători.

El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat (n.r. cu Borac Banja Luka), nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta.

Până în momentul de față mă așteptam la niște scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului.

Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT