Sport

Susţinător neaşteptat pentru Dinu Todoran: “Dacă va fi un Mihai Iosif al FCSB?” Exclusiv

Dinu Todoran are parte de un susținător neașteptat la FCSB, fiind comparat cu Mihai Iosif. Este vorba despre fostul internațional Tibi Ghioane.
05.07.2021 | 20:10
Sustinator neasteptat pentru Dinu Todoran Daca va fi un Mihai Iosif al FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Tibi Ghioane a oferit un interviu exclusiv pentru FANATIK, în care a vorbit și despre noul antrenor al FCSB-ului, de la care are mari așteptări, alături de care are câteva amintiri din perioada în care evoluau la ICIM Brașov.

Fostul internațional român este de părere că Dinu Todoran poate fi o surpriză plăcută, la fel cum a fost Mihai Iosif pentru Rapid, spunând că orice este posibil în fotbal.

ADVERTISEMENT

Susținătorul neașteptat al lui Dinu Todoran

Având un trecut rapidist, Tibi Ghioane este susținătorul neașteptat al lui Dinu Todoran, căruia îi urează mult succes la FCSB și despre care spune că poate face performanță pe banca tehnică a „roș-albaștrilor”.

„Uite și la Rapid, nu s-a legat cu Pancu, nu s-a legat cu Grigore, s-a legat cu Mihai Iosif, pe care nu-l cunoșteam, sincer! Poate la fel va fi situația și cu Dinu Todoran. Dacă va reuși la FCSB? Dacă Dinu Todoran va fi un Mihai Iosif al FCSB? E posibil orice!

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran a fost printre primii mei colegi de la ICIM Brașov care au plecat. S-a transferat la Petrolul și chiar a făcut carieră frumoasă.

Îmi amintesc și acum că era tot așa mai slab, juca mijlocaș și ținea de minge extraordinar. Am rămas surprins că i s-a oferit această șansă la FCSB”, a spus Tibi Ghioane pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tibi Ghioane a evoluat de-a lungul carierei la ICIM Brașov, Rapid București și Dinamo Kiev.

  • 21 de prezențe are Tibi Ghioane în naționala României, pentru care a înscris 2 goluri

Dinu Todoran, impresionat de ce a găsit la FCSB

Dinu Todoran a rămas impresionat de condițiile pe care le are la dispoziție la baza de pregătire a „roș-albaștrilor”, spunând că se simte ca pe „Marte”: „Am fost plăcut suprins de propunerea domnului Gigi Becali îi mulțumesc că m-a angajat la cel mai iubit și galonat club.

Este o provocare mare, dar așa e la fiecare echipoă. Este cea mai mare provocare prin prisma palmaresului și a trofeelor.

ADVERTISEMENT

Sunt la început de carieră, dar sunt pregătit din toate punctele de vedere și sunt pregătit să ne atingem obiectivele. Intrarea în grupele Conference League, titlul și Cupa Româniie, acestea sunt obiectivele”.

„Nu mă afectează ce se spune de mine, fiecare e liber să-și exprime părerea. Trebuie să demonstrăm, eu și staff-ul meu, că lumea se înșală.

Jucătorii trebuie să înțeleagă că aici se vrea performanță. Sunt o persoană sinceră, ca antrenor sunt foarte organizat, îmi place sistemul 4-3-3.

Fanii sunt dornici, la fel ca și noi, și ne-au asigurat că vor fi alături de echipă. Absența suporterilor a contat foarte mult pentru Steaua în sezonul trecut. A fost un factor important în pierderea campionatului”, a încheiat antrenorul FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,18 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT