Fan special pentru CFR de la Dinamo: „Camora şi Deac sunt fraţii mei”

cfr cluj, fcsb, dinamo, vasile miriuta

CFR Cluj are parte de un susţinător special înainte de primul derby din 2018, împotriva celor de la Steaua, pe Arena Naţională.

Vasile Miriuţă crede că CFR Cluj este favorită să câştige acest meci şi mizează pe unitatea din sânul echipei lui Dan Petrescu. Antrenorul lui Dinamo a condus CFR-ul de două ori, între decembrie 2013 şi noiembrie 2014 şi în sezonul precedent.

"CFR cred că o să câştige. Ştiţi că spun direct, am fost antrenor acolo doi ani şi am o relaţie extraordinară cu oamenii de acolo. Camora şi Deac sunt fraţii mei mai mici. CFR are unitate. Sunt o familie. La CFR tot timpul a fost o familie, jucătorii s-au simţit tot timpul ca în familie, şi străinii cu românii", a spus Vasile Miriuţă, la conferinţa de presă de sâmbătă.

Miriuţă: „Acum suntem o familie şi la Dinamo”

Sezonul trecut Miriuţă a terminat pe locul 4 cu CFR Cluj. El a ajuns la Dinamo după ce Cosmin Contra a fost numit la conducerea naţionalei României. Miriuţă susţine că echipa sa nu era atât de unită la începutul mandatului său. 

"Acum suntem o familie şi la Dinamo. La început, trebuie să recunosc, prin septembrie octombrie, nu am fost o familie, nici pe departe. Am fost o familie, dar din aia vitregă. Ăsta e adevărul. Dar, de la sfârşitul lui noiembrie suntem familia Dinamo. Suntem mai uniţi ca niciodată", a mai spus antrenorul de la Dinamo.