Fan special pentru CFR de la Dinamo: „Camora şi Deac sunt fraţii mei”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
10/02/2018, 12:53
Fan special pentru CFR de la Dinamo: „Camora şi Deac sunt fraţii mei”

Vasile Miriuţă crede că CFR Cluj este favorită să câştige acest meci şi mizează pe unitatea din sânul echipei lui Dan Petrescu. Antrenorul lui Dinamo a condus CFR-ul de două ori, între decembrie 2013 şi noiembrie 2014 şi în sezonul precedent.

“CFR cred că o să câştige. Ştiţi că spun direct, am fost antrenor acolo doi ani şi am o relaţie extraordinară cu oamenii de acolo. Camora şi Deac sunt fraţii mei mai mici. CFR are unitate. Sunt o familie. La CFR tot timpul a fost o familie, jucătorii s-au simţit tot timpul ca în familie, şi străinii cu românii”, a spus Vasile Miriuţă, la conferinţa de presă de sâmbătă.

Miriuţă: „Acum suntem o familie şi la Dinamo”

Sezonul trecut Miriuţă a terminat pe locul 4 cu CFR Cluj. El a ajuns la Dinamo după ce Cosmin Contra a fost numit la conducerea naţionalei României. Miriuţă susţine că echipa sa nu era atât de unită la începutul mandatului său. 

“Acum suntem o familie şi la Dinamo. La început, trebuie să recunosc, prin septembrie octombrie, nu am fost o familie, nici pe departe. Am fost o familie, dar din aia vitregă. Ăsta e adevărul. Dar, de la sfârşitul lui noiembrie suntem familia Dinamo. Suntem mai uniţi ca niciodată”, a mai spus antrenorul de la Dinamo.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.