News
notix pixel id

Susținătorii PSD, filmați când se închinau la pancarte cu partidul. Imagini incredibile de la mitingul social-democraților

13.05.2019 | 08:53
Susținătorii PSD, filmați când se închinau la pancarte cu partidul. Imagini incredibile de la mitingul social-democraților
Imagini incredibile de la mitingul PSD. Sursa foto:click.ro

Imagini incredibile surprinse în timpul mitingului organizat de Partidul Social Democrat la Iași. În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, liderii formațiunii politice au mers într-un turneu în zona Moldovei.

Fanii înfocați se închină la pancartele partidului

O înregistrare din timpul mitingului PSD de la Iași a făcut furori pe rețelele de socializare. În imagini se poate observa cum un bărbat îmbrăcat în costum popular, susținător înfocat al partidului condus de Liviu Dragnea se închină și sărută pancartele formațiunii politice.

Am rămas fără cuvinte ! Urmăriți până la sfârșit și concluziile le trageți voi. În ce grad de dezumanizare sunt acești oameni și ce-i mai trist e că și votează ! Doamne, n-am văzut așa ceva în viața mea. Cât i-a îndobitocit pe oamenii de la țară PSDragnea!” , a comentat persoana care a distribuit respectivul clip video, pe pagina sa de Facebook.

Un susținător înfocat al PSD a sărutat pancartele partidului
Un susținător înfocat al PSD a sărutat pancartele partidului. Sursa foto:facebook

Liviu Dragnea îi ia la țintă pe protestatari

Întâmpinați cu cun cor de huiduieli și fluierături la mitingul desfășurat joi la Iași, social-democrații au mers la Galați, dar nici aici nu au avut parte de o primire mai călduroasă. Scos din minți de protestele repetate, liderul PSD a răbufnit la adresa contestatarilor grupați sub numele de #rezist, pe care îi cataloghează drept bătăuși și drogați.

Cine îndrăznește să aibă altă opinie primește o bâtă în cap. Oamenii sunt destul de răi și nu acceptă niciun fel de discuție sau dialog pentru binele țării. Când te folosești de astfel de indivizi, unii tineri, spuneau toți că privirea pe care o aveau acei bătăuși plină de ură, cu ochii injectați…am tot văzut filmulețe când se vorbea în Rezist de jointuri, sigur că te duci cu gândul acolo. După aia ne intrebăm : poți să lași România pe mâna unor astfel de oameni?” , a declarat Liviu Dragnea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri