News

Susținătorul lui Gheorghe Dincă are dosar penal. Vin Diesel de România, pe mâna polițiștilor

31.07.2019 | 10:38
Sustinatorul lui Gheorghe Dinca are dosar penal Vin Diesel de Romania pe mana politistilor

Susținătorul lui Gheorghe Dincă, autointitulat Vin Diesel de România (Samin Roby pe Youtube) s-a ales cu dosar penal după ce a instigat la violență împotriva femeilor. Familia Luizei a ajuns ieri acasă la individul care a șocat România cu videoclipul său. Mama Luizei fusese sunată de un individ care i-a dat o adresă unde s-ar afla Luiza.

Susținătorul lui Gheorghe Dincă, dosar penal

România TV informează că Vin Diesel de România s-a ales cu dosar penal și, cel mai probabil, va fi trimis în judecată pentru declarațiile făcute într-un videoclip postat pe Youtube. Acesta spune în respectivul clip că Gheorghe Dincă a făcut foarte bine că le-a ucis pe cele două fete și a spus că prima dispărută, Luiza, era o prostituată care merita să fie omorâtă.

Mai mulți oameni au cerut ca Samin Roby să fie luat de autorități după ce s-a filmat din baie și a spus că fetele din Caracal își merită soarta. Acesta i-a dat și câteva sfaturi criminalului Dincă spunându-i să nu recunoască sub nicio formă crimele pe care le-a comis pentru că s-ar putea să scape de pușcărie.

Casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dincă
DIICOT așteaptă probele de la INML Mina Minovici în dosarul lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: hepta.ro

Dincă, nebun cu acte. A fost internat de opt ori la Psihiatrie

Recent, au apărut documente în spațiul public care atestă că Gheorghe Dincă a fost internat la Psihiatrie de opt ori până acum. În ultimii 15 ani, criminalul cu sânge rece din județul Olt nu a avut niciun dosar penal. Deși avea interdicție în Italia pentru fapte similare, Dincă avea cazierul curat în țara noastră.

Abia vineri, pe 2 august, vom afla cu exactitate dacă probele ADN prelevate din casa groazei aparțin Alexandrei sau nu. Probele au ajuns la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici luni, 30 iulie, în București.